Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 19
VALENTINA C spune:
Deci, m-am distrat foarte tare la serbarea lui Matei: au fost atat de haiosi si de simpatici...Matei a stat cumintel pe scaun pana la un moment dat cand s-a ridicat si a inceput sa faca miscarile cerute de cantece. A spus poezia si cand a intrat Mosu' s-a uitat cateva minute uimit la el. Si-a luat cadoulde la Mos, dar cand a vrut tati sa-i faca poze cu Mosu', a inceput sa urle...![]()
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
mimonix spune:
Sueta de sueta , n-am ce zice ! Iar am lispsit si iar era de ras
Voi faceti bani care cum puteti si mai ziceti de mine ca-s de la "adapost" 
Sovi daca vrea suzi, suzi! Ca eu am experienta cu dejtu' si nu e bine
Are batatura , unghia latita si lipita
si nu pot sa i-l arunc
Dar de suzeta n-a vrut sa auda, deci de multe ori nu-i dupa tine 
Olgule f frumos, uite de mine n-ai zis nimic
Drept urmare nici eu nu zic nimic de tine
Na, e bine??? 
Alice catz, catz face zapada mah?
Cat de scumpa e fata lu' ma-sa, ma-ta pardon 
Ursulet daca a stat ieri afara ursuletul, poate fi rosu de la vant+frig! Si-al meu a fost ieri asa!
Valen atat de scump Mateiul cum sta cuminte pe scaunel
si ce Mos nesuferit , a speriat baiatul ,na-na!
Stie ea Sofi ce stie cand zice ca "nu, nu vei!(mos, reni, nimic
)" Ptiu, si-am zis ca nu zic nimic, nu voorbesc cu Olgu ![]()
Petrecere frumoasa , Luny!
_
Vladul e bine, cu muci si fara febra! A inceput sa sufle nasul, timid, ineficient, dar exerseaza miscarea (suflarea
). Abia astept sa arunc instrumentul de tortura !
A fost azi afara o ora, l-am adus acasa rosu in obraji, cu nasul inghetat, dar in rest ok multumita ghetelor si salopetei 
Acum se lupta cu muschetarii de la televizor . Asa ma distreaza ca el considera TVul un instrument interactiv , mi-aduce aminte de strabunica mea care in fiecare seara cand zicea crainica "buna seara, stimati telespectatori" raspundea constiincioasa "buna seara, draga mamii! of , ca tare frumoasa mai esti" 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
VALENTINA C spune:
Mimo, finutul Matei a fost foooate cuminte azi la serbare...Deh, era si obosit, ca aseara a plecat de la gradi la 8 jumate si de dimineata la 7 jumate era acolo...Nasol program pt el, sa se trezeasca la 6.10 in fiecare zi...E super obosit...![]()
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Matei a adormit azi o jumate de ora in masina si cand am ajuns acasa s-a trezit..
Si de atunci, abia acum am reusit sa-i dam lapticul si sa-l bagam la somn...Si sper ca va dormi pana dimineata la 9, la fel ca azi...![]()
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
sovietica spune:
Pai tocmai, ca nu vrea suzi, parca ii dau un mare cah. Mai insist, ca altceva mai bun nu imi vine in minte sa nu se inradacineze prea rau obiceiul cu degetul.
Liana
, moama cu cata acuratete mi-ai dat datele frizeriei. Ma, recunoaste, ti-ai deschis frizerie ![]()
e chiar ieftin!
Ursa, http://good-times.webshots.com/photo/2730417280102206853nCUcWk si sasa era anul trecut aproape in permanenta rosu in obraji, avea el o sensibilitate la frig. Pana m-am prins eu sa il dau cu crema, deja isi "arsese" obrajorii. Anul asta sunt mai atenta si il dau mereu.
Vali, ce haiosi sunt! mi-ar fi placut sa vad si filmulet. Ti-am vazut si pozici cu burtoaca! 

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Mimo, finutul Matei a fost foooate cuminte azi la serbare...Deh, era si obosit, ca aseara a plecat de la gradi la 8 jumate si de dimineata la 7 jumate era acolo...Nasol program pt el, sa se trezeasca la 6.10 in fiecare zi...E super obosit... Valentina cu Matei si 32+ cu Luca |
Ha-Ha , s-o crezi tu! Cum l-am vazut eu duminica seara mai are energie cat sa oboseasca un batalion disciplinar
Era speriat rau aseara, a crezut ca l-au abandonat acolo parintii .Poate d-aia o fi fost cuminte azi 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
VALENTINA C spune:
Azi Mosu' i-a adus niste tinte colorate care se infig intr-un fel de sita, dupa un model dat..A fost extrem de incantat, eu la fel, tati mai putin, ca cica sunt mici si le inghite...![]()
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
luny spune:
am venit, a fost fain sa stau la barfa cu colegele mele, dar am aflat si ca e tot mai greu si nasol la serviciu
..Mufa a fost iarasi exemplar cu mama, a halit tot ce i-a dat!
..asa ca normal sa ma intreb: da' noi ce avem, de ce nu e si cu noi la fel??
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
unde sunteti??????
Ma lasati sa vorbesc singura pe aici???
Apropo, Gudinde nu a mai dat niciun semn...si nici Vio....
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
zozela spune:
Faaataaa,ce frumosi si jucausi sunt picii
Theutza si Mateiul,si ursuletul!!
Si haiooosi!!![]()
Olga,mit meines FuBe,in mare viteza![]()
Valen si eu ma intreb ce-o fi cu Vio?!
Andreea cred ca e ingropata in munci..
Ma duc sa-mi culc plodul dispera(n)t!!
Edit:luny ma bucur ca ai iesit! Cu Muff,nu stiu ce sa zic..Din ce am obs.la Mihai,cred ca ei stiu foarte bine unde sa ne "gadile" si sa ne faca KO
![]()
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@