si titlul de Prim Ministru merge catre...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ileana, pestisorul tau de aur nu te-a uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Ileana, pestisorul tau de aur nu te-a uitat!

Ministrii propusi de Emil Boc:

Ministerul Administratiei si Internelor- Vasile Blaga
Ministerul Economiei - Adriean Videanu
Ministerul Transporturilor - Radu Berceanu
Ministerul Dezvoltarii si Turismului -Elena Udrea
Ministerul Muncii- Mihai Seitan
Ministerul Comunicatiilor- Gabriel Sandu
Agricultura- Mihail Dumitru
Ministerul Educatiei -Daniel Funeriu
Ministerul Culturii- Kelemen Hunor
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor - Borbely Laszlo
Ministerul Sanatatii -Cseke Attila
Ministerul Justitiei- Catalin Predoiu
Ministerul Aparare - Gabriel Oprea
Ministerul de Finante -Sebastian Vladescu
Ministerul Afacerilor Externe -Teodor Baconschi
Vicepremier: Marko Bela

2 din 3 , Udrea ramane .
S-a straduit pestisorul cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

http://www.alegeri.tv/funeriu-daniel
Imi sunt din ce in ce mai neclare criteriile pe baza carora se aleg ministrii .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, hai ca s-or razgandit. Amu' parca mai arata cat de cat a guvern.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

asta e guvern vrei sa spui, cred ca glumesti, este bataie de joc la adresa romanilor, dar romanii conteaza doar o data la 5 ani , in rest incurca.Dar eu ma bucur pentru cei 5 mil si un pic de romani care isi vor pune pe masa in loc de mancare mandria ca au fost patrioti, au scapat tara de comunism si l-au pus in paine pe basescu, udrea and company .Sa va fie de bine. Oamenii ingheata pe strazi si ei isi impart ciolanul, dar cei care i-au votat stiau foarte bine la ce sa se astepte, si nu doresc schimbarea,deci no commment.
Sau o sa spuneti ce treaba are guvernul cu oamenii si strazile, serviciile oamenilor si restul... nici o legatura.

Mergi la inceput

Io care fac parte dintre aia 5 mil si un pic o sa pun pe masa nu numai mandria, dar si haleala, fiindca am inceput sa traiesc mai bine. Si nu lucrez la Guvern, ba mai sunt si in CIC. No, daca e chiar asa frig afara, deschide geamul, racoreste-te, ca vad ca te-ai cam infiebantat de la politica, roxy!

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Pana una-alta, e guvernul cu cei mai multi independenti din cate am avut.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nu trebuie sa ma racoresc de la nimic, daca vreau sa ma racoresc am eu alte posibilitati nu trebuie sa-mi recomanzi tu.
Dupa ultima postare a ta imi dau seama cum gandesti, daca astia sunt independenti, atunci nu mai am ce comenta.Pune pe masa ce vrei tu, da nu generaliza cu traitu bine.
Nu ma refer la mine ca nu traiesc in tara, nu ma afecteaza direct ce se petrece acolo, la mine strazile sunt curate chiar daca ninge de rupe si e frig de nu mai poti.Caldura in casa am, si mancare din belsug.Pregatim cadourile de craciun si e bine.
Asa ca daca vreau sa ma racoresc beau o bere, dar starea de indignare e pentru parintii mei de acasa, din tara, pentru prietenii mei ramasi , care stau si suporta nesimtirea unora care cica vor conduce tara si o vor scoate din criza.Sau nu, ca doar ei nu si-au propus asta...dupa cum declara chiar domn basescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Roxy: stai sa ii vezi cand nu or mai avea "haleala"...cum zice doamna, ce vor mai spune? La un alt subiect mi-a raspuns ca stie ce inseamna criza...bla bla bla, dar aici vad ca isi schimba viziunea si o duce brusc mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy
Dar eu ma bucur pentru cei 5 mil si un pic de romani care isi vor pune pe masa in loc de mancare mandria ca au fost patrioti, au scapat tara de comunism si l-au pus in paine pe basescu, udrea and company .Sa va fie de bine. Oamenii ingheata pe strazi si ei isi impart ciolanul, dar cei care i-au votat stiau foarte bine la ce sa se astepte, si nu doresc schimbarea,deci no commment.

Repeti o placa stricata de vreo saptamana incoace. In loc sa vii cu argumente sau contraargumente postezi intr-una mesaje de bine la adresa userilor. Ce vrei sa faca lumea, sa ia furcile in maini si sa-ti razbune favoritul? Imaginea apocaliptica cu inghetatul pe strazi nici macar la antene n-a ajuns totusi ...

Mergi la inceput