FIV 260

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Catalina si mie mi-e tare dor de voi si-mi pare tare rau ca am ratat intalniarea cea mare. Dar promit ca imediat ce deschid restaurantul anunt si o intalnire de zile mari.
Dragaica felicitari sigur sunt gemenasi!
Sheri ce fac gemenasii tai, cand ai duci la eco?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Many_bani felicitari iubita si sa va traiasca minunea!
Daniela74

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Dragaican-am mai vazut asa beta de cand sunt io pe forum, si crede-ma sunt demult FELICITARI!
Ioanatugseu iau DHEA de 1 an de zile, mi-a intrat in reflex. Trebuie sa iei mai mult de 3 luni, actioneaza ca naturistele, asa ca mai bine gandeste-te la FIV din martie incolo.
Sophie 76bea lichide multe. Si de la ele te simti balonata chiar daca elimini, si eu ma simteam ca un pepene, fetele la inatlnire ziceau ca am o burta de gravi, si am avut doar 1 folicul, dar tu cu 16. E normal! De obicei, fetele care au avut hierstimulare au reusit, asa ca roaga-te sa fie si o bruma de hiper.....

Mergi la inceput

Kitta am inceput deja de doua saptamani, iau cate o pastila de 100 mg. si 3 luni ar fi la inceputul lunii martie. Asa ma gandeam si eu...mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ioana, ce faci dragutule! Abia astept sa deschizi restaurantul! Mi-e dor de fosta locatie, acolo a inceput lucrul la Natalia

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CastelanaLa multi ani si de la noi.Tare ma bucur ca scrii

Kitta,offf,....imi pare rau,sa fie data viitoare!Vream doar sa spun ca o prietena de-a mia la 10 zile de la transfer a avut valoarea de 880...de eu credeam ca va avea tripleti...si a fost unul si sanatos.Si ...anul trecut avui si eu hiperstimulare...si ce rezultate de olimpiada,39 de ovule,33 de embrioni la 24 de ore dupa ICSI,...si 17 blastocisti,din care transferai 2...si nu a fost sa fie.Cred ca o iau si eu...asa...usurel pe ulei,...cand vad bebelusi...am nod in gat...la gandul ca la timpul asta trebuia sa am si eu ceva mic.Ma simt si vinovata ca simt astfel...sincer.Fug la flacau...ca-i bolnavior azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor am rezultatul beta 490 ziua a 10 de la ET, cred ca sunt , l-am sunat pe sot la munca sa-i dau vestea, mi-a vorbit jumatate in franceza jumatate in romana, nu cred ca mai e in stare sa se concentreze la munca

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+

dragaicooooooooooooooo, felicitari draga mea!!!!!
Stii ca azi n-am avut somn si mi-am zis: ia sa n-o mai frec degeaba-n pat si sa vad ce-a facut Dragaica noastra si ea vine cu rezultat de tripleti!!!!!!!!!!!! bine ca stiu ca ai transferat doi si cred ca le-a placut fata de tine: tanara, sanatoata, canadanoasa, pai unde sa se duca in Quebeck pe frigul asta?
sa fii sanatoasa, sarcina usoasa si la termen.
respecta in continuare regimul de viata mai calm si sa ai gruja de tine!
te pup

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Ingeras, sa-ti traiasca minunatia! Ati facut 3 anisori? La multi ani inainte! cred ca ti-am mai zis o data cand ai pus poze cu Maia ta ca m-am zgait la ele pt ca seamana la ochi cu barbatumeu leit. :)) Acuma sunt gravida si mereu cand ma gandesc la copilul meu inafara de sanatate ma rog sa aiba ochii asa frumosi ca sotumeu, caprui migdalati cu gene lungi. Tin minte ca atunci cand l-am vazut pe el acum multi ani primul gand a fost ca eu vreau un copil care sa i semene. Si uitandu-ma la fetita ta am vazut exact cum mi-as dori sa fie fetita mea :)) pai e si normal ca mai vrei a faci copii cand ai asa o minune frumoasa. Eu am si nepoti, ii ador dar cred ca Maia e sincer cel mai frumos copil pe care l-am vazut pana acuma!
Sa aveti sanatate si spor la fratiori!
Si Casa de Piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Sophie 76 - cum iti ziceau fetele apa multa si proteine (ou , carne...). Cand faci testul? Care a fost ultima valoare a estradiolului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

sarrah, dana_bebe, kitta multumesc de sfaturi, eu nu ma impacientam f tare, dar sotul s a speriat de burta mea Eu testul ar trebui sa l fac pe simbata, daca mai apuc, ca de aseara m au luat niste crampe si dureri si cred ca si face aparitia menstra. Dana_bebe din pacate nu mi s a comunicat valoarea pe care am avut o la estradiol, dr mi a spus ca e oK, eu ma simteam f bine asa ca nu m am agitat, oricum i am scris un mail si dr sa vedem ce mi raspunde.

sophie

Mergi la inceput