FIV 260
Raspunsuri - Pagina 11
Dana_bebe spune:
Sophie - Oricum si hormonii care se dau dupa ET au tot felul de reactii adverse asa ca stai cumintica si lasa stresul ca mai este incredibil de putin! stiu ca de acum incepe nerabdarea cea mai mare dar mult a fost putin mai e! in plus suntem aici , mai stam de vorba , trece repede timpul...
Cel mai bine si asta as vrea sa faca toata lumea este sa cereti de la clinicile unde faceti FIV raporturile procedurilor - si acolo trebuie sa aveti tot, estradioale, progesteroane, spermograma sotului, numar ovocite recoltate, numar ovocite mature din cate s-au recoltate, numar embrioni prin ICSI, numar embrioni prin FIV clasic, cun s-au dezvoltat fiecare la 24, 48, 72 de ore, calitatea embrionilor, cati au fost transferati cati crioconservati sau vitrificati...
Stiu ca nu exista asa ceva la clinici - eu cu greu i-am facut pe cei de la Clinica Genesys sa-mi faca dar pana la urma am reusit. Acum la FIV-ul 2 e la fel, nu au asa ceva, nu au mai fost fete care sa ceara, dar au promis ca se vor stradui sa-mi faca si sa-mi dea acest raport. Sunt date care le au in clinica trebuie doar centralizate si structurate.
Toate aceste informatii va sunt necesare pentru a stii de ce calitate sunt embrioni care ii mai aveti, de cate zile, de cate celule, cum au fost conservati(ce perechi - care cu care), in plus pentru un viitor FIV este cel mai bun punct de plecare (e bine sa pastrati si schema exacta a stimularii).
Pentru doctori este bine sa vada raportul, sa il analizeze si sa faca noul tratament pe baza acestor date.
sophie76 spune:
dana_bebe incerc sa mi mentin in continuare moralul sus dar cu durerile astea de burta (exact ca cele menstruale) care au aparut mi e greu . La Budapesta aveau astfel de dosare pt ca dr mi a aratat in el evolutia foliculilor, evolutia embrionilor etc, probabil nu sunt sintetizate intr o singura pagina.
sophie
Dana_bebe spune:
Si al meu la FIV 1 are mai multe - mai exact 4 - Clinica Genesys. Cere raportul procedurii - este dreptul tau sa il ai!
BuburuzaL spune:
Buna buna fetelor!
In primul rand vreau sa felicit graviduta norocoasa
DRGAGAAAAICAAA Felicitari iubita! Uite ce embrionasi cuminti: si frumosi si luptatori si pe deasupra lipiciosi! Esti un exemplu demn de urmat, crede-ma! Doamne, ma bucur din suflet pentru tine!!si sa te ajute DD si pe mai departe...O sarcina frumoasa, fara probleme pana la capat! Cata bucurie!!!dulce graviduta fericita!!!
Eu n-am mai postat de ceva vreme, dar sunt la curent cu tot. Sa stiti ca absenta mea e cat se poate de motivata!!! Ma pregatesc sa merg acasuta, sa fim in famile de sarbatori, ca asa-i frumos!Asa ca, maine e ziua plecarii...of, ma bucut atat de mult!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."
Sheritra spune:
Gagici, am fost la control la Profu, totul e ok, un pitic e chiar mai mare decat varsta! Fiecare cu sacul sau si cu placenta lui, adica fiecare cu-a-ma-sii! Ca le da mamica! M-am dus si la fete la cabinetul FIV sa le spun, m-au pupat toate, m-au intrebat ce spune de sex verigheta, super dragute! Bey si fata care a reusit odata cu mine din lotul din ziua respectiva tot gemeni are. A fost "in mana" Dascaleasca!
Dragaico ai pus-o! Stii vorba de ce nu ti-e frica de aia nu scapi? Tu 490 in Z10, eu 136 in Z12 si am gemeni, oare tu cati ai ?
Sophie, ami ai putin si faci testul si te linistesti, posibil de la sarcina sa fie umflata burtica, cel putin la mine asa a fost!
Rubia, felicitari!
Huski, nastere usoara si la termen!
Mda Ioana, ne duci cu presu' eu una asa as papa doi salai cu sos mongolez da' cu capatine cu tot, si cu mujdei alaturi, si cu orez cu ou si cu ce mai ciugulesc de la fiecare din farfurie de pofta ca sa nu-mi cada o tata! O sa nasc si nu apus pestele!
Danabebe, raportul de care spui tu exista in dosarul meu de la Spital Panait Sarbu, am un dosar cat un biblioraft de gros, cu raportul la fiecare incercare/esuare/reusita cu toate datele posibile, toate investigatiile de-a lungul anilor, de la stimulare, analize, nr embrioni, endo, calitate, ore, etc-etc. Dosarul il pot vedea oricand si-i pot face copii xerox oricand. Si vorbim de un spital de stat. Iar doctorii de acolo intotdeauna au consultat dosarul si abia apoi mi-au stabilit tratamentul.
Mi-e greu sa cred ca o clinica privata nu are asa ceva! Dar poate au un protocol de confidentialitate, cea ce iarasi mi se pare normal. Si sunt sigura ca daca ceri iti poti consulta dosarul! Orice doctor tine cont de istoricul pacientului. Nu vad de unde panica asta? Vrei sa sperii fetele?
Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)
bytzi spune:
dragaica,felicitariiiiiii
sophie,te astept cu vesti bune
ioana,ciudate valorile tale la fsh,AMH,inhibina b,ufff dupa care sa te mai iei...
important este ca stii cum reactionezi la stimulari
eu acum am protocolul scurt din z2 cu dipherelin 0,1 si din z3 stimularea cu 375ui/zi,data trecuta am luat AC inainte de stimulare si aveam protocolul cu antagonisti in ultima parte a stimularii,dar din pacate nu a mers...astept sa vad cum va merge de data asta ,oricum va fi ultima incercare care o mai fac
eu nu mi-am facut AMH ,doar fsh care era 20 in iunie ,zilele astea mi-am mai facut un fsh ,azi astept rezultatul
si eu iau DHEA 100mg/zi de citeva sapt,doar ca nu mai astept sa fac trat 3 luni ,ca timpul este dusmanul nostru
bafta pe mai departe
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Mona40 spune:
Fete,
La mine beta sum 10 in Z12 de Et.
Deci ne odihnim o luna si o luam de la capat.
Eu sunt la primul fiv dupa 6 IA nereusite.
Al doilea va fi cel nororcos.
Bafta tuturor
bytzi spune:
offf mona.... imi pare sicer rau...
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
ala77 spune:
Mona
Doar o luna faci pauza? Nu e prea putin? Eu stiu ca e bine sa astepti 2-3 luni intre.
BuburuzaL spune:
Pysypisi te felicit pt inimioara! Sa ai o sarcina frumoasa, pana la capat! Si sa stii ca la anu vin sa-ti cer sfaturi, ca vei fi experimentata!
Oanademunck iti doresc multa bafta draga mea! Sa fie asta ciclul cel norocos si sa iasa totul conform planurilor tale! Doamne ajuta!
Sarrah mama da ce de embrionasi ai adunat tu acolo!!!Bogata rau, mai ales cu 2 bebei la purtator! Sa-ti aduca mosul, chiar in ajun de Craciun vestea cea mare si un beta mare, mare cat pentru 2, ca sa fii si tu in trend! Ai grija de tine si de puiutii tai!
Carla ma bucur tare tare mult pentru tine draga mea! Imi imaginez cata fericire e la voi acasuta!!!Asa si trebuie! graviduta fericita!
Rubia ce minunat! Inca o graviduta fericita! Ai grija de tine si o sarcina si frumoasa si usoara iti doresc!
Dar se vede ca mosu a fost cam bogat anu asta, in ciuda crizei economice! Norocoaselor care ati reusit, dati-ne si noua reteta succesului, ca vrem si noi, celelalte luptatoare!
Kitta desi imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, indraznesc sa ma bucur pentru optimismul tau, pentru faptul ca nu te dai batuta! Si foarte bine faci! Eu iti doresc ca data viitoare sa aiba un happy happy end!
Kora Pop esti o luptatoare hoatarata si asta imi place. Sa ai parte de o procedura cat mai scurta si sa obtii puiul/puii mult doriti! Doamne ajuta!
Bruni se pare ca la anu ne luam mai multe fete de manuta, ca vin si eu! Trebuie sa ne implinim si noi visul. Asa ca Aura, stiu ca ti-e greu, dar fii optimista ca la anu ne prinde mosu cu burtici, ai sa vezi!
Mirela draguta
Castelana, se spune ca cei din urma vor fi cei dintai! In primul rand, La multi ani! draga mea, sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de voinicelul tau, si apoi sa te pui pe treaba sa faci si o fetita, sau poate 2, cine stie! Oricum, sa ti se implineasca dorintele! Si sa stii ca, chiar daca e cu intarziere, vine din suflet. Tare frumos ai mai postat si subscriu intru totul la spusele tale. dulce burtica, poate la anu se molipseste!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."