Pufuleti 2010 (77) Bravo Lillyka & Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor dar ce e cu inactivitatea asta pe aici ??? eu inteleg ca va duceti afara sa va jucati cu zapada sau admirati fulgii de nea de la geam .. dar mai veniti si voi la calculator ... aveti mila si de noi astea care suntem la munca si nu ne putem bucura de vremea asta frumoasa (da stiu .. invidia)

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.dogarel, tare rumoase ghetele pt tati. Sa le poarte sanatos.

Alexutzzza,

Onitza, cum te mai simti? Ai reusit sa mergi la doctor?

Cris.mario
, mai doare mana de la uratul de vaccin? Ce frumos ca a nins si au putut copiii sa se joace curte. As vrea si eu dar la noi inca nu a nins.

Bea, pupam castelul.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Fetelor mai devreme i-am trimis un mesaj Simonei ca sa vad ce mai face, cum a dormit si mi-a dat vesti bune despre bebe.

Mi-a zis a toata noaptea s-a uitat la bebe care a fost foarte cumintel. Si ca " e lesinata dupa el"

Pup la fete.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Fetelor mai devreme i-am trimis un mesaj Simonei ca sa vad ce mai face, cum a dormit si mi-a dat vesti bune despre bebe.

Mi-a zis ca toata noaptea s-a uitat la bebe care a fost foarte cumintel. Si ca " e lesinata dupa el"

Pup la fete.

pozele mele

Charles Baudelaire

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

al3csa, chiar ca e pustiu pe-aici... tocmai acum cand sunt si eu singura acasa si la PC!... cand o veni marcu nu mai am loc de el

bea, si eu am reprize de box, in special noaptea sau cand ma intind un pic; de 2 nopti a fost mai bine, am dormit mai linistita, dar cand incepe.... sa te tii... cand merg noaptea la toa' am grija sa nu ma misc prea brusc, sa n-o trezesc pe gaza, c-apoi nu mai am liniste vreo ora ; ... si vezi sa ai grija cu plimbatul de sarbatori, sa nu obosesti peste masura

mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:

Mi-a zis a toata noaptea s-a uitat la bebe care a fost foarte cumintel. Si ca " e lesinata dupa el"

Pup la fete.

danyelana, multumim ca ne tii la curent!
doamneee, abia astept si eu sa-mi privesc bebelina cum doarme, asa ghemuita cu manutele langa obrajori...

mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Mai fetelor mai stiti ceva de mcrissa?? A mai vb cineva cu ea??

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

Pup la fete.

pozele mele

Charles Baudelaire

si noi mamica si pe bb cumintel...sa pape tzitzi bun sa se faca mare si voinic!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 3 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.

Frumos ninge si la Bucuresti, dar asa de urat prezinta astia la TV de te lipsesti .

Cris.dogarel, a fost cuminte sotul de primeste asa cadou.
Sa le poarte sanatos.

Cris.mario, in seara asta faceti bradul? A mai venit si zapada...

Mamidepuiuti, ai programat nasterea sau doar ai tu un feeling de ai facut bradutul mai devreme? BTW - frumos tare.

Al3csa, cat mai ai de gand sa te duci la serviciu? Si mai era cineva care avea vreo 32 de saptamani si voia sa negocieze sa-i dea concediu. Eu zic pe gripa asta si mai ales la ce anunta astia cu gheata si polei sa stati cumintele acasa, ca si daca se ieftineste bronzul nu mai sunt locuri pentru socluri.

Onitza, ce ai facut la medic?

Pinguinroz, bine ai venit! Trebuia sa ne aducem aminte de tine pentru ca ai mai scris cu alt user? Care este el? Oricum, bine ai venit, scrie repede 10-15 mesaje sa nu te mai modereze si spune-ne daca esti deja in listuta.

Mariucasara, ce faci? Ori esti toata in zapada cu Sara?

Alexutzzza, mai da-mi si mie o data linkul de la baby shop...iar nu stiu unde e salvat si cand caut gasesc o gramada de trompete...

Bea sa nu te obosesti prea tare la cumparaturi! Duceti-va noaptea, mai ales la Real!

Plateea, tu ti-ai revenit? Ai aflat ce era crocobaurul?

Danyelana, si la voi s-a anuntat zapada?

Satulica, tare Marcu. Si eu sunt de aceeasi parere, daca ninge atunci musai trebuie sa vina si Mos Craciun repejor.

Eu ma apuc de treaba ca am lenevit pana la aceste ore tarzii si maine am musafiri. Va pup si pe voi si pe copii care se bat cu zapada. Vreau si eu...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ce e cu voi, fetelor? ati plecat sa va dati cu sania sau sa schiati? e liniste pe aici...

si eu ma tot gandesc la mcrissa...

eu am reusit in final sa calc hainutele lui bb, am facut repede o mancarica si mi-e dor de fii-mea . as vrea sa ies cu ea afara sa ne jucam in zapada...azi nu as mai vrea sa fac efort, deci maine poate bag un curat mic

si cam atat, ma plictisesc

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput