Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 16
bitza037 spune:
am vazut-o si eu in cateva poze si filmulet pe Teutz tunsulici...

...restul de poze sper sa le vad putin mai incolo
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
raluca2107 spune:
Stela, inca nu e testat calutul ca e cadou de la Mosu' dar eu zic ca ar merge, ca talpa e prinsa cu un fel de clema de calut si prin chestia aia se trece sfoara, s-a inteles ceva
?. Vom vedea!
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 am vazut-o si eu in cateva poze si filmulet pe Teutz tunsulici... ![]() ![]() ...restul de poze sper sa le vad putin mai incoloIRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
bitzunel esti restanta la pus poze cu buburuza
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
aliceionescu spune:
Mica pauza...
Liana, ce poze faine si ce protagonisti!!!
Ce frumoase sunteti amandoua, ia zi-mi, si-a cumparat al tau pusca?
Nu de alta, dar va avea maaaare nevoie!
Si ce te invidiez pt concediul ala!!! Tare bine tre' sa fi fost!! Dc fii-ta ajunge mare cantareata- da semne- eu sunt prima pe lista la concert, ok? Sa nu ma uiti!![]()
Zoze, imi pare rau de accident!! Ce reactie pe Mihai!
Sper sa se faca repede fiara la loc, sa va puteti misca mai usor!
Mimo, da, si pe mine m-a uimt Thea cu cantatul ei. Am pus filmulet.
Cum mai e Dudelle, mai tuseste? Ati fost la zapada?
Clau, bravo ca ai scapat de ziua de ieri si te-ai descurcat cu masinuta cea rosie!!
Sa ai si azi drum usor, chiar dc vii cu taxiul, am vazut ca-i jale in Bucuresti!
Ramo, ce frumos e la voi!!!
Si Andru are o groaza de treaba, offf!!! Ia zi, ce mai gatesti bun?
Bubu, eu n-am vazut decat pozele cu baietii la zapada, filmuletul nu vrea sa se incarce...
Distractie placuta, ce de plimbari pe capul vostru!!!

Cami, nici filmul cu "apada" voastra n-am reusit sa-l vad...
, tot asa,nu se incarca. L-am vazut pe cel cu bradul, am admirat, dar...mai vroiam...
Stela, ii iei Teodorei calut, in final? Si eu ma gandesc la asta, dar nu-s hotarata...
Olgutz, vrea Sof ghetele au ba? Eu am reusit!!!
Le-am cumparat impreuna, am facut cu ochiul vanzatoarelor, care au fost dragute si eu intrat in joc. Si am zis ca-s cizmulitele lui Miffy (personaj dintr-o carte mult iubita si indragita, daruita Theei de prietena mea) si ca sunt special pt Thea acolo, ca le-a rugat Miffy pe fete sa-i transmita Theei sa le incalte repede...
Ia vezi, poate functioneaza si la voi un truc de asta!

Simonette, sunteti o familie super, bb Nicholas e asa dragut!!!
Mami-p, eu te citesc mereu cu drag, chiar dc intri rar!
Mihule, cum mai esti cu starea de spirit? Mai bine? Ce mai face Andra?
Ma duc sa mai fac o cafea...Pt cine vrea, am aici poze si filmulet cu "cantecul zapezii".:))
Edit:
Luny, ce tare cadoul de la bucatarasi!!! Am ras o gramada de ideea lor faina!!
Imi pare rau pt pana de curent..
luny spune:
ma duc la intalneala cu colegii, a venit mami meu la Muf!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Aoleu,liana,ce tare Teutza cu eticheta
...tot citesc si constat ca sunt identice la comportament Te(r)o ale noastre...si a mea e ceva
...daca i se pune pata pe ceva,cu nik nu o faci sa se razgandeasca
...
Aha,am inteles Raluca,dar ma gandesc daca nu cade pe spate Sabin de pe talpa aia plata.
Alicel
,ii iau calut,numai sa ma hotarasc de care.Tind sa merg pe varianta calut de plastic cu talpa in genul celui aratat de Raluca,dar sa vad.Nu as vrea sa-i iau din ala de la carrefour din plus ca mi se pare cam inalt si nu vreau sa cada de-a dura cu el.
mami de TEA (1.04.08)
aliceionescu spune:
Si ca am uitat:
Nota 1000 pt memoria de Sovi, dc eu cu Olgu iti zicem ce le dam de mancare fetelor, de-s vorbarete, tu ne zici secretul unei asa o memorii?![]()

Nicol, cum mai sunt fetele? Uite, eu cred ca ratasem explicatia zapezii, f f interesanta, de altfef!
Nico, pui de-o cafea cu Bubu, hm? Ce frumos! Hide, da-i cu mierea, cu propolisul, cu Septilinul, sa fiti bine, bine, da?
Mai vrea careva cafea? In fine, eu las, ca poate sunt doritori:

mstela spune:
Alicel,am vazut/auzit vorbareata
.Ma intreb cum stau toate jucariile alea asa frumos aranjate langa brad?Tea nu suporta sa le vada aranjate pe ale ei.Trebuie sa le manevreze putin sa fie dezordine in casa tot timpul..![]()
Abia astept sa vad cum va rezista sa nu dea bradul jos la cat alearga prin casa..
Cica a scos-o socrela putin afara si era Tea fff incantata de zapada..
Cat ma bucur ca a scos-o,fiindca ea nu prea reuseste sa iasa cu ea ziua,o scoatem numai noi seara,de regula.
mami de TEA (1.04.08)
aliceionescu spune:
Stela, cred ca te dezamagesc...1. e plictisita de ele; 2. Nu stau mereu asa, sa vezi cand avem copii in vizita! Atunci dezastru..