si titlul de Prim Ministru merge catre...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

"Va desemna un prim-ministru din interiorul PDL sau din afara lui?
Va recupera figurile tocite din partid, va defila tot cu Berceanu, Blaga, Udrea, Videanu?
Sau va avea, in sfarsit, curajul impunerii unor competente reale, cu pretul sacrificarii unor politicieni extrem de utili in realegerea sa, dar expirati, ramasi in urma vremurilor si cu reputatie indoielnica?
(...)

Daca Traian Basescu si, eventual, Emil Boc nu vor avea curaj, daca vor ceda iarasi sentimentalismelor de partid, daca vor aduce iarasi in Guvern ministri pe criterii pur clientelare, batalia pentru modernizarea statului este pierduta din start.
Fara actiuni decisive la inceput de mandat, increderea in reforme va primi o grea lovitura iar sperantele alegatorilor vor muri mult prea devreme.

Nu exista reforme realizate prin rotirea cadrelor. Nu se poate moderniza o tara tot cu oameni vechi."

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6733268-numele-premierului.htm

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Mie mi se pare ca dimpotriva, in situatii de criza nu poti pune prim-ministru pe unul care n-are deloc experienta. Eu as alege tot pe cineva care a lucrat in guvern ca ministru, secretar de stat sau director. Si sper sa nu fie profesor sau medic. As prefera sa fie economist, jurist, in cel mai rau caz inginer.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ce usor esti facut prost de catre cei care considera ca daca ai alta opinie si mai ai si curajul sa ti-o exprimi esti ultimul om.Unde este democratia atunci, sau dupa voi ar trebui sa stea toti drepti si doar sa execute ordinele primite de la conducatorul suprem, altfel este facut una cu pamantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cand nu stii sa pierzi te expui cu adevaratul caracter!
In cazul lui Antonescu se vede cat de limitat este si cat de dependent este de sefii lui:dovada este ca s-a agatat de PSD spre disperarea adevaratilor liberali.
Ca om politic este terminat,si-a facut rolul si nu l-a onorat!

Teribilismele aruncate noului Presedinte al tarii(o spun nu cu intentie ci ca pe un accent!) arata cat il duce mintea pe Antonescu si care ii este masura,putea sa mearga pe acelasi scop intr-un mod mult mai inteligent si mai greu de descifrat de anumiti cetateni.

Am mai spus ca atunci cand s-au intalnit prostul cu fudulul si-au dat mana:nu esti prost destul daca nu esti si fudul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

... cand prostia are gura:

si tastatura...

Mergi la inceput

b.nica vad ca scrii Presedinte cu P mare, bravo tie, mai mult ca sigur il respectii foarte mult, este dreptul tau .Dar probabil ca nu vrei sa intelegi in lucru , foarte clar , tocmail pentru ca il respecti prea mult pe Presedinte.Si anume , Antonescu s-a aliat cu Geoana , la fel cum s-ar fi aliat cu oricare alt partid pentru ca sa nu ajunga la putere Basescu.Asta e clar pentru oricine, nu ca moare de dragu lui Geoana sau ca-i impartaseste principiile.
Dupa cum vezi acum Presedintele cel prin de principii si morala, isi da mana cu cei contra carora a fost in campanie si cu cei care reperezentau in visiunea lui dusmanii tarii, dar odata incheiata campania gata si cu ideile enuntate. Uite ca nu pentru toata lumea e asa, principiile lor sunt si dupa campanie aceleasi , raman la fel in gandire, nu gata, campania s-a incheiat hai ca deacum ne vedem de ale noastre.Vad ca multa lume pune egal intre alianta lui Antonescu cu Geoana ca o tradare a principiilor liberale, dar atunci cand Basescu i-a adus la guvernare nu au avut nimic impotriva, iar daca acum ar face alianta Basescu din nou cu PSD sa faca guvern, iar nu ar fi nici un pericol ca vin comunistii la guvernare.Dar daca Antonescu s-a aliat gata...

revin cu o prarere...ce presupune pentru voi replica aceasta basesciana..."iesiti din retorica ce campanie"...ca ideile enuntate in campanie sunt doar praf in ochii poporului, care prinde bine, care nu lasa ca-l facem noi sa vrea...
Iar acum ca totul s-a incheiat si sacii sunt in caruta, ce campanie, ce idei, gata cu toate.
Binenteles ca voi fi facuta proasta pentru ce am scris, dar imi asum riscul...pentru ca daca scrii altfel decat pentru basescu vai de capul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Pacatele mele au bagat pc-uri la alianta bunului simt?

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui muffin

... cand prostia are gura:

si tastatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy
Antonescu s-a aliat cu Geoana , la fel cum s-ar fi aliat cu oricare alt partid pentru ca sa nu ajunga la putere Basescu.Asta e clar pentru oricine

Da, roxy, asta e clar, normal. Toti am inteles asta.
De neinteles este cum de si-a putut permite un astfel de gest...
Chiar daca in politica ai parte de surprize, asta a fost prea de tot. In numele interesului declarat a calcat in picioare partidul pe care-l reprezinta, precum si pe sustinatorii/admiratorii sai. Ma rog, o parte din ei, ca vad ca inca mai sunt persoane ce nu-s deranjate.
In termeni populari, are comportament de sluga, de cocodau; la fel ca Geoana, va disparea si (aproape) nimeni nu-l va regreta.
In afara de asta, nu am vazut multe persoane care sa aiba cate o parere (diferita) in fiecare zi. Cameleonul e palid pe langa Antonescu...

Eu, daca as fi dorit cu atata ardoare ca tine (si altii) sa nu iasa Basescu presedinte, as fi mai suparat pe gafele monumentale si neputiinta cuplului Antonescu-Geoana decat pe presupuse fraude electorale. Pentru ca un lucru e cert: o gramada de "asociati" n-au reusit sa-i ia fata lui Basescu. Dar au dat din guraaa...mama-mama!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Rufus, scuze, da eu nu sunt pro Geoana sau pro Antonescu, sunt doar contra Basescu, da nu vreau sa ma pun in gura cu nimeni si nici sa starnesc valurile de reprosuri pentru asta, este doar parerea mea si atat.Dar culmea e ca dintr-o tara asa mare doar Geoana a reusit sa iasa contracanditatul lui Basescu.Stiu o sa spui ca Basescu e cel mai bun,si de aceea a iesit, bravo lui, dar chiar asa nici un alt om de seama sa nu mai fie in tara asta, si sa mai aiba si sansa sa auzim noi de el? Asta e singura suparare, ca asa, la alte alegeri il vom vota tot pe Basescu, ca nu va mai fi nici un alt concracandidat si daca tot el e singur de ce sa nu si ramana...Sau contracandidat va fi fata lui sau de ce nu, Boc, Udrea si altii din astia, macar sa nu mai avem de ce sa ne certam...noi ca ei oricum nu se cearta.

Mergi la inceput