Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 5
adriuta spune:
:)):))
randuidunicoaselor, sunt pe jos de ras.
Liana nu te supara soro ca s-al meu tot mutulici e. Am vazut-o pe Sophie si-am ramas sincer uimita de ea. Bravo olgutza:). L-am vazut pe Dudell cum face tumbe cu fotoliul lui smecher, pe Bubu cum danseaza din buric:))), pe Mufy cum da cu aspiratorul....
Craciunitele lui Nico sunt dulci foc.
:)):)) Kya asta e si cuvantul nostru preferat, da-l spune cateodata nooohh cu accent pe oooo. Am crezut ca lesin la clipul cu skate-ul:))
E mortala.
Ma duc ca s-a trezit piciulika
gecko spune:
fuga, fuga...va las cafeaua (serviti cu incredere ca e testata...nici la Patrick, pe sarcin si alaptare, si nici acum, nu am renuntat la ceasca mea zilnica de cafea)...si pun si de ceai si de capuccino...si mult, mult bombocino
si astea-s pozele Atat am...atat arat. A mea e facuta aseara, caci am stiut eu ca azi la party nu am sansa sa ma autopozez. Copchilu a fost regulamentar...exact cum ma asteptam...cand ceilalti "cantau" cu fetele, el a stat cuminte cu deshtu'n gura la mine'n brate si le-a aratat celorlati popoul...cand ceilalti s-au jucat prin curte si mamele s-au chat-uit nitzel, al meu a stat lipit de masa cu snackuri si a balotat...si eu a trebuit sa stau langa el ca sa mai salvez din mancare.
Acum ma duc sa dorm...ovcourse...ca iar mi-i somn.
I pup iu all
adriuta spune:
First Gecko am vazut pozicile cu Patrick papacios, ce dulcee eeeee:) si in costumasul de Elf e asa scump. aa si nu te mai intinde ashe ca tot fidea ai ramas dejheaba vrei tu sa prostesti adunarea :)) Multumim de cafeu, eu iau una neagra ca am de lucru la noapte.Am citit faza cu Mazda:)) ce vi-a facut-o pupe-o mama de deshteapta mica
I-am vazut pe bubulini la mos Nick, ce dulce e Stefanutz lui nu-i pasa cara toata papa, stie el baiatu ca aia-i baza problemei:)) Dulce tareee
Wow wo wow ce-mi vazura ochii, canadeza noastra draga se arata in public dupa an si jumatate. No...nu-i bai Dana, sa fi tu sanatoasa si papusa. Esti frumoasa si tanara, asta e viata. Eu zic ca sa faci ce poti sa ti-o ti cat mai aproape, cu timpul el isi schimba perspectivele si o sa vezi ca o sa isi piarda SIGUR interesul in copila. Nu-i primul si nici ultimul barbat...e verificat ezpierimientu' ;) Si ca sa inchei, e o dulce, o scumpa, o frumoasa o combinatie atat de reusita si un copil superb. Sa-ti traiasca si sa fi sanatoasa.
Am vazut pozele cu Maria blonda si creata si bebe mic si frumusel. Felicitari Elara, recuperare rapida si pentru puiutz tot norocul de la Dumnezeu si o viata frumoasa ca o sarbatoare.
Simo...plizzz cum vad si eu pozele cu voi ca mi-i dor de tine nu mi se deschide defel linkul
Ma duc sa ma apuc de treaba
toata lumea de la mic la mare
sovietica spune:
Neata!
Baiii s-a pus ceva zapada!
Bine ai venit pe lume bb Nicolas! Simoneta felicitari, sa va bucurati de el!
Geckoooo esti ravisanta si brilianta! Iar patrick isi dovedeste inca odata frumusetea absoluta a orasului (oare va accepta usor sa isi imparta acest titlu cu geckulet nr.2?). Costumatia m-a dat pe spate, cat poa sa fie de haioasa.
Adriuta bine ai revenit!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gecko spune:
'neata fetele
si asa ziceti...preziceti ca la anul impletesc la codite. No, nu-i bai...ca oi invata sa fac si din alea...si ne-om descurca si cu hainele...ca poate da Sfantu' sa semene cu ma'sa si sa prefere tinutele mai masculine...iar daca nu...atunci o botezam "Criza" ca daca nu ne-a bagat criza'n criza atunci sigur ne-aduce fata'n pragul crizei.
Ma duc sa mai invart in oala ca nimic nu am facut azi. Cat n-am dormit am stat cu popoul in masina...nici sa ma duc la buda n-am oprit motorul...ce imi place motorizata.
aliceionescu spune:
'neata!
Simonette, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!!!
Si la noi ninge, mai mult viscolit. Thea zice ca ninge cu "omu' pada"...
Mai spre pranz, ma adun si fac scrisorica.
Olgutzika spune:
Neata!
Ninge ca in basme la Ploiesti. Ninge ca in basme la Ploiesti.
Nu, nu ma balbai, dar am facut astazi 1 kilometru in 24 de minute . Am ajuns la intalnirea cu soacra-mea cu fix 30 de minute intarziere .
Daaaar....ninge ca in basme la Ploiesti !
Si Gecko e frumoaaaaaasa si stralucesteeeeee . Si cel mai frumos e Patrick, normal ( iete ca are Mosu' reni si vara, io credeam ca pe acolo o avea ceva pesti, vine cu salupa, sau cu pescarusii ).
Gata, va pup!
PS Adriuta, poate nu mai dispaaaari !
PPS Bienvenue, bebe Nicholas!!!! Felicitari, Simonetta !
PPS Sovi, nascu prietenuca ta?
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
ramo_cata spune:
mama ce ninge...A venit ,A venit iarna ...pe la usi ,pe la ferestri...
buna dimi iau o gura de cafea de la gecko si ii dau si un grande ca tare buna mai este...cand am vazut acolo "12 saptamani" mi-au dat ...ce frumos ,ce frumos..iar cel mai frumos e cel mai frumos....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata mama ce ninge...A venit ,A venit iarna ...pe la usi ,pe la ferestri... buna dimi iau o gura de cafea de la gecko si ii dau si un grande ca tare buna mai este...cand am vazut acolo "12 saptamani" mi-au dat ...ce frumos ,ce frumos..iar cel mai frumos e cel mai frumos.... edit:gecko ai inteles ca tu esti buna,da??? RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Felicitari Siiimooo!! Bine ai venit,Nicholas Ellan!!
Buunn..gecko-esti stralucitoare!! Cred ca ai lentilele aburite,daca nu ai vazut pana acum,licarirea Si burta..peste doua luni va fi !!!
Patrick?!Patrick e santashelptastic!!
Adriuta! Hai si tu cu poze proaspete,ca mi-e dor de voi!!
Mda,a venit iarna!! Nu stiu cum e la Ramo la Bals,dar la Craiova s-a asezat serios! L-am echipat pe Mihai in salopeta de ski si-am abordat cu entuziasm,bada!! Ce fericire,ce sarituri,ce tavaleala,ce-a mai lins la ea si ce ne-am mai bulgarit!! Deja e topit!Cum il mai pastrez eu pana la ora 13.00??
Vine Craciunul!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@