Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 18
simonette spune:
Dragutzelor......am intrat sa va spun ca suntem bine! Nico e un papacios si jumatate, ar sta numai la tzitzi! Eu ma simt f bine din toate punctele de vedere! Asteptam nerabdatori marea intalnire cu fratiorii, maine speram noi
Pupam!!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
aliceionescu spune:
Liana, nush', ma, dc barfa noastra mica o fi de vina... Uite, eu m-am hotarat: sparg gashca.
Am plecat afara, ne auzim pe seara!
ursuleata spune:
Liana 

Pun acum filmulet: este neted, nu sunt bubite, habar nu am....dimineata am crezut ca e asa rosu de la caldura.
http://family.webshots.com/video/3065298170102382701tNgqSL
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Dragutzelor......am intrat sa va spun ca suntem bine! Nico e un papacios si jumatate, ar sta numai la tzitzi! Eu ma simt f bine din toate punctele de vedere! Asteptam nerabdatori marea intalnire cu fratiorii, maine speram noi ![]() Pupam!!!! mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR oricand!!!!!!!! ![]() |
Ma bucur tare mult ca esti bine din toate pct de vedere

.Sa ne povesteti cum a fost marea intalnire.

Vlad
Mami de ursulet
bebe
lianam spune:
mai ce vorbeste si ursuletuuuuul
... nu stiu ce sa zic...poate-s fetele mai pe faza si isi dau seama ; urmareste-l daca se scarpina, daca mai apar si altele, temperatura.... da-i 5 picaturele de zyrtec si lasa-l ceva timp apoi sa vezi daca se atenueaza roseata; daca ai ELOCOM unguent ii poti da in pelicula subtire; si cicalfate de la avene cred ca ar fi ok, sau chiar bephantene daca nu ai altceva; incearac si vedem ce urmeaza 
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
numeioana spune:
Stela, eu am calut din ala de plastic, rosu, de la Little Tikes si e supeeer! Ma dau si eu pe el!![]()
Ursuleata, ai grija sa nu raceasca! La David ultima data asa s-a manifestat inceputul racelii! Sanatate tuturor!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
VALENTINA C spune:
Poze de la serbarea de azi!
http://community.webshots.com/album/575937699cHUOMX
Revin cu comentariile mai tarziu!
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
Olgutzika spune:
Sa semnez si eu condica azi
.
Ce am vazut eu: Theuta cum ii povestea lu' ma-sa ( tare rau rau faza cu soacra 
) cum sta treaba cu scartzu', Teo de firma
, Andru harnic cum intinde el bine bine cearceaful
si Ursuletul rosu in obrajori
si ieri pe Bubu cosmonaut in inspectie la zapada si Bubulinii pozati de Julieta
. Ce mi-a scapat??!
Acum:
1. Alicel, s-a incaltat luni pentru prima oara cu ghetutele ( cu o zi inaintea nebunie de afara ), ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. I-am spus "Hai sa ne incaltam" si s-a incaltat. Cred ca eu greseam cand ma scalambam cu "Uite ce ghetute frumoase etc", ca ii atrageam atentia prea mult la ele. Asa, tratand natural si firesc procesul de incaltare, nu a comentat nimic. Deci daca vreau sa faca ceva, trebuie sa nu ma exprim in sensul asta
.
2. Criminala Alexia lui Nicol cu firimiturile 
M-am topit de drag!!!!
3. Clau, vezi ca apa aia fiarta pe un geam prea rece il poate crapa. Nu e cazul la - 1-2 grade, dar....ai grija
. Si eu am vineri petrecerea de Craciun, la care nu am cu ce sa ma imbrac ( si nici de incaltat nu am nimic potrivit
). Radul nu vine, nu vrea, ramane acasa cu Sophie
. El e invitat si maine la petrecerea data de divizia lui, de la Taverna Sarbului, si nu vrea sa se duca
-eu numai cand ma gandesc la mancarea de acolo
...Asta nu e party-people deloc ![]()
4. Sophie a inceput sa completeze "Nu"-urile cu "nu vei", si iese "nu, nu vei"
. Am noroc ne intelegem reciproc "nu"-urile, avem justificari bune amandoua
, dar....nu vrea sa vina Mos Craciun. Cum ii povestesc de el, si i-l arat in desene, cu renii, ii explic, spune ca "nu, nu vei". Oi fi ratat dizertatia cumva, mai incerc peste o vreme ![]()
5. Mamip,
.
Ia ca nu mai stiu ce sa mai zic...Zoze, falaca fiara
! Sa se repare! Cum ai ajuns azi la bagat pe vena?
Gata, m-a lasat memoria, mai stau prin zona, oi mai "scoate" ceva...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
sovietica spune:
papacioasaaa
ma bucur sa aflu despre voi, ca te simti asa apropiata de minunea ta mica. sunt sigura ca nu se vor supara fetele nenominalizate, pe mine nu s-au suparat pana acum, iar mesajele mele sunt haotice rau!
te mai asteptam
voi ajunge maestra la scris cu o mana! ba e unu, ba altu atarnat de mine.
nicol
cum sa uit ma asa o perla 
alice
, nooo, nu e ceea ce pare memoria mea! tin minte doar ce ma impresioneaza. daca ma intrebai dupa o saptamana o lectie de istorie sau geografie cu cifre multe, eram varza. zero barat.
liana, la ce frizerie ai fost si cat a costat? suna fain si au tuns-o mumos 
n-apuc sa termin de citit. trimit asa, sa mai dau ceva firimituri de ciugulit lui sasa :)
las ca mai vin eu.
peseu: Ana tocmai s-a apucat sa suga dejtu. Oare ce sa fac, sa o las asa, sau sa insis sa o fac sa acceptr suzeta? mi-e groaza ca ar putea suge degetul pana la adanci batraneti.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
lianam spune:
sovi, 17 RON a costat (nu stiu daca e mult sau nu; am auzit doar ca la ciufolici e mult mai scump...insa nici asta nu stiu sigur)adresa la frizerie este asta (si nr, de tel. daca vrei sa faci programare):
Adresa: Calea 13 septembrie / Sebastian - vis a vis de Prosper Center
Bucuresti,
Str. Aurel Ciurea, nr.2, Bl. S41, Ap. 57,
interfon 17
Telefon: 021/411.98.56 0727.181.676
peseu
: deget versus suzi, eu as da castig de cauza la suzi; si cu argumente, dar nu le dau ca sa nu starnesc valuri
... fiecare cum i se pare mai bine ![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."