Pufuleti 2010 (77) Bravo Lillyka & Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

danyela multumim de vesti:)

eu am tot incercat, dar cand intru pe mailul comun.............unde imi scriu datele?
sau cum procedez?
ca nu stiu.............

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Gata, am luat infacol... de la bebeshop.worldpress s-a dus mama pe vijelia de afara, ca nu e f departe de noi... i-am dat prima doza si a papat, acum l-am pus in patut si sper sa doarma ca sunt rupta de somn.

Multumim de idei... am trimis una bucata bunica la 3 sensiblu si nu au infacol.

Cris.dogarel, multumesc de sfat si pt pontul cu ceaiurile ca m-au ruinat... 7 lei la 2 zile, caci beau 2 -3 litri pe zi.

Merg in patut, Doamne ajuta sa putem dormi linistiti.

Revin cu vesti!

PUPAM!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut natural...cand se elimina placenta doare?Mama mea a avut o problema ca placenta ei a ramas lipita de uter si s-a chinuit foarte tare, a trebuit sa-i faca un fel de chiuretaj...si mi-e teama sa nu o mostenesc si eu.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Nu te doare nimic. Ti-o trage dr. usor, apasand pe burta... stai linistita!! Asta chiar nu e o chestiune sa iti fie teama. Si la cate eco ne facem in zilele noastre, ar fi sesizat medicul daca era vreo problema cu placenta... asa ca DON'T WORRY!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Daca placenta e lipita nu se vede la echo. La mine dupa prima nastere nu s-a desprins placenta, si s-a inchis colul asa ca a fost nevoie de chiuretaj dupa nasterea normala. Chiuretaj care a durat o ora si care a adus la lumina doua placente, din care una mica fibrozata de peretele uterin apartinind unui fat care nu s-a dezvoltat si placenta lui Andreas.
Si daca tot am apucat sa scriu, am sa anunt, ca avem programare la cezariana in a treia saptamana a lui februarie, pentru ca incapatinata asta mica nu vrea sa se intoarca si gata e cu fundul in colul uterin, si slabe sanse sa se mai intoarca. La masuratorile de ieri avea 1900 gr.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+

Mergi la inceput