Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 9
Allure spune:
Arianna, nu-ti face griji...e posibil sa fie o scapare din sistem...se mai intimpla.
Daca vrei sa fii linistita trimite un email pe adresa:
Lisa DePaolis <ldepaolis@perriconemd.com>
Lisa este Director, Customer Service and Direct Response...eu cu ea am tratat toate problemele mele. Au un staff foarte friendly and helpful la customer service.
Problema e ca zilele astea, cu sarbatorile, probabil n-o sa primesti raspuns asa iute. Mai au si ei zile libere...
Si daca tot ii scrii de o problema intimpinata pe site-ul lor, spune-le si ca ai vrea sa testezi nu stiu ce produse, sa-ti trimita si tie niste "samples" N-au cum sa zica nu...
Eu primesc tone de samples...ca am cerut
Numai sa vina odata pachetul ala!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
Allure spune:
am trimis si eu un email vineri sau simbata ca sa lamuresc o problema la ultima comanda si vad ca nu mi-a raspuns...sint sigura ca e din cauza sarbatorilor; inainte mi s-a raspuns in 24 ore...
astept rabdatoare ca stiu ca mai devreme sau mai tirziu se rezolva.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
Arianna_M spune:
Neatza !
Mie mi-a raspuns Lisa
a trimis mailul meu mai departe la cine se ocupa de uk.
Viitoare
Allure spune:
deci pina la urma ai comandat pe UK...nu stiam
mi-au raspuns si mie ieri...am rezolvat problema. se misca bine CS.
Arianna_M spune:
Neatza ,
mi-au raspuns si cei de pe uk.
si inca odata Lisa ....foarte dragut din partea ei.
au avut o problema cu servarul.
acum imi astept produsele
Ma bucur ca ti-ai rezolvat si tu problema.
Viitoare
Allure spune:
ti-am spus sa nu te ingrijorezi...astia tin foarte mult la satisfactia clientului, pe asta se bazeaza bussines-ul lor
de s-ar misca si produsele lor asa repede cum se misca departamentul de customer service!!
am pus comanda acum 17 zile si nimic...
Allure spune:
mi-au venit produsele chiar pe 31 deci n-am apucat sa le testez.
partea proasta e ca am platit la posta inca $51 pt vama sau ce ma-sa taxe or fi alea
astia de la posta canadiana s-au tampit efectiv! e a doua oara cind imi fac figura asta pentru un pachet care nici nu cintareste cine stie ce...
asadar, sa inceapa dansul! adicatelea ma las de dulciuri (treptat, ashea..) si reduc piinea drastic...sper sa nu ajung pielea si osul
karfe spune:
Allure,sa iti priasca cremele!
Am zis de toner ca nu miroase a peste.Ieri seara imi putea a peste si nu stiam ce.Are un miros de pescarie...Dar dispare repede.
SIMONABB spune:
Allure, poti te rog sa-mi spui daca Cold Plasma are miros de peste ... sau macar daca dispare, asa cum spunea Karfe despre un alt produs ?
Multumesc frumos