Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Neata!
Zic sa fac scrisoare dar si scrisorile astea, ori le faci la timp ori te lasi pagubasa, ca nu mai merge nene memoria de lunga durata , trebuie card nou ![]()
Zoze sper ca ai gasit transportator, ca vad ca-i vaj mare afara!
Reactia lui Mihaita a fost de mare valoare
Poezia cu fulgul de nea mi-a adus o lacrima in coltul ochiului, e prima poezie recitata de Teo la prima serbare de Craciun la gradi
Sovi lasa butoiul de dud si scoate copiii la zapada
Am gasit salopeta mult visata si am luat numai pantalon
Cred ca azi ma duc sa iau si geaca pentru ca cea din dotare (cea buna de zapada) ii plezneste pe burta peste salopeta groasa!
Liana sa vedem vedeta 
Ramo ce baiat mare
Impartasesc si eu visul Stelei si a lui Zoze cu o casa la curte, cu luminite multe
E drept ca trebuie si data zapada dar asta e treaba de barbat!
MamiP ce frumos ai descris albinuta
Si e de inteles sentimentul referitor la cuib, si doua-trei zile de absenta se simt! Dar dupa ce iti iei inima in dinti si scrii o data revine sentimentul de apartenenta , asa ca daca sarbatorile astea vrei sa le faci "in familie" esti bine venita! 
Bubu curaj fata, pleaca el avionul si acolo o sa fie tare distractiv ! Eu te invidiez de nu mai pot si abia astept sa plecam si noi!
Gecko esti f zgarcita cu pozele
Dar atat cat avem tot comentam
Burtica aia la o slabatura ca tine ma uimeste ca nu ti-a dat de gandit
Iar Bursucul mancacios in costumul ala cu maneca scurta , demential ![]()
Mihutza am citit articolul ala din WP
Nici nu stiu sa zic ce impresie mi-a facut...cu cata diplomatie descrie dumnealui tara noastra, parca se simte ca vrea sa impacheteze frumos o impresie mai .....asa ...asa cum este! Cand zice el despre satele din secolul trecut
ofof , mai mai
Nicol sper ca-ti sunt bine Craciunitele, am vazut ca azi se circula si mai grozav (grozav de prost) la Urziceni
Deci stai acasa fata!
Valen finutul meu aseara era sa doarma la gradi , saracul! Abia pe la 8 si ceva a auns mami cu un taxi sa-l ia, tati era blocat in trafic, copilul speriat, erau cat p-aci sa innopteze la noi ca deh! asta-i treaba cu casa in afara orasului
Mi-a fost o miluta de el
, bine ca au fetele acolo binevoitoare si au stat pana la ora aia !
Multumesc pentru raspunsurile despre Sinupret, sper sa fie de folos! A ramas la stadiul de muci fara febra, multumesc lui Dumnezeu! Azi vreau sa-l scot la zapada totusi! O fi bine, o fi rau?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Clau felicitari pentru aseara!
Azi cum e? Tot flescaraie sau gheata? Ca vreau sa-l duc la parc pe Dudu cu masina!
Bitza
Cami sa vii cu pozele Omului musai!
Alice ce imaginatie are ma copilul tau
, cum sa cante zapada?
Asta e la acelasi nivel cu plimiturileAlexutei
Gata..pe cai...Clau, help! Plec ori nu?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
bitza037 spune:
Mimo, dimineata cand am venit eu la 8.30 era flescait pe jos dar mai aluneca putin masina,(oricum eu am mers incet) cred ca sub zapada mai erau si posghite de gheata, acum cred ca nu mai este asa ger si in plus au mai intrat si utilajele de dezapezire...eu zic sa te duci cu masina dar sa mergi incet.....acum tu faci cum crezi tu!!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
Mimo, iarta-ma, iarta-ma, poti iesi linistita, e flescaiala azi, nimic inghetat! Plimbare placuta, sa-mi zici impresia lui Dudel la zapada!

lianam spune:
ziua buna! muuult mai buna decat altele, sa speram
... 2 poze cu freza "vedetei" am
, care nu sunt prea sugestive si oricum o sa dezamagesc "audienta"
; cum spuneam, nu am mai tuns-o ffff scurt cum aveam de gand, ci doar a indreptat-o peste tot (i-a luat cam 1-1,5 cm), asa ca e vizibil cred doar pentru mine
.....
aici ceva din noua freza
si
aici un filmulet si alte poze recente (recente insemnand sfarsitul lunii noiembrie
)
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mstela spune:
Mimo,dau si zapada daca stiu ca e poarta numai a mea,curtea numai a mea si fac ce vleau.![]()
Mie mi s-a parut si azi ca se circula jalnic,dar probabil nu mai e ghetzush,numai pe trotuare
..Sanatate Dudului.
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
Hihi,ce tunsulici frumos de Liana am vazut!!

Si ati fost in Olanda,nebunaticilor?
Nu ai spus nik..Cum s-a comportat Duracelul? Si,nu mi-ai spus cu ce program faci pozele alea minunate!!
mami de TEA (1.04.08)
clauclau spune:
Lianooo, fataaa, cat este de frumoasa Teodora, m-a dat gata ( again!)

Pozele cu ea in prim plan sunt minunate rau.
Si ce vacanta frumoasa ati avut in Olanda. Sa va fie de bine.

Stela, 
, mie mi s-a parut ok azi traficul.
mimonix spune:
Multumesc
Am reusit sa merg, nu-i ca ieri oricum. Circ a fost pana s-au dezghetat geamurile 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
lianam spune:

multumiiiim ....pai am zis la un moment dat ca plecam in concediu
... a fost...de viiiiis si din pacate ne-am intors....iar
.... ei, asta e....olanda si austria sunt pana acum tarile mele de suflet, unde imi refac bateriile si ma simt bine ..la superlativ
... in filmulet teo se distra pe vaporas (evident ca toata lumea se amuza de ea, cum batea ritmul cu palmutele si canta pe limba ei si radea ... le mai facea cu manuta din cand in cand
; mi s-au terminat bateriile si am filmat doar o parte din spectacol
)
clau de ce nu te duci mataluta
in mall cotroceni intr-o seara, lasi frumuseii cu tati la locul de joaca si tu iti cauti o rochita fitoasa

stelut am luat un programel free de pe net, nu are cine stie ce functii, photo magic editor se numeste 
gata, ca am inceput mesajul de juma de ora....suntem la ora de lipit stickere una la alta pe fata 
![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."