Puiuti de Randunici 2008!! (344)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Stela, sper sa nu cada , oricum la fel de bine poate sa cada si de pe o saniuta normala, exceptie cele gen placa, dar de aia am si e aiurea e prea jos si daca e zapada mare, aduna copilul toata zapada in sanie. Un motiv in plus pentru care am optat pentru cel de plastic e ca il poate plimba prin curte fara probleme si chiar daca il uita pe afara nu e problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

alicel capuccino ai ? ca cafea nu beau de fel ...
buuun, una persoana pe lista ptr bilete la concertul vedetei ... gata, notat, la prima concerteala esti pe randu' din fata ... pana atunci cantam si noi mai pe vaporas in amsterdam, poate tragem o fuga si-n anglia cand va mutati si facem o cantare si-n metrou ... faza: inca una din pacaleli ca sa mai stea 5 minute in carut sa-mi ling si eu ranile si sa-mi oblojesc cocoasa de carat maimutica , era sa ii punem cativa banuti si ea se juca cu ei pe tavita de la carut; ii invartea, radea, sporovaia ... am vazut noi ca unii ii zambesc dar multi se uita mirati...si ne-am dat seama: probabil credeau ca iesisem cu copilu' la cersit ... s-or fi mirat saracii, ca ne-or fi vazut imbracati de doamne-ajuta , nu s-ar fi asteptat

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

alicel capuccino ai ? ca cafea nu beau de fel ...
buuun, una persoana pe lista ptr bilete la concertul vedetei ... gata, notat, la prima concerteala esti pe randu' din fata ... pana atunci cantam si noi mai pe vaporas in amsterdam, poate tragem o fuga si-n anglia cand va mutati si facem o cantare si-n metrou ... faza: inca una din pacaleli ca sa mai stea 5 minute in carut sa-mi ling si eu ranile si sa-mi oblojesc cocoasa de carat maimutica , era sa ii punem cativa banuti si ea se juca cu ei pe tavita de la carut; ii invartea, radea, sporovaia ... am vazut noi ca unii ii zambesc dar multi se uita mirati...si ne-am dat seama: probabil credeau ca iesisem cu copilu' la cersit ... s-or fi mirat saracii, ca ne-or fi vazut imbracati de doamne-ajuta , nu s-ar fi asteptat

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Fie, dau si un capuccino, treaca de la mine!

P.S.Pe vremea tineretii mele, in facultate, imi castigam deseori existenta facand sondaje de opinie, pt diverse firme, pe diverse teme...nu asta e relevant. Ci ca mi s-a intamplat si mie o data sa bat la o usa, sa-mi deschida cineva direct cu un ban, pe care mi l-a trantit in mana! Si usa, in nas, de nici n-am apucat sa zic buna-ziua... Partea proasta e ca faceam atunci un sondaj pe teme politice si ca trebuia sa respect un anumit pas statistic, impus, musai vorbit cu persoana. Si am insitat...si s-a deschis iar usa, cu nervi "Ce-ai , ma, nu-ti ajunge?"...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu
[Ma duc sa mai fac o cafea...Pt cine vrea, am aici poze si filmulet cu "cantecul zapezii".:))

mooooor de drag cand aud piciuletii astia cum vorbesc ... e o scumpicaaaa ... si apada scatz scatz ... clip, clip ... da' am obiectii mai alicel zisa ma-ta, ma-sa : domne da' chiar tre' sa-ti explice copilu' de 10 ori cu ce vine mosu? ... cu cadou domne (cadu suna la urechea mea batrana ), normal, are dreptate fata....asta ne intereseaza in mod direct, nu mijlocul mosului de motorizare ...problema lui cum se descurca ....

aaaa, intrebai de si-a luat ta-su pusca ? pai pusca e insuficienta, s-a gandit el, asa ca o sa faca gardu' la casa electrificat si pe fie-sa o urca-n turn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vlad s-a trezit cu o roseata in obraji si nu a amai trecut.

poate se vede in poza asta
: http://family.webshots.com/photo/2211794260102382701TBEkJU

Nu stiu de ce

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Eu merg pe varianta electrificarii, ca-i mai moderna! Sper sa nu-l bata gandul sa le aplice pe ambele, ca atunci...

Si sa vezi ce fata a facut soacra-mea cand a intrebat-o "sa plec acasa, Thea?" (de regula, a mea trimite musafirii acasa cand nu are chef de ei, nu stiu de unde i-a venit ideea asta...) si fii-mea a raspuns "acasa a ma-ta"...

Mergi la inceput

Citat:

Fie, dau si un capuccino, treaca de la mine!

P.S.Pe vremea tineretii mele, in facultate, imi castigam deseori existenta facand sondaje de opinie, pt diverse firme, pe diverse teme...nu asta e relevant. Ci ca mi s-a intamplat si mie o data sa bat la o usa, sa-mi deschida cineva direct cu un ban, pe care mi l-a trantit in mana! Si usa, in nas, de nici n-am apucat sa zic buna-ziua... Partea proasta e ca faceam atunci un sondaj pe teme politice si ca trebuia sa respect un anumit pas statistic, impus, musai vorbit cu persoana. Si am insitat...si s-a deschis iar usa, cu nervi "Ce-ai , ma, nu-ti ajunge?"...

... super tare...tebuia sa-i zici: ceva mancare nu aveti? sa-mi ramana banii de un suc si o cafea

Mergi la inceput

buuuuuun capuccino....sar'manaaa ....ca tot suntem noi doua la o barfa asa , crezi ca din cauza noastra nu mai scrie nimeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

mmmm, ursulet, eu nu prea imi dau seama din poza; vad ca si cum ar fi rosu - in obraji, nasuc, barbita - de frig.... sunt bubite mici? e neted? in relief sau nu? a avut pe lenjerie ceva ce putea sa-l irite (jucarie...lenjerie spalata cu detergent nou...ceva de genu asta? )...

si extra subiect : frumos tare e ursuletul tau ... mi-l inchipui si pe samburel cum va fi

Mergi la inceput