Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 7
lianam spune:
adriuta de cand nu "ne-am mai vazut" multa vreme a trecut
... nu sunt suparata soro
, cum bodogane pe limba ei fara oprire la fel o sa si vorbeasca, nu-mi fac griji
... ma bagam si eu in discutie, sa fac conversatie
... niste poze cu frumuselul tau ne arati
?
am vazut poze cu cel mai frumos little helper din orasul acela
dulcel ca intotdeauna; si am vazut-o si pe cea mai radianta-gravidanta din orasul acela
; deci duamna draga daca s-a decis ca emanati energie si bunadispozitie, asa sa ramana
... aoleu ce "ce bine arata" caldurica aia la vooooi ... pot sa fac rezervari la avioooon, ma primeeeesti
?
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
clauclau spune:
Frumos, frumos, ninge ca-n povesti, dar cum ajung eu diseara acasa??? Cica este oglinda pe strada, deja ma vad blocata pe aici...
Adriuta, mi-era dor de tine, pe unde ai umblat? Nu te mai lasa puiul deloc, hm?![]()
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Frumos, frumos, ninge ca-n povesti, dar cum ajung eu diseara acasa??? Cica este oglinda pe strada, deja ma vad blocata pe aici... mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
cu taxiul
. Mai pune si tu pozici cu frumuseii tai
L-am vazut si pe ajutorul mociului
si pe mamica burticoasa(zice ea, ca nu se vede nik
Am fost si noi la bada ieshe

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
lianam spune:
| citat din mesajul lui cami33 Am fost si noi la bada ieshe ![]() _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) |
...am si eu baiat vorbaret, na "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
lianam spune:
si acum fac apel la bunatatea voastra
: diseara merg sa tund hobita
; sa-mi tineti pumnii sa inving molecula si sa nu se auda urletele noastre de lupta in tot bucurestiul
...
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
gecko spune:
eu va primesc cu drag pe toate![]()
Soare ieshte...caldura ieshte...bagam si vreo doua racoritoare
gecko spune:
| citat din mesajul lui lianam si acum fac apel la bunatatea voastra "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi." |
eu va tin pumnii...dar apoi sa-mi dai si mie cheia succesului
...atat mi-a permis
lianam spune:
... asa i-o fi placand freza la spiridusul tau, mai gecko ... relatez diseara - daca o sa mai am vlaga
- cum e noua freza ... poate "facem rost" de una ca la samurai
...
a, sa nu cumperi paie cu umbrelute ptr racoritoare
...aduc io ![]()
gecko spune:
| citat din mesajul lui lianam a, sa nu cumperi paie cu umbrelute ptr racoritoare ...aduc io "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi." |
uff, ca m-ai linistit
. Chiar imi faceam griji ca cine merge dupa umbrelute
luny spune:
aoleeu, ce nasol e afara, ce viscoleste
..Mufa doar a dat cu nasul de ninsoare si vant si pufaia incruntat, nu i-a convenit,asa ca l-am dat o tura cu masina, am intrat pana in Carrefour 5 min, eu, si inapoi acasa, la un vin fiert, ca daca altele nu, macar vinutul da!
si o pizza si placinta cu mere, ca face iub
![]()
stela aa, pai de ce nu zici ca vrei idei d-astea?
mai am: un borcan cu masline, multe nuci intr-un castron, un ceva cu maruntis, monede stranse in timp special![]()
, un bol cu scoici/pietre de la mare, si noi avem cateva cutii/farfurii cu comori pe care le mai cere: 2 cutii metalice cu cremele lui, sticlutele cu glicerina, nurofen, panadol etc, pe care le analizeaza si le muta dintr-o parte-n alta, si o farfurie cu chestii adunate de prin casa, carora nu le gasim niciodata locul![]()
, gen, chei diverse, scotch, sarme, elastice, baterii etc
ar trebui sa le fac poza
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!