Puiuti de Randunici 2008!! (344)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Am tras cu coada ochiului si am vazut ca Simonette a nascut! Sanatate multa si fericire alaturi de copiii tai minunati!

Nu stiu de ce dar nu reusesc sa incarc pozici... mai incercam...

IMi pare rau sa spun asta, dar simt ca m-am indepartat foarte mult de cuibulet si tare imi pare rau ... de urmarit nu am mai urmarit nici asa, din umbra si acum sunt multe lucruri care mi se par total necunscute ... ma bucur insa sa vad ca voi ati ramas la fel de unite, ca faceti in asa fel incat crenguta sa emane veselie, sa aduca spirijin la nevoie si incurajari pe minune ... va felicit pe taote pentru asta!

In putinele dati cand am mai intrat si am vrut sa postez, mi-am dat seama ca as putea spara vro randunica pe care sa o scap de le nominalizari si atunci renuntam ...

Oricum, important este ca la fiecare ratacirea pe crenguta, voi ma intampinati asa cum stiti voi, adica intotdeauna cu caldura si prietenie ... si pentru asta !

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Simonette,wau,sa-ti traiasca galushcelul...ce mami fericita pari!!!
Am auzit cate vb Matei de Vali si tare m-am minunat...Tea,desi stie/cunoaste fff multe,nu vrea sa repete,nu vrea sa raspunda,sau raspunde ca Dudel "tramsotfropf"..
Am vazut Bubulini la joak in zapada...
Eu nu am indraznit sa o scot pe Tea ieri...iar azi sunt la curs,deci iar nu iese...off...
Hihi,Ramo,ce om de zapada frumos...ce frumos o fi la casa,sa impodobesti curtea cu luminite!!Inca visez sa stam si noi vreodata la casa!Poate castig la loto.
LianaTeutzul identic la comportament ca si Teutzul meu,pupa mama pe ele de berbecutze...ca a stat frumos pe scaunel si la doftor si la frizer.

Voi va vaitati ca ati stat in trafic,eu ma vait ca abia am ajuns la serv prin nametii nedati de nimeni de pe trotuare.Am renuntat la troleibuz ca as fi ajuns poimaine,si am trecut la metrou,numai ca de la metrou la firma treb sa merg de-mi sar capacele...si batea un vajjj.

MamiP
Pupici tuturor.Sa aveti o zi buna,fara escapade,fara busituri,fara "luat in freza" pe gheata..Trec la treaba.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cami ce dulce e Bubu cum se scutura el de zapada!
Vali ce vorbaret scump ai acolo!
am vazut si Bubulinii in zapada.. ce frumos!! eu ce zapada sa va arat?
vai Simonette sa iti traiasca flacaul!

Zozelici imi pare rau de masina! bine ca nu fu mai rau!
Ramo ce de treaba are si Andru .. sau mai bine zis isi face de lucru..
Liana baga poza cu frezata cumintzica ca mi-i tare draga si asa fain ai zis de ea ..
Mamip

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Acum va las, Hiney da semne de treizire si trebuie sa ne pregatin ca vine Momu la tati la servici...

Va pupacesc pe toate fara exceptiune si va doresc o zi de basm!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi...luati o tare si amaruie si un ceai pentru cine doreste cine pofteste..pe langa astea luati di la oltenia o gura de aer rece cu omu' inzapezit si brrr ce e afara...
http://family.webshots.com/photo/2706024180102998389xUMTYP

liana vreau poze cu teo cea cumintica si nazdravana

cami spor la facut omu' de zapada...

mami_p si te asteptam cat mai des pe crengutza chiar daca nu ne poti citi si un si pentru honey cea dragastoasa

ma duc la datorie ca a inceput sa ma strgi "maaaammmmaaaaa"...va doresc o zi minunata

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'neata!

O cafea tare, va rog! Si tare mare...

La noi, ieri a nins viscolit toata ziua. Si cum nu dadea semne de oprire, aseara, tarziu, mi-am echipat fata si am iesit. Ce fericire, ce chiuiala, ce vorbarie, ce..ce mai, extaz!! Am fost fericita de fericirea ei!! Prima data cand a dat cu ochii de zapada, i-am zis :"asta e zapada, mami", la care ea, taaaare "aaaaaaaaaaa, padaaaaaa!!!" de parca ar fi zis "stiam eu ceva".:))) Apoi, constatand ca zapada scartie, mi-a zis ca "apada canta".

Revin cu scrisorica la pranz, ca am vazut multe poze si filmulete frumoase!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la noi

am vazut si noi budutzu lui Matei

si pe bubulinii la zapada si omul de zapada a lui Ramo

Simonettule ma bucur nespus ca ti-ai facut timp sa ne pui si noua poze cu mezinul familiei care este un superb si tu radiezi....sa-ti traisca baietii sa-ti aduca numai bucurii si fericire!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

......am uitat sa o puuuuuuup pe Papacioasasi pe Honey...sa mai vii pe la noi chair daca nu apuci sa citesti....ce greu merge calc.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, raportez un drum reusit aseara, sunt mandra de mine! Azi nu m-am mai incumetat si m-a adus randunoiul la birou. Diseara ma arunc intr-un taxi si gata, problema rezolvata!

Simonette, este superb Nicholas, seamana deja cu tine, sa-ti traiasca minunile de baieti!

Mamip, hello!

Luny, nu fi necajita, lasa Muffilici ca o sa ia si in greutate, a tot fost bolnavior in ultima vreme. Nasol ca nu poti sa ajungi la cinsteala, dar or sa vina si altele.

Am vazut pe Andru, tare frumusel s-a facut!

Eu cu ce ma imbrac la party vinerii???? Ca or sa fie mari fite...la Palat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, pune pozici cu frumoasa si cumintica Teo, tare mi-e dor s-o mai vad. Mereu am avut o slabiciune pentru ea.

Am vazut si Bubulinii la zapada, fain de tot.

Mergi la inceput