Puiuti de Randunici 2008!! (344)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragutzelor......am intrat sa va spun ca suntem bine! Nico e un papacios si jumatate, ar sta numai la tzitzi! Eu ma simt f bine din toate punctele de vedere! Asteptam nerabdatori marea intalnire cu fratiorii, maine speram noi
Pupam!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Liana, nush', ma, dc barfa noastra mica o fi de vina... Uite, eu m-am hotarat: sparg gashca. Am plecat afara, ne auzim pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Liana

Pun acum filmulet: este neted, nu sunt bubite, habar nu am....dimineata am crezut ca e asa rosu de la caldura.
http://family.webshots.com/video/3065298170102382701tNgqSL

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Dragutzelor......am intrat sa va spun ca suntem bine! Nico e un papacios si jumatate, ar sta numai la tzitzi! Eu ma simt f bine din toate punctele de vedere! Asteptam nerabdatori marea intalnire cu fratiorii, maine speram noi
Pupam!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Ma bucur tare mult ca esti bine din toate pct de vedere.
Sa ne povesteti cum a fost marea intalnire.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mai ce vorbeste si ursuletuuuuul ... nu stiu ce sa zic...poate-s fetele mai pe faza si isi dau seama ; urmareste-l daca se scarpina, daca mai apar si altele, temperatura.... da-i 5 picaturele de zyrtec si lasa-l ceva timp apoi sa vezi daca se atenueaza roseata; daca ai ELOCOM unguent ii poti da in pelicula subtire; si cicalfate de la avene cred ca ar fi ok, sau chiar bephantene daca nu ai altceva; incearac si vedem ce urmeaza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stela, eu am calut din ala de plastic, rosu, de la Little Tikes si e supeeer! Ma dau si eu pe el!

Ursuleata, ai grija sa nu raceasca! La David ultima data asa s-a manifestat inceputul racelii! Sanatate tuturor!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Poze de la serbarea de azi!
http://community.webshots.com/album/575937699cHUOMX

Revin cu comentariile mai tarziu!

Valentina cu Matei si 32+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sa semnez si eu condica azi .

Ce am vazut eu: Theuta cum ii povestea lu' ma-sa ( tare rau rau faza cu soacra ) cum sta treaba cu scartzu', Teo de firma , Andru harnic cum intinde el bine bine cearceaful si Ursuletul rosu in obrajori si ieri pe Bubu cosmonaut in inspectie la zapada si Bubulinii pozati de Julieta . Ce mi-a scapat??!

Acum:

1. Alicel, s-a incaltat luni pentru prima oara cu ghetutele ( cu o zi inaintea nebunie de afara ), ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. I-am spus "Hai sa ne incaltam" si s-a incaltat. Cred ca eu greseam cand ma scalambam cu "Uite ce ghetute frumoase etc", ca ii atrageam atentia prea mult la ele. Asa, tratand natural si firesc procesul de incaltare, nu a comentat nimic. Deci daca vreau sa faca ceva, trebuie sa nu ma exprim in sensul asta .

2. Criminala Alexia lui Nicol cu firimiturile M-am topit de drag!!!!

3. Clau, vezi ca apa aia fiarta pe un geam prea rece il poate crapa. Nu e cazul la - 1-2 grade, dar....ai grija . Si eu am vineri petrecerea de Craciun, la care nu am cu ce sa ma imbrac ( si nici de incaltat nu am nimic potrivit ). Radul nu vine, nu vrea, ramane acasa cu Sophie . El e invitat si maine la petrecerea data de divizia lui, de la Taverna Sarbului, si nu vrea sa se duca -eu numai cand ma gandesc la mancarea de acolo ...Asta nu e party-people deloc

4. Sophie a inceput sa completeze "Nu"-urile cu "nu vei", si iese "nu, nu vei" . Am noroc ne intelegem reciproc "nu"-urile, avem justificari bune amandoua , dar....nu vrea sa vina Mos Craciun. Cum ii povestesc de el, si i-l arat in desene, cu renii, ii explic, spune ca "nu, nu vei". Oi fi ratat dizertatia cumva, mai incerc peste o vreme

5. Mamip, .

Ia ca nu mai stiu ce sa mai zic...Zoze, falaca fiara ! Sa se repare! Cum ai ajuns azi la bagat pe vena?

Gata, m-a lasat memoria, mai stau prin zona, oi mai "scoate" ceva...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

papacioasaaa ma bucur sa aflu despre voi, ca te simti asa apropiata de minunea ta mica. sunt sigura ca nu se vor supara fetele nenominalizate, pe mine nu s-au suparat pana acum, iar mesajele mele sunt haotice rau!
te mai asteptam

voi ajunge maestra la scris cu o mana! ba e unu, ba altu atarnat de mine.

nicol cum sa uit ma asa o perla
alice, nooo, nu e ceea ce pare memoria mea! tin minte doar ce ma impresioneaza. daca ma intrebai dupa o saptamana o lectie de istorie sau geografie cu cifre multe, eram varza. zero barat.

liana, la ce frizerie ai fost si cat a costat? suna fain si au tuns-o mumos

n-apuc sa termin de citit. trimit asa, sa mai dau ceva firimituri de ciugulit lui sasa :)

las ca mai vin eu.

peseu: Ana tocmai s-a apucat sa suga dejtu. Oare ce sa fac, sa o las asa, sau sa insis sa o fac sa acceptr suzeta? mi-e groaza ca ar putea suge degetul pana la adanci batraneti.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sovi, 17 RON a costat (nu stiu daca e mult sau nu; am auzit doar ca la ciufolici e mult mai scump...insa nici asta nu stiu sigur)adresa la frizerie este asta (si nr, de tel. daca vrei sa faci programare):

Adresa: Calea 13 septembrie / Sebastian - vis a vis de Prosper Center
Bucuresti,
Str. Aurel Ciurea, nr.2, Bl. S41, Ap. 57,
interfon 17
Telefon: 021/411.98.56 0727.181.676

peseu : deget versus suzi, eu as da castig de cauza la suzi; si cu argumente, dar nu le dau ca sa nu starnesc valuri ... fiecare cum i se pare mai bine

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput