FIV 260
Raspunsuri - Pagina 9
alina_ro spune:
Dragaica,
felicitari. Ma bucur mult ca ai reusit. Sarcina usoara si la termen! Si bebici sanatosi!
Dragaica spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, m-au sunat de la centru pentru programare, pe 30 decembrie avem prima ecografie, atunci o sa stim cati sunt.
Nu va imaginati ce-i in mintea mea tot felu de ganduri de-avalma, eotie, frica, bucurie.
Am sa va tin la curent, va multumesc pentru sustinere, sfaturi, incurajari, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, putere si cate un bebic sau doi la fiecare pentru ca meritati
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+
sophie76 spune:
fetelor va rog ajutati-ma si pe mine cu o parere! Eu am facut FIV cu punctie pe 4 decembrie, pe timpul tratamentului m am simtit excelent, fara dureri fara nimic,totul a fost OK, am avut 16 ovocite. Insa de vreo citeva zile simt presiune in abdomen ca si cum as fi super balonata si abdomenul s a marit vizibil, nu am nici un alt fel de durere , credeti ca e posibil sa fi facut hiperstimulare acum , sau ce poate fi ? Consum lichide cit se poate, maninc usor si nu sunt constipata.
Multumesc.
sophie
sarrah spune:
salutare,
dragaica - felicitari graviduto ! sarcina usoara !
sophie- pe langa f multe lichide, incearca sa mananci multe proteine !
iazminn spune:
Dragaica, felicitari! Doamne cat mi-as dori si eu sa fac gemeni!Sarcina usoara si la termen.
cora79 spune:
Draga-FELICITARI! eram sigura ca esti insarcinata cu gemenei
Sunt foarte bucuroasa ca ai reusit,Dumnezeu sa va dea sanatate si bebelusi sanatosi
Este cel mai frumos cadou de sarbatori pentru familia voastra
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Ioanatugs spune:
Kitta i-mi pare tare rau!
Husky nastere usoara iubita!
Rubia felicitari si o sarcina usoara!
Goldi, Bytzi Eu am FSH 27, ceea ce se bate cap in cap cu Antimulerienii care au iesit 4.5 si Inhibina B care este f. buna. Am facut protocolul lung din z21 cu Difereline de 1mg si stimulare din z2 cu Gonal 225 si Menopur 150, iar din z5 am adaugat cate 2 pastilute de Clomifen, schema dr. Codreanu. Estradiolul crestea f. lent, iar in z7 de stimulare nici un folicul nu se vedea. Ovarul stang care e jumatate se vedea un pic stimulat, insa dreptul care e sanatos si intreg era f. mic. Dr. a zis ca nu avem rezultate bune si ca mai mult de un folicul nu crede ca voi avea si mai bine oprim totul aici. Acum iau o pauza de 2 luni, dupa care vom incerca din nou. Mi-am procurat si eu DHEA cea despre care se vorbeste aici pe forum si sper sa-mi scada FSH-ul pina la limita superioara macar.
Insa eu vreau sa cer si pererea unui endocrinolog inainte de un nou FIV, mai stiti unde o pot gasi pe dr. Corina Neamtu, un nr. de tel. de la vreo clinica unde este d-sa??? sau cine a mai fost la endocrinologi, i-mi puteti recomanda pe altcineva, ca eu nu prea stiu pe nimeni?
Fireyes, Catalina2307
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
catalina2307 spune:
Ioana - te pup fata draga. Cand o sa avem loc de intalnire,eeee? Ca ne duci cu vorba si mie cel putin tare imi lipsesc taiteii.
Bat pariu ca si Sheri ar baga un salau.Cu usturoi. Ca la chinezi asa.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170