Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Luny EXACT asa avem si noi
:o cutie de tabla in care au fost bomboane, o tablita de scris mica primita surpriza la pufuleti (ideea e sa bage betisorul de scris in gaurica lui non stop
) , o sticla de plastic mica de sampanie care a fost marturie la o nunta (la aia scoate dopul si-l pune la loc
) , ruleta (ooo, ce jucarie minunata), ventuzele de la un suport de plastic din baie, scotch musai in lipsa de stikere, un pix sa bage in ventuza ca sa aiba umbrela
, lanterna care se desurubeaza si se scot/pun bateriile non stop, pusculita cu monezi si o cutie cu margele (ambele ale Teodorei, marfa rara ).
Clau eu doar ce-am venit de-afara si am ridicat la cer rugaciunile mele non stop
Cel mai crunt a fost la iesirea din pasaj de la Muncii unde patinau unii de zor si mi-i si imaginam infigandu-se direct in mine cu avant
Am avut :gol in stomac, gura uscata, palpitatii si pipi "la iesire" tot drumul 
Liana tu cam de ce crezi ca are Dudellul meu freza aia?
Pentru ca eu nu vreau sa-l tund cu masina (nr 1-2 nu se accepta) si freza nu sta sa-i faci. Randul trecut a stat sa-l tunda doar in crestet si bretonul. Lasand la o parte ca seamana cu ta'su Anakin 
Si acum vestile proaste: nas infundat, tuse seaca in somn, temp 37,9 

Si vestile bune: am pantaloni noi de la Debenhams, am bilete la concertul Craciun Vienez sambata si rezervare la club joi seara sa-l serbam pe Mimu!
Va dati seama ca ultimele doua vesti bune se duc pe apa sambetii daca alea rele nu se duc 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Aoleoo Mimo, nu mai zi ca mi-i groaza sa plec acasa la 18! O sa-mi tataie fundu' in masinuta mea rosie.
Multa sanatate lui Dudel, sa nu raceasca si sa se implineasca doar vestile bune.
luny spune:
moama, mimo, s-o punem de-o gasca, sa venim cu idei si scoatem o carte despre 'cum sa pacalesti copilul sa manance'
..mai trec pe lista toate telecomenzile/telefoanele, luate prin rotatie, carora ta-su le scoate bateriile si el e fascinat sa le puna la loc
si mai am, dar nu le mai stiu! deci serbezi Mimu in club?![]()
booooon asa! sanatate la Dudel, sa nu fie nimic mai mult de atat!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mi se tot sparge din plomba la maseaua cu pricina, si atat de tare ma enerveaza, nu pot manca de frica..
cami eu nu pot sa vad flmuletul, nu's ce are, se blocheaza..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Aaaa, e super Bubulinu' lui Cami la zapada, bine echipat si se tot scutura de zapada .

aliceionescu spune:
Astept sa se incarce filmultul lui Cami, ca i-am vazut ieri pe frumosii ei si mi-au placut, mai vreau!![]()
Kya, super-tare, ma, Sanzi cu trotineta!!!
A prins repede care-i miscarea, f tare! Iar cu mopul, nu zic ce bocete am starnit in casa, ca a vazut a mea filmuletul si vroia sa dea cu mopul, ca "titza". Si, ce, ma, "tati" nu-i bine? Adica esti o fortoasa!
Luny, chiar, fata, ai scapat de-o grija cu aspiratul asta! Baiat harnic, Mufa! Si bv pt succesurile culinare!
Mimo, ce ma bucur ca nu te-ai suparat, ca eu n-am mai avut timp ieri sa postez si reclama la care ma refeream, adica www.youtube.com/watch?v=5DTGYzL4Y6w" target="_blank">asta, sa inteleaga si fetele! Bv pt party si pantaloni, poate se repara Dudelle repede, sa va iasa planurile!
Gecko, ce burtica mica-mica! Si ca flacau mare ai! Sa dospesti bine o motata mica acolo!
Liana, ai tuns molecula sau te-a tuns ea pe tine? La noi tunsul e o amenintare, ca-i place pletoasa, frate...
Zoze, ce m-au distrat dialogurile dintre Dan si Mihai!! :)))))Cred ca erai pe jos de ras!!
Tuchi, sosul de pe covor -asta ca sa scapi de-un stres, ca eu n-am avut nicio treaba- a disparut in 5 min, cu putin Ariel lichid, pt pete.
Cum e iarna de Ploiesti? Ai citit Marquez, "Dragostea in vremea holerei"? Dc nu, sa incerci...
Adriutza, bine ai revenit!
Ramo, gata, ati impodobit curtea? Cand pui poze?
Clau, ai ajuns cu bine acasa?
Gata pauza...
clauclau spune:
Alice
, acum ma urnesc spre casa...tineti-mi pumnii ca am auzit ca e durere pe strada...
Pa, pa.
VALENTINA C spune:
Azi dimineata avea febra, dar nu stiu cat, ca nu i-am mai luat-o. Oricum, a dormit relativ bine, mai spre dimineata mai bine. Pe zi a fost bine, a dormit 4 ore, dar cu tuse destul de deasa...
Speram sa nu mai faca la noapte si dimineata sa mergem la gradi, sa nu-l ratam pe Mosu'. ![]()
Dupa amiaza pe viscolul ala am iesit pana la piata ca trebuia sa mai iau cateva cadouri pt doamnele de la gradi . Nu stiu daca v-am zis, dar la noi la Piata Cultural este un magazin de cadouri BESTIAL!!! Are foarte multe chestii si la preturi ok. Desi am stat acolo o ora, pana m-am hotarat si pana mi le-a ambalat, am plecat foarte fericita. Si bineinteles ca eram super echipata, din moment ce nu mi-a fost deloc frig...![]()
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Am reusit sa incarc si eu un filmulet, desi nu se vede clar...
http://family.webshots.com/video/3060805870103382524YmVwKi
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mi se tot sparge din plomba la maseaua cu pricina, si atat de tare ma enerveaza, nu pot manca de frica.. ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ai auzit ca spartul maselelor e semn de
, nu?

Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca