Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Cold Plasma nu am primit inca...e intr-o comanda ulterioara dar am un sample mic si o sa-l incerc astazi sa iti spun.

Din toate cremele cumparate pina in prezent, numai aia cu neuropeptide miroase a peste dar nu foarte rau si se duce repede...e foarte ciudat mirosul, la un moment dat chiar mi s-a parut ca pute a......(sa zic?)...stiti voi ce miroase a peste...

Oricum, imi place textura cremelor, intra foarte bine in piele iar faptul ca nu au parabeni ma incinta la maxim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Cold Plasma nu am primit inca...e intr-o comanda ulterioara dar am un sample mic si o sa-l incerc astazi sa iti spun.

Din toate cremele cumparate pina in prezent, numai aia cu neuropeptide miroase a peste dar nu foarte rau si se duce repede...e foarte ciudat mirosul, la un moment dat chiar mi s-a parut ca pute a......(sa zic?)...stiti voi ce miroase a peste...

Oricum, imi place textura cremelor, intra foarte bine in piele iar faptul ca nu au parabeni ma incinta la maxim.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

Si mie tot aimi pute.Dar mi-a fost rusine sa zic.
Se duce repede mirosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

M-as baga si eu la creme d-astea dar nu stiu cu ce sa incep. Am ten mixt, pana in 30 de ani, mi-ar trebui ceva hidratant si preventiv antirid. Problema e ca imi luceste nasul si mi se umploe f usor de puncte negre...off. O merge cu neuropeptidele astea?

Mergi la inceput

neuropeptidele sint pentru riduri, elasticitate, fermitate, etc...
nu pare sa fii o candidata.

pentru "luciul" fetei foloseste "blotting paper": http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P194209

creme anti rid sint multe: http://www.perriconemd.com/category/skin+care/anti-aging+treatments.do

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Folosesc hartiute Intrebarea era daca aceste creme cu neuropeptide ingrasa fata foarte tare, ca greu gasesc o crema care sa nu ma faca girofar...si de obicei antiage-ul se bate cap in cap cu matifierea. Am epuizat toate produsele de massmarket si acum cautam ceva mai special. Imbatranesc, am intrat in panica. Mai am de facut o "escala" la Dermalogica.

Din cate am rasfoit site-ul, am vazut ca unele produse au totusi parabeni.

Mergi la inceput

regula este, cu cit incerci mai mult sa scapi de grasime cu atit se mareste productia de sebum...si eu am tenul mixt dar nu ma deranjeaza tenta uleioasa a pielii, din contra...imi da un aspect sanatos, un glow tineresc pe care de ce l-as ascunde?

cum am spus mai sus, cremele mele nu sint grase, au o textura care intra in piele repede, mie imi plac.

Simona, am folosit Cold Plasma in seara asta si nu miroase a peste...are un miros ciudat...usor metalic dar se duce relativ repede si nu e puternic. Consistenta e foarte fluida. Sper sa te fi lamurit.

cu parabeni, fara parabeni, daca fac treaba le folosesc, daca nu, good bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca tot sunt aici

pt puncte negre pe nas ce sa folosesc?
si care e treaca cu peeling odata pe sapt? asta nu fac ever.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

daca tot sunt aici

pt puncte negre pe nas ce sa folosesc?
si care e treaca cu peeling odata pe sapt? asta nu fac ever.

pentru punctele negre eu folosesc niste benzi ca leucoplastul, speciale pentru nas, frunte si barbie de la L'oreal.

peelingul iti scoate si punctele negre, dar in principal indeparteaza celulele moarte si curata pielea. e o masca, nimic special. decat ca nu o dai jos cu apa, ci o ...jupoi de pe fata. :-)) suna horror, dar nu este.

eniuei, de prevenire la puncte negre - fata curatata zilnic, ca sa nu se adune praf in porii pielii. eu folosesc servetele si cateodata sapun negru de la mama lui din africa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Mersi Allure !
Ma gindesc sa iau Cold Plasma, crema de noapte cu vit C si ceva pt ochi. Tenul meu este ok, fara nici un rid, desi am aproape 34 de ani. Doar in zona ochilor pielea parca s-a subtiat putin.
Nu stiu in conditiile astea (ten fara probleme) daca nu cumva o sa dau banii degeaba, pt ca nu vad ce ar putea imbunatati ... sau poate tocmai asta e ideea - sa conservi ce ai ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SIMONABB

Mersi Allure !
Ma gindesc sa iau Cold Plasma, crema de noapte cu vit C si ceva pt ochi. Tenul meu este ok, fara nici un rid, desi am aproape 34 de ani. Doar in zona ochilor pielea parca s-a subtiat putin.
Nu stiu in conditiile astea (ten fara probleme) daca nu cumva o sa dau banii degeaba, pt ca nu vad ce ar putea imbunatati ... sau poate tocmai asta e ideea - sa conservi ce ai ....

Simona

nici eu nu pot sa spun ca am riduri...apare unul mititel inc oltul ochilor spre seara cind sint obosita dar dispare dupa somn, insa pielea asa cum spui se simte subtiata si mai putin elastica.
eu merg pe prevenire acum ca ridurile odata aparute e greu sau imposibil sa le faci sa dispara

Conchita mi-am adus aminte de ce spuneai ca folosesti creme simple si esti ok...pai la tenul tau creol nici nu ai nevoie de altceva, se stie ca pielea mai inchisa la culoare abunda in colagen si e mult mai elastica...pielea mea alba, vai mama ei ce sensibila e!
Oricum vreau si eu sa-mi iau Shea Butter pentru corp...la fata insa nu ma risc, vreau sa fiu sigura

Yuck! mi-a cam putit cold plasma aia pina m-am culcat...ce-i drept am pus si multa ca sa termin pliculetul

Simona daca nu esti sigura nu te risca, sa nu plingi dupa bani cind n-o sa vezi mari rezultate (ca ce sa vezi? )
Tu stii...

Mergi la inceput