FIV 260
Raspunsuri - Pagina 12
catalina2307 spune:
Mona - imi pare sincer rau...
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
mihaele spune:
Dana bebe te rog frumos eu zic sa incetezi cu panica pe la toate subiectele ca pe nicaieri nu ati face copie de pe dosar la sfarsitul fiv-ului.Si dac vrei neaparat informatii ati sunt date peste tot la cerere dar copie d epe dosar nu s eda.
Am facut 2 fiv-uri la Gynera si 1 fiv in Ungaria la Szeghed nimeni nu mi-a dat copie dupa dosar.
Felicitari noilor gravidute si sarcinii usoare si la teremen si fetelor care suntei in asteptare va doresc sa veniti cu beta mareeee
Mona
Puisori dragalasi
BuburuzaL spune:
Mona...imi pare rau. Data viitoare va fi cea norocoasa, asa ca Doamne ajuta. Foarte bine ca esti optimista. Eu cred ca ajuta!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."
Dana_bebe spune:
Sheritra - panica? daca asta a reiesit imi cer scuze!
Tu esti foarte norocoasa ca exista acest dosar si ca ai facut procedurile la aceiasi clinica, ca medicii au fost profesionisti si au organizat foarte bine tot - daca schimbai clinica aveai nevoie sa ceri tot sau acest raport prescurt.
E bine sa se ceara raportul la terminarea proceduri mai ales ca multe clinici nu stii cat vor supravietui pe piata - fac referire la Sabyc acum.
Crede-ma la Clinica Genesys le-a luat ceva pana sa-mi dea acest raport si daca nu insistam nu il aveam nici in ziua de azi. Probil ca se gandesc ca asa te tin legat de ei, nu stiu ce sa zic.
A fost foarte apreciat de doctori la al 2-lea FIV. Si au promis ca vor face si ei unul.
Cel putin pentru embriolog este ffff bun - asa cam toate stim ce estradiol am avut, cate ovocite ... dar gradul de fertilizare pe tipul de procedura, cum au fertilizat spermatozoizii ovocitele... cum s-au dezvoltat embrionii toate aceste date pot da mute indicii pentru proceduri viitoare.
As intreba cate fete au acest raport sau au acces la el asa ca tine?
Uite exemplul Sophiei si iti ai pot da multe. Vei fi surprinsa sa afli raspunsul si pana la urma e un drept platit cu multi bani.
huski spune:
Ioana, si eu abia astept deschiderea restaurantului tau daca nu cu burta macar cu plodu' in brate si tot vin
Bafta multa si sunt sigura ca vei reusi
Shericule,multumesc!Sigur cel mai grasunel e flacau
Felicitari reusitelor si putere celor care sunt inca in asteptarea ingerasilor, cu siguranta vor veni!
32+
Dana_bebe spune:
mihaele - pot doar sa-ti spun ca medicii la al doilea FIV au considerat foarte bun acest raport.S-a actionat tinand cont de el.
RAPORT procedura este diferit de COPIE DOSAR.
Si tu ar fi foarte util sa ai aceste raporte - se pot imbunatatii multe din experientele anterioare. Este bine sa se evite aceleasi greseli.
Daca vrei iti trimit o copie dupa al meu.
mihaele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana_bebe Si al meu la fiv 1 are mai multe - mai exact 4. Cere copia dosarului - este dreptul tau sa o ai! |
Dana bebe te rog hotaraste-te ce anume sa ceara fetele.Tu realizezi ce postezi sau ati schimbi parerile d ela un minut la altul?
Acest forum este pentru a ne ajuta si a ne spune fiecare experienta nu pentru a ne panica una pe cealalta.
Puisori dragalasi
mirela2 spune:
off, de ce va certati?
la Szeged au ditai arhiva, fiecare cuplu are dosar, mai subtire mai gros in functie de cate proceduri au la activ si de cate analize au depus in dosar, am vazut unele jerpelite vai steaua lor, asta de cat au fost de rasfoite, iar altele , gen al meu care parea neatins, deh prima procedura, fiecare clinica cu politica ei, ce naiba fetelor, suntem o mana de oameni, de ce tre sa va / ne certati/ certam???????
mai bine ne-am concentra energia pe altceva.
bubu te pup si eu.
Dana_bebe spune:
mihaele -multumesc pentru observatie am facut modificarea.
Daca consideri ca un mesaj este nepotrivit te rog sa raportezi la moderator - este mult mai elegant.
Mirela2 - ai mare dreptate