Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Hei gagici!
Azi am fost iar in focuri, am spalat covorul din sufragerie in cada!! m-am chinuit cu Cata, dar e boboc acum si o sa-l punem in balcon la uscat. Apoi a venit o fata noua la curatenie si imi place de ea, sper sa fie ok.
Baietii mei au fost si ei la zapada, ce le-a placut
www.onetruemedia.com/shared?p=a04f4e2df35e2a62e3f669&skin_id=701" target="_blank">Asa s-au jucat
Si pozici de la zapada
L-am vazut pe Bubulin de Cami, ce scumpic eee la zapada!
L-am vazut si pe Patrick mancaciosu' si pe mami burticoasa frumoasa foooooc 
Stefu meu papa cateodata la tv, sta in scoica si ii dau acolo sa pape, la pranz papa in scaunel si se mai joaca si el cu diverse, dar nu tot timpul. El papa mereu repede, pupa-l mama pe el, e un dulce!
Mai, ce frumos a nins!! si mi-e frica acum mai rau cu avionul pe vremea asta 
mimonix spune:
Am mai iesit o data cu masina de bine ce-am jurat ca daca ajung teafara nu mai pun azi mana pe ea
Nu v-am spus ca am reusit sa-i cumpar si salopeta lui Dudu, de la Mini Blue (traiasca Sovi
) Masura pt 3 ani ii vine perfect
Cantarit aseara, 13,7 kg. Din august pana acum a luat putin mai mult de un kil , mie mi se pare multisor de vreme ce din febrauarie in august luase tot un kil. In fine, sanatos sa fie ca i-am scos deja deserturile budincoase grisoase fructoase savuroase
Vad ca pana acum n-are febra, am scos la trezire o tona de muci
dar e vioi si fara febra.
Cate picaturi de sinupret le dati voi copiilor (cei care au luat asa ceva?)
Am vazut si cum minje la Bacau, o nebunie 

Incepand de ieri, Dudelle raspunde constiincios la tot ce-l intrebi
Exemplu: Ce vrei sa-ti cumpere mama de la magazin? Raspuns: tralalartampax (prompt si f serios)
Si are raspuns la orice 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Am reusit sa incarc si eu un filmulet, desi nu se vede clar... http://family.webshots.com/video/3060805870103382524YmVwKi Valentina cu Matei si 32+ cu Luca |
Am vazut si asta, cu beculetele VERDE,OSU,GABENE

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Inca ceva si gata, fac si scrisorica mai incolo , promit 
La piata Minis azi, taranii care de obicei vand branza , mai nou vand si carnati de casa...si uneori pe sub mana vand palinca...AZI CE CREDETI CA VINDEAU?
Paine in tzast
Incet , incet se transforma in magazin BIO 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
VALENTINA C spune:
Ce l-as fi scos si eu pe Matei afara daca era sanatos...
Din ciclul: Ce tampenii mai face medicul de familie: Am fost vineri sa-mi iau medicalul si era doar asistenta: mi-a dat de la 1 dec. Ieri ma suna sa-mi spuna ca a calculat EA si ca trebuia sa-mi dea de pe 8 dec, nu de pe 1...Si de nu m-am infipt in ea, de i-au mers fulgii. Ce, stie ea mai bine decat mine cand sa-mi iau concediu? Si pt ca nu s-a lamurit
a hotarat ca in actele lor sa schimbe UM. Auziti si voi!!!!O "desteapta"!

Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
mimonix spune:
Am vazut si Bubulinii, ce mai chiote 
Ce scump Stef cu peria aia 
Bai dati-mi un sut undeva, sa plec de aici!
Pe diseara!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Nicoleta spune:
Salut.
Care si-a scapat virusii din frau sa vina sa-i ia inapoi... si sa-i declare nuli si neaveniti!
Nu are febra, doar muci si ochii plangaciosi... si e maraiiit! Si de joi pana sambata sunt singura cu ei, de condus inca nu.. sa vedeti ce.o sa iasa! Sambata vine A, dar vin si sora cu sotul si fetita! Sper sa fie bine M pana atunci! 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
simonette spune:
Sunteti fenomenale.......!!! Auzi la voi: "hai cu contractia, hai cu dilatatia!!!!!!!! Chiar am ras aici dupa perdea, sa nu ma vada colega de camera![]()
Am 4 ppoze ptr voi la semnatura!!!!
Va multumesc muuult! Nu m-asteptam....
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
zozela spune:
Doamne ce Minune!!
Felicitari Simoneto!!Sa-ti dea DD,sanatate!!Se vede ca nasterea asta a fost diferita
Iar BB-e de vis!!Superb!!Sa va fie sanatos si mancacios

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@