Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo27 spune:
Taaare interesant:vad ca aveti zapada mai mare ca la noi
!
Super fratiorii Bubulini cum se joaca,Bubu de Cami,Matei
-felicitari -wooow cate spune
,Patrick care papa tot
si Mami mumoasa foc
!
Sanatate Matei,sa te faci bine cat mai repede
Adriuta,am sters pozele...daca vrei iti dau adresa de mess si iti arat acolo 
Simo-Mimo,eu i-am dat lui Sam 15 picaturi de sinupret(sper sa nu il incurc cu David
)!Sanatate si Dudelului
Simoonetta,ce scumpic,scumpic e Nicholas
,iat tu o Mamica fericita

Sam papa bine daca se uita la pozele cu David cand era mic,deja mi-a rupt 2 albume
,e fascinat sa il vada asa pe David
.Mai ii pun la magazinul Smoby-al lui David-cu scaunelul si ii aranjez omuleti playmobil cu care se joaca...la masa,cu icoanele langa el,le da la sfinti papa,etc..avem multe variante,nu ducem lipsa
!
Azi a fost si el afara de a dat zapada cu tati si David,si in casa mi-a inceput sa stranute
,sper sa nu il apuce ceva ca ......
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
nicol_conte spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sovietica
![]() ![]() mi-am mai amintit azi ceva, povestea o randunica de o fetita care vedea prima ninsoare. si se uita si nu intelegea: "mami, poua cu plimituli" :)) nu mai stiu cine era autoarea. (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Bai Sovi ce memorie ai
...revendic "filimitulile" AlexuteiIn alta ordine de idei si eu am avut o zi naspa dpdv sofericesc, m-am fatzait extrem de mult azi cu masina prin oras, cu cauciurile mele sport de vara
, m-am umplut de nervi de cateva ori , la un moment dat chiar m-au impins unii ca nu reuseam sa mai plec dintr-o intersectie. Si cand am cedat nervos am plans vreo 10 min de ciuda ca nu mi-a dat randunoiul masina lui 4*4 sa ies cu ea, de frica sa intre vreunul in mine, mi s-a parut tare nedrept aia sa stea degeaba in curte, dar mi-a promis ca maine lasam kya sa se odihneasca...nemernicii astia n-au dat cu nici un pic de sare pe sosea, poate or da in noaptea asta
Zoze imi pare rau de incident , lasa ca gasiti voi o solutie sa o luati pe mami

Simonette sa va traiasca bb Nicolas alaturi de fratiorii lui! Se vede ca sunteti fericiti!
Am mai vazut si un Patrick mancacios cu mami gravidoasa si radioasa, Bubulinii de Cami si Bubu la prima zapada, un Matei vorbaret care stie chiar si culorile
... si nu mai stiu..Apropo de zapada, dimineata cand am scos-o pe Antonia s-o duc la mama, a mers pe jos pana la masina(5 m) si bineinteles a s-a murdarit de zapada pe ghete. Nu va inchipuiti ce scandal mi-a facut si cat a batut din picioare s-o scutur de zapada, nu s-a potolit pana cu am curatat-o
, apoi a tacut satisfacuta...Cu sanatatea Antonia se comporta mai bine, nu a facut febra, decat muci si putina raguseala, in schimb Alexia continua sa faca temperatura , ce-i drept max 38.5 si cedeaza la antitermice, asa ca inca nu luam antibiotic.
Nico multa sanatate piticului mucios! Bai cred ca tare greu mi-ar fi sa ma descurc cu 2 pui si mai ales sa trebuiasca sa-i car cu mine peste tot, fie vremea buna sau rea, din lipsa de alta solutie. Uite o
pt tine si celelalte randunici neajutorate, aveti toata admiratia mea!Luny sa-ti treaca maseluta ! Si Antonia are tot in jur de 11 kg, nu a mai luat in greutate de muuulte luni...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Sunteti fenomenale.......!!! Auzi la voi: "hai cu contractia, hai cu dilatatia!!!!!!!! Chiar am ras aici dupa perdea, sa nu ma vada colega de camera Am 4 ppoze ptr voi la semnatura!!!! ![]() Va multumesc muuult! Nu m-asteptam.... mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! AMR oricand!!!!!!!! ![]() |
wooooooooooooooowwwwwwww!!!!
felicitari simonette! bine ai venit nicholas!mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
salut
luny,mimo cand ati povestit de jucariile prezente la masa copilasilor parca am citit despre andru ,asa facea si el cand era mai micutz si servea masa in scaunelul lui dar de cand l-am mutat la masa cu noi am scapat de jucarii,ii dau o lingura si se joaca cu ea in castron iar eu imi fac treaba,mai mananca si el singurel ,ii mai dau si eu si-s tare multumita de cum mananca....
zoze imi pare rau pentru masina..off
alice iote colea cateva pozici ..si cu omu' nostru de zapada
...
http://community.webshots.com/album/575931583IZLqAN ,maine am sa pun si cateva filmulete..andru a fost in delir cand a vazut multa zapada si un ditamai omu' in curte,am asistat la constructia lui,striga la ta'su si bolborosea pe limba lui,cred ca-l certa sa plece de langa om si sa se duca la el,la zapada nu zice nici cum ci "cijea"
...de dimineata cand i-am aratat cum ninge a zos""poo"" apoi i-am zis eu ca nu ploua ci ninge ,e zapada si el imi zice "cijea"..
valentina,nicoleta,mimo sanatate puiutilor si sper sa scape de
carcaiasi
simonette esti o mamica super fericita...sa-ti traisca frumuselul si sa fie sanatos
am vazut si imbujoratii lui bubu la joaca cu bulgari de zapada
,am vazut si mateiul vorbaret
,l-am vazut pe bubu cum pune mana pe zapada,andru nici gand de asa ceva...
eu azi am avut zi de curatenie generala,sters geamuri,spalat perdele,mai am 2 dormitoare ,baia si bucataria ,maine am in program cele 2 dormitoare iar poimaine baia si bucataria...
am constatat ca nu am geaca groasa pentru andru,am gecute dar sunt cam subtirele,au blanita dar tznnt nu sunt multumita..tre'sa plec in cautare,sper sa gasecs ceva...dar acu 'cu ninsoarea asta al meu randunoi cica zilele astea nic gand sa scoata masina din curte
...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
rasfoiesc o carticica: http://www.onetruemedia.com/shared?p=a04146fed1c87005e3ea75&skin_id=601
"amuna"http://www.onetruemedia.com/shared?p=a041de4b782a3a87459bde&skin_id=601
"imi fac siesta inainte de culcare " http://www.onetruemedia.com/shared?p=a041ffaac874c9b9605d66&skin_id=601
" ma joc cu tati cu masinutele" http://www.onetruemedia.com/shared?p=a0427ecffd937def43336b&skin_id=601
pentru cine are chef si timp..acum va
merg si eu la nani...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lianam spune:
am cel mai cuminte si istet si intelegator copil
... bine, hai fie, reformulez
: am un copil ca un ....cocktail
: e si cuminte si nazdravana ... si isteata si...isteata
... si intelegatoare si capoasaaa, dracoasa de imi mananca sufletul uneori
... na, ca m-am laudat si eu
, s-o mai "parasc" si de bine ![]()
a fost ffffffffff cuminte
, la fel cum a fost si la analize, cand i-au luat mititica din ambele manute, o gramada de sange si n-a zis nici "pas", ca o instruisem de acasa, inca de dimineata, ca o sa o ciupeasca un tantar sa vada cat de dulcica e ea, da' mami n-o sa-l lase mult
... la frizerie erau 2 doamne tinerele, dragute, aveau spatiu de joaca ptr copii cu tot felul de jucarele si carticele de colorat, scaunelul de tuns special ptr copii (ca la toate frizeriile de copii de altfel)cu volan, centura....clamite, agrafe, prostioare de distras atentia....eu ii tot povesteam si ii aratam, ii mai spuneam sa se uite sa vada ce frumos o tunde doamna si se uita in oglinda, cu barbia ridicata, zambea din coltul gurii si clipea repede repede
; se intorcea apoi spre ta-su si ii facea cu mana ca o vedeta
...la final i-au dat cadou o papusica, insa multumirea n-a fost deplina, asa ca s-a dus sa-si aleaga singura ceva, si de parca nu avea n-spe mii acasa, a luat un telefon mobil cu olicuta di mov
si hannah montana desenata pe el
... ce mai, reusita totala
... n-am tuns-o f scurt asa cum vroiam, am lasat mai pe primavara ...
am vazut bubulinii frumusei cum se jucau in zapada
, il vazui si pe oltenasul frumusel
la siesta si in plina activitate cu carticele, cu masinute ...am vazut si puiutul simonettei
... frumusel tare si la o prima aruncare de privire seamana cu mami zic eu
... si daca mai ieri era cu "hai cu contractia, hai cu dilatatia.."
, azi "aruncam" cu "hai cu refacerea, sa curga lapteleeeee"
![]()
cu acestea fiind spuse, ma intorc la treburile mele de voodoo
, ca acus vine dimineata si tre' sa ma joc ![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
luny spune:
neatza!

serviti cafea aburinda,
pt gravidute si gudinde
(unde disparusi?),
d-la roz australian pt cine o pofti!
o zi frumoasa tuturor!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mi-am inceput dimineata cu filmuletele cu Andru, in plina actiune!![]()
liana vreau poze cu noua coafura,
cumintica Teo
..noi suntem treziti de la 6,30...ma duc sa-i servesc atomizatului micul dejun..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
Buna dimineata dragutelor! De data asta nu mai dau si fug asa cum m-ati acuzat .... imi cer scuze pentru ultima postar, dar fix cand am zis gata,mi s-a dus cat colo tot programelul...
Honey este bine, e un copil tare cuminte si nazbatiile pe care le face sunt cu titlu de "sa fie si din astea"... aproape toti dintisorii, spunem vreo 30 de cuvintele ( care mai corecte , care mai pocite ... decand cu alegerile astea si cu vorba celor de la divertis, poanta veche " sa se dea la barbotaj", sora-mea e foarte mandra ca zice nepoata preferata "babi", adica barbotaj...cred ca e un fel de razbunare pentru copilaria ei "chinuita")...aseara chiar am masurat-o ca am primit o revista cu parametrii bb si are 90 cm si 12.20 kg ... Ce ma face fericita cu adevarat este veselia ei, felul ei de a fi dragastoasa cu jucariile, cu omaneii din jurul ei ... faptul ca aprciaza lucrurile frumoase sau placute la atingere si se arata tare incantata...din august, de cand am renuntat la bona, ne-am apropiat f mult una de alta ... imi este foarte greu si este clar ca la vara nu voi mai putea face fata, dar sper sa ma poata ajutata mama mai mult ...
Revin cu povestioara si pozici...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
cami33 spune:
Neata!!

Minje, minje, nu se mai opreste
Bubu meu s-a trezit la 8 si acum m-a luat de mana sa-l duc la nani![]()
Mai tarziu avem in plan sa mergem la sorela mea la curte sa facem om de zapada
noruta tunsulica si cumintica
. Meeiii cuscr-o, acum ma luam de tine daca nu ziceai si ceva de bine de nora-mea
L-am vazut pe Andru nazdravan in actiune
si pe bubulinii frumusei la joaca cu tati
(harnicuti de mici, se luptau pt peria aia
).
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si