Puiuti de Randunici 2008!! (344)
Raspunsuri - Pagina 11
sovietica spune:
Fataaa ce m-am emotionat cand l-am vazut pe Nicholas! 
Felicitari Simoneta! 
Bubulina, ce frumos se jucau ei acolo! si cum ii filmai tu din balcon ca o duamna! traiasca zumul.
Vali, l-am vazut pe Matei
si iar m-am uitat dezaprobator la Sasa. Nu numai ca vorbeste, sar stie si culorile!! valeuuu ce ma fac!
Monix, deci Dudut e pregatit de tavaleala in zapada.
Luny, si Sasonul acum o luna n-avea nici 11 kile. bucura-te, baietii tin cu spatele nostru.
Ma duc. azi am simtit pana in suflet ceva iz de butoi de dud.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
zozela spune:
Da ma omizilor,se repara fiara,numai ca o sa dureze cateva zile..of..Si Joi vine mama,trebuie sa o recuperam de pe unde o ateriza,nici ea nu mai are masina,aia de servici a lui Dan e calarita la greu,zapada,zapada..La naiba!! Bai si ce viteza avea idiotul ala!! In sens,mai,in sens
Valen,pai la noi ninge de Duminica seara![]()
Mimo,ce sa mai zic de trafic?!La cati cetateni de etnie rroma avem in zona,sa te fereasca DD sa ai vreun incident in trafic!Slabe sanse sa nu nimeresti chiar unul d'ala
Si ce naiba sa mai faci,ca ori n-are acte de niciun fel,poate nici nu opreste-isi vede linistit de drum,mai departe,ORI-ori te mai ia si la bataie,sau te aranjeaza astfel incat sa pici tot tu vinovat
Asta-i Mafia zonei si,din pacate, conduce TOT!!
Eh,asta e! Noi sa fim sanatosi! Oricum,reactia Mihaiului la impactul cu bordura,a fost de milioane(da' dolaaari)-oooaaaaa,maamaaaa!!
Adriuta-care e faza cu barza?!Ce-ai patit?!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Si ca sa fiu in ton cu vremea,
Pe obraz , pe nas, pe umar,
Tot cad fulgii fara numar,
Mi-a cazut in palma unul
Iute , iute inchid pumnul
Desfac pumnul, unde-i fulgul
Am in mana-un strop de roua
Sau un bob de apa, Ploua?
S-a topit in mana mea
Ca o lacrima de nea.
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Si ca sa fiu in ton cu vremea, Pe obraz , pe nas, pe umar, Tot cad fulgii fara numar, Mi-a cazut in palma unul Iute , iute inchid pumnul Desfac pumnul, unde-i fulgul Am in mana-un strop de roua Sau un bob de apa, Ploua? S-a topit in mana mea Ca o lacrima de nea. |

mi-am mai amintit azi ceva, povestea o randunica de o fetita care vedea prima ninsoare. si se uita si nu intelegea: "mami, poua cu plimituli" :))
nu mai stiu cine era autoarea.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
luny spune:
nicoleta sanatate si voua!
bubu cand plecati ma?ai vrb cu fata si ptr mine?
..eu maine aveam o iesire la restaurant cu colegii, ni se pensioneaza seful si face cinste
..insa ghinion cred..Liviu lucreaza, ora e imposibila(la 3), mama la job, sor-mea la fel, e si greu de ajuns cu RATB-ul, desi poate as fi riscat..offoff...si-am mai dat si o suma ptr cadou si nu vad si eu reactia, pe langa ca ratez cinsteala
..
asa ca ma retrag cu maseaua mea enervanta, si sper vineri cand am programare la dintar, sa ma rezolve rpd cu o plomba, sa nu fie de durata, cu lucrare..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Multumim de urarile de sanatate, sper sa treaca mai repede de 10 zile ca mor! Prindem Cracinul asa!!!
Bubule, cand veniti ma? Ca daca nu te vezi cu mine, macar cu A pe avion
. El se intoarce sambata cu ala de 8 din Bucuresti. Eu sper sa se repare piciul, am inceput sa-i pun picaturi de care sigur ne-ar recomanda medicul de familie, ii dau acum 2 lingurite cu miere cu propolis pe zi... Uf, greu cu mucii la el! Voi pana la urma stati la Hiltonul din Centru sau cel de la Dunare? Ca asta din urma e mai aproape de mine. Ti-am vazut baietii
! Si Omu un adidasi??
(vezi ca cica ninge pana in week-end. Intra si tu pe www.wetter.at si selectezi Wien)
L-am vazut si pe Matei de Vali, ce bine si mult vorbeste!!
Si stie culorile!! Bravo!!
Deja prima trezire... prevad o noapte... Uf, de ce trebuie sa raceasca picii? (partea buna este ca stie sa isi sufle nasul eficient, da nu noaptea)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Ia uite Bubu
http://www.wetter.at/wetter/oesterreich/wien/donaustadt 
(al meu pleaca poimaine si joi si vineri cum duc eu copilul mare cu asta mic asa mucios???) Si vineri cica si ninge... si e cumplit de frig... Vai de noi, ce ne mai asteapta! 
Unde-ati plecat toate ma? V-ati vorbit sa-mi lasati mie toate sutienele?? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Nico, pe-aici sunt, am stat cu gura pe ei sa se culce...doamne, ce se mai joaca pana adorm, si se chiraie, rad, sar in pat, se lovesc cu picioarele si cap in cap si apoi plang
, din greseala se lovesc, ca sar ca zapacitii 
Fata, pai noi venim vineri, la 5 dupa-masa avem avion. Da-mi si mie nr. tau de tel, sa te sun, poate-poate...
Si stiu ca e friiiig, ne echipam bine! zapada e? mai ploua?
Am uitat sa tzuc Adriuta, ca n-o mai vazusem de mult si am vazut ca si ea m-a tzucat pe mine 
Sovi, daaa, super zoomul
Dar imi inghetasera picioarele in papuci in balcon si mainile pe aparat ![]()
bubu05 spune:
Ancuta, si cumnata mea vrea, acum inainte de Craciun...si a ramas ca ne zice...nu stia ce sa zica...ea lucreaza o zi cu o zi, intr-un bar si are si o fetita mica...dar are nevoie de bani...na...zicea ca ne auzim pe vineri sau joi...o mai sun eu sa vad...eu i-am spus ca nu vreau sa ma lase balta, ca am nevoie mereu, deocamdata si sa-l intrebe pe sot daca e de acord sa faca si asta...zicea ca e ok...nu te-am uitat...