Puiuti de Randunici 2008!! (344)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

adriuta de cand nu "ne-am mai vazut" multa vreme a trecut ... nu sunt suparata soro , cum bodogane pe limba ei fara oprire la fel o sa si vorbeasca, nu-mi fac griji ... ma bagam si eu in discutie, sa fac conversatie ... niste poze cu frumuselul tau ne arati ?
am vazut poze cu cel mai frumos little helper din orasul acela dulcel ca intotdeauna; si am vazut-o si pe cea mai radianta-gravidanta din orasul acela ; deci duamna draga daca s-a decis ca emanati energie si bunadispozitie, asa sa ramana ... aoleu ce "ce bine arata" caldurica aia la vooooi ... pot sa fac rezervari la avioooon, ma primeeeesti ?

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Frumos, frumos, ninge ca-n povesti, dar cum ajung eu diseara acasa??? Cica este oglinda pe strada, deja ma vad blocata pe aici...

Adriuta, mi-era dor de tine, pe unde ai umblat? Nu te mai lasa puiul deloc, hm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Frumos, frumos, ninge ca-n povesti, dar cum ajung eu diseara acasa??? Cica este oglinda pe strada, deja ma vad blocata pe aici...

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

cu taxiul. Mai pune si tu pozici cu frumuseii tai

L-am vazut si pe ajutorul mociului si pe mamica burticoasa(zice ea, ca nu se vede nik), frumosi si...dezbracati

Am fost si noi la bada ieshe, am vazut cum minje, am fugarit niste vrabii si ne-am intors la calduricawww.onetruemedia.com/shared?p=a04cf5f65c9de13a7190f4&skin_id=5" target="_blank">

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33
Am fost si noi la bada ieshe, am vazut cum minje, am fugarit niste vrabii si ne-am intors la calduricawww.onetruemedia.com/shared?p=a04cf5f65c9de13a7190f4&skin_id=5" target="_blank">
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

...am si eu baiat vorbaret, na ... si v-ati prins de ce a lui nevasta nu vrea sa vorbeasca, daaaa ? e de diversiune : sa creada sotu si soacra ca e taaare linistita

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

si acum fac apel la bunatatea voastra : diseara merg sa tund hobita ; sa-mi tineti pumnii sa inving molecula si sa nu se auda urletele noastre de lupta in tot bucurestiul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eu va primesc cu drag pe toate
Soare ieshte...caldura ieshte...bagam si vreo doua racoritoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

si acum fac apel la bunatatea voastra : diseara merg sa tund hobita ; sa-mi tineti pumnii sa inving molecula si sa nu se auda urletele noastre de lupta in tot bucurestiul ...

eu va tin pumnii...dar apoi sa-mi dai si mie cheia succesului Ca sambata am tuns copilul doar pe jumate de cap...atat mi-a permis

Mergi la inceput

... asa i-o fi placand freza la spiridusul tau, mai gecko ... relatez diseara - daca o sa mai am vlaga - cum e noua freza ... poate "facem rost" de una ca la samurai ...

a, sa nu cumperi paie cu umbrelute ptr racoritoare ...aduc io

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

a, sa nu cumperi paie cu umbrelute ptr racoritoare ...aduc io

uff, ca m-ai linistit. Chiar imi faceam griji ca cine merge dupa umbrelute...grija, grija doar...sa nu ti le confisteastia la vama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aoleeu, ce nasol e afara, ce viscoleste..Mufa doar a dat cu nasul de ninsoare si vant si pufaia incruntat, nu i-a convenit,asa ca l-am dat o tura cu masina, am intrat pana in Carrefour 5 min, eu, si inapoi acasa, la un vin fiert, ca daca altele nu, macar vinutul da!si o pizza si placinta cu mere, ca face iub
stela aa, pai de ce nu zici ca vrei idei d-astea? mai am: un borcan cu masline, multe nuci intr-un castron, un ceva cu maruntis, monede stranse in timp special, un bol cu scoici/pietre de la mare, si noi avem cateva cutii/farfurii cu comori pe care le mai cere: 2 cutii metalice cu cremele lui, sticlutele cu glicerina, nurofen, panadol etc, pe care le analizeaza si le muta dintr-o parte-n alta, si o farfurie cu chestii adunate de prin casa, carora nu le gasim niciodata locul, gen, chei diverse, scotch, sarme, elastice, baterii etcar trebui sa le fac poza

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput