Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 8
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe Allure,ti-au sosit cremele?ptr. ca mie mi-a sosit pachetul Am comandat sambata si astazi la pranz a venit prin curier(TNT),la usa noroc ca era mama la mine. Am primit crema cu ester de vitamina C-la prima vedere mi se pare o crema nu grasa,light, cu un miros fresh. Cadou am avuthttp://www.perriconemd.co.uk/product/skin+care/toners+%26+serums/firming+facial+toner.do?sortby=ourPicks,care nu miroase a peste cum scrie in unele review-uri,dar care este intr-o sticla de sticla(deci grija la manipulare. Maine este ultima zi de cadou full size si astept sa vad ce da,parca as mai da o comanda. |
Buna ,
vroiam sa te intreb cand ai facut comanda ce ai selectat la metoda de livrare de ti-au venit asa repede produsele ?
pt ca mie imi arata k vin in 1-3 saptamani , USPS priority mail ...iar taxele sunt de 20 $
Viitoare
Allure spune:
citat din mesajul lui Mindy shopaholico bine faci, rasfata-te cat poti. Ce bine face la moral o achizitie noua. citeam azi de omega-3 fatty acids si importanta lor, ca ajuta la combaterea imflamarii etc si m-am gandit la ce se vorbea aici. Cica dupa somon, walnuts ar fi bogat in acizi dinastia benefici. Periconne asta vinde si vitamine, cure de dezintoxicare? Am facut odata anul asta o cura de dezintoxicare ceva produse naturale laudate, am avut un ten foarte fain si relaxat dupa cura aia si m-am simtit mai light. Cica e recomandat sa ne facem o cura de dezintoxicare la fiecare 3 luni sa curatam toate depozitele de pe colon, chiar si cei cu diete f sanatoase. Acuma dupa sarbatori chiar ar fi buna una. |
rasfatul meu a dat in nesimtire pina la urma
mi-am luat in total 6 creme (4 cu neuropeptide, ca pe astea aveam boala) si ceva pilule (omega 3 si Alpha Lipoic Acid)
pastilele le gasesti pe site la "Supplements"...sint cam scumpe :(
ramasesem in pana de creme si daca tot au fost sale-urile alea fabuloase mi-am facut stoc pt tot anul e drept ca am cheltuit mult dar am si economisit citeva sute bune cu produsele gratis, shipping gratis, $50 gift card, plus 50% off la un set de 2 creme cu neuropeptide care sint cele mai scumpe.
o sa incep cura imediat ce imi vin cremele...ma las de zahar complet si piinea o reduc drastic...cam astea-s bubele mele.
off...nu mai vin odata pachetele alea!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
Allure spune:
Arianna ai comandat de pe site-ul din US?? ca vad ca pomenesti de $ americani
Karfe a comandat de pe site-ul din UK...acolo preturile sint in lire
la mine scria ca livrarea dureaza intre 1-6 weeks
ce ti-ai luat???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui Allure Arianna ai comandat de pe site-ul din US?? ca vad ca pomenesti de $ americani Karfe a comandat de pe site-ul din UK...acolo preturile sint in lire la mine scria ca livrarea dureaza intre 1-6 weeks ce ti-ai luat??? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :) www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there |
Dap pe situl din US m-am uitat
nu am dat inca comanda....ma intereseaza fondul de ten si Skin Clear Hydrator.
Da tu le-ai facut vanzare nu gluma
mie mi-au dat pe mail k am reducere 25 $ pana pe 31 dec.
Merci pt pont ...am sa ma uit si pe situl din UK.
Viitoare
karfe spune:
Intr-adevar am comandat pe site-ul UK si am platit 10gbp livrarea.
Comanda am facut-o sambata la pranz si a venit miercuri la pranz.
Are fondul de ten pe site.Du-te la search si scrie foundation si il gasesti.
Pareri despre produse:crema este usoara,nu grasa patrunde repede in piele,nu pot sa imi dau cu parerea ptr. ca fata este varza(sunt in perioada lunara) si nu am fost la tratament cosmetic.
Eu orice crema noua o incep dupa un tratament cand fata este curata Tonicul nu l-am folosit - am plecat de craciun din bucuresti si nu l-am luat cu mine fiind din sticla.
Si eu vreau sa imi iau skin clear hidrator.
In comanda mi-a venit si o brosura cu produsele de pe UK,la coldplasma scria ca apare in primavara.
Allure ,inca o data,merci ptr. pont.
Arianna_M spune:
Am facut comanda ,
dar este o problema ......nu am primit pe mail confirmarea si banii au fost retrasi din cont......
ati patit si voi asa ?
Viitoare
Arianna_M spune:
Mie nu
oricum am sunat la banca...banii nu sunt retrasi...sunt doar blocati catre ei.
am trimis un mail la Perricone , sa vad ce imi raspund.
am inteles de la banca k in decurs de 14 zile ei pot retrage banii , daca nu primesc nici un rasp. de la ei ...sun la banca sa blocheze plata.
imi fac ceva griji ...pt k pana acum la ce am facut comanda pe net am primit imediat mailul de confirmare a comenzi ...nr comenzi si toate cele.
sper sa fie bine....k abia astept sa incerc fondul de ten
Viitoare