Pufuleti 2010 (77) Bravo Lillyka & Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
Danyelana, merci de vesti bune. Cred ca e un sentiment asa de frumos sa-ti vezi bebele dupa ce l-ai tinut atat in burtica...
35+
AMR 5 saptamani!
al3csa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Al3csa, cat mai ai de gand sa te duci la serviciu? Si mai era cineva care avea vreo 32 de saptamani si voia sa negocieze sa-i dea concediu. Eu zic pe gripa asta si mai ales la ce anunta astia cu gheata si polei sa stati cumintele acasa, ca si daca se ieftineste bronzul nu mai sunt locuri pentru socluri. 35+![]() AMR 5 saptamani! |
Vreau sa ma mai duc pana pe 24 dec .. Atunci intra firma in concediu si intru si eu odata cu ei
dupa aia CM (am vb si il iau 100%) si dupa aia prenatal pana cand o vrea Doamne-Doamne. Eu sper pana pe 14 feb .. 
31+
Yannis AndreiPoze
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui al3csa Mai fetelor mai stiti ceva de mcrissa?? A mai vb cineva cu ea?? 31+ Yannis AndreiPoze |
knd i-am dat sms nu mi-a raspuns....nu mai stiu nmk de ea
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui danyelana Fetelor mai devreme i-am trimis un mesaj Simonei ca sa vad ce mai face, cum a dormit si mi-a dat vesti bune despre bebe. Mi-a zis a toata noaptea s-a uitat la bebe care a fost foarte cumintel. Si ca " e lesinata dupa el" Pup la fete. ![]() ![]() Acum 34+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
danyelana

...abia astept sa vad poze cu bebe Nicholas
mana nu ma mai doare,ms frumos
,iar copii sunt foarte incantati..in schimb sotul este plecat cu masina care are cauciucuri de vara nu cu cea care are mixte
si merge tare usor..offf
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
cristies...voi naste cu cezariana intre4 si 9 ian...DACA bb este de acord cu noi
... si dr mea se distreaza...ca "programare" a avut si radu...cu rabdarea a stat cam prost...![]()
![]()
... si a venit cu o sapt mai repede decat preconizasem noi... asa ca,vezi tu, "antecedente" de nesupunere la ce spun doctorii avem...![]()
![]()
... eu atat imi doresc:bb sa fie sanatos si sa nu facem sarbat in spital 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 3 sapt si un pic 
cris.dogarel spune:
io am motiv:am meshterit la poze
si am reusit sa adun vreo 10
. ia vedeti, le vedeti?![]()
acu' fug sa fac papica.
revin
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
Beatrice1982 spune:
cristies.......asa am zis si noi ca mergem sambata seara tarziu, ca in timpul saptamanii nu prea putem ca sotul lucreaza pana seara, si ar fi cam obositor pentru el..................
eventual putem incerca vineri seara, ca sambata ar trebui sa lucre numai 6 ore.......
o sa vedem:)
cris dogarel..ce frumos pom................
e natural..asa-i????????????????
esti tare cu cioara vopsita.....:)))))
si camera lui ema e frumoasa........................
si fetita ta e frumoasa............
in landou o aduci acasa pe ema?
Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
alexutzzza spune:
cristies la asta te refereai? http://bebeshop.wordpress.com/biberoane-si-hrana/
33+
Yannis