Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 6
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata mama ce ninge...A venit ,A venit iarna ...pe la usi ,pe la ferestri... buna dimi grande ca tare buna mai este...cand am vazut acolo "12 saptamani" mi-au dat ...ce frumos ,ce frumos..iar cel mai frumos e cel mai frumos....edit:gecko ai inteles ca tu esti buna,da??? ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
amu am priceput

sovietica spune:
Olgu, da, a nascut. s-a chinuit cu contractii pana la 6 dimi, dar nu s-a dilatat deloc. Deci cezariana cu anestezie generala. Puiuta e foarte bine. N-a apucat sa dea nik plicuri. In cazul asta, i-am sugerat la anestezist sa nu mai dea
, dupa cum ai sugerat si tu. Dar la dr. zic ca trebuie.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gecko spune:
deci nu stiti ce va invidiez cu zapada
. Este pentru prima data in 2 ani cand ii duc dorul.
Olgule, vine si la noi Mosul...mai adaptat asa
...nu cu sania ci cu placa de surf
...nu pe horn ci pe gura de aer conditionat
Mai nou i-a apucat damblaua pe astia la TV si au tot felul de promo-uri cu prezentatorii cu fulare si fulgi de zapada pe fundal...hapt ca nuca'n perete se potriveste cu cele 38-40 de grade de afara si aerul conditionat dat la maxim
Sa se distreze super, super fain pustimea la pada![]()
Si apropo, sper ca sunt spre bine bolnaviorii
, David? Matei recitatorul? Iris? Craciunitele?
Fug sa iau baietii de la servici![]()
clauclau spune:
Neata, neata, sunt deja la birou cu cafeluta aburinda! Ninge si in Bucuresti, e mumos, a fost mai greu pana am dat zapada jos de pe masina ca era imbracata bine..., in rest totul a mers struna, traficul mi s-a parut destul de normal...
Gecko, bunaciune ce esti!
Arati super, iar de cel mai frumos, ce sa zic, isi merita numele intocmai!
Bravo voua!
Bine-ai venit bebe Nicholas, sa ai o viata frumoasa alaturi de fratiorii si parintii tai. Simo, recuperare rapida si laptic din belsug.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori. Valen, cum a dormit Matei? Lyvy, Irisuca este bine? Muffilici?
mihutza11 spune:
Gecko ce comic e Santa's helper!
si tu radiezi deja!
am fugit!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
hello...
Bine ai venit BB Nicholas! Felicitari Simonette, abia astept sa-ti vad greierasul!

pe cine vedem??
Adriutza
sa stii ca si Mufa vrbeste chineza la greu, dar a inceput si el de vreo 2 luni sa spunca cuvinte
cum adica te-a vizitat barza, ma?..ramasesei si nu s-a fixat?..off

am vazut geckolina balerina
, mumos iti sade bre, ai stralucirea!
iar 'ajutor de MC' e dulceee tare!
tu invidiezi zapada, eu iti invidiez soarele si oceanul..
clau
noi suntem bine, Doamne ajuta asa sa ramanem.
..Mufa e mega plictisit, nu-l mai incanta nicio jucarie, nici noi, vrea sa iasa..asa ca il scoate din casa azi, putin p-afara si la plimbare cu masina, sa schimbe mediul..il iau treptat si usor cu statul afara, azi sta max 30 min..apoi mai mult etc..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
no, musai sa ma laud.
Am adus baietii si ghiciti ce au servit???? Aud duamna Mimo?????Ciorba de fasole
!!! Nu am avut bors sa acresc dar am pus un kil de suc de lamaie
...ti se stramba gura de la atata acreala
. Si a balotat copchilu cot la cot cu noi
si, pentru ca e o maimuta si copie tot, a mancat cu ceapa verde
pe care o trecea in prealabil prin sare...exact ca tac'su.
Luny, ma bucur sa aud ca sunteti bine. Plimbareala placuta. Patrick e fan plimbat de aiurea cu masina. Cand se plictiseste acasa se cere in garaj...se urca frumos in masina in scaunul lui...si asteapta sa decolam...sigur e baiatul lu' mama si-a lu' tata
, caci in tineretele noastre des ne plimba hai hui cu masina prin oras...doar asa, sa admiram luminile orasului.
bitza037 spune:
salutare......
ce frumos este afara!!!!!!ma refer ca ninge, nu la viscol....
Bine ai venit pe lume bebe Nicholas!!!!sa-i aduci mamicii tale numai bucurii!!!....moaaaaaama ce lungan!!!54 cm???
Vali eu ii luam Antoniei temperatura noaptea cu suzeta/termometru.....ca nu era chip cu termometrul in fundulet, se trezea si tipa.....si de ce sa mai chinui copilul???
...pentru fetele interesate (stiu ca o intrebati pe Roxana claudia)set de curatenie pentru copii(mop, galeata, perii, faras, matura,etc) are la Metro si costa 1 mil si vreo 70.000 vechi![]()
v-am citit printre picaturi dar nu am apucat sa scriu> la cererea publicului randunicesc, o sa incerc sa-mi fac timp sa pun cateva poze cu buburuza
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
BINE AI VENIT PE LUME,BB NICOLAS!SA FII SANATOS SI SA AI NOROC IN VIATA!SIMONETTE,RECUPERARE RAPIDA!

Doamne,ce ma emotioneaza fiecare nastere!![]()
Haha,Anka,ce mod de a-l face pe Muffy sa manance ai gasit!!!
Super idee..s-o aplic si eu.
Heheee...ce geckuletz am vazut!!mi-e dor de vara,desi e frumos tare afara,privind prin geam..si aici ninge ca-n povesti!!
Geckolina,ia si mananca si tu ceva!![]()
mami de TEA (1.04.08)

...ce frumos ,ce frumos..iar cel mai frumos e cel mai frumos....
Georgios (13.03.2008)