Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, spor la treaba! Ce mai gatesti azi? N-am dormit dar am mesterit pe aici treaba fara terminare: am aspirat, am intins rufele pe sarma, am terminat salata... Acum astept sotul sa mancam. Ii tin pumnii ca a mers la un interviu. 35+![]() AMR 5 saptamani! |
Cartofi prajiti!

fara misto (vezi socrii palteei) 

sa nu-mi cereti reteta ca io dormeam
33+
Yannis
cris_mario spune:

HAI SIMONETTE!!! HAI BEBE NICHOLAS!!!

danyelana
de informatii..multi
Andreea
29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Cristies, e deja la spital. 

HAI SIMONETTE, HAI SIMONETTE

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Cristies, te bagi la un nou capitol ca am impresia ca se va scrie in seara asta. Merci mult 

Cris.mario, n-ai pt ce. 
Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
deci faceti capitol nou sau va scriu si io cateva chestii/noutati?
Catalutza
30+
Irina
danyelana spune:
Acum cateva zile se vorbea despre sughitul lui bebe. Eu incep sa-mi cam fac griji pt ca al meu sughite tot timpul Azi cred ca a sughitat de cel putin 4-5 ori. Cand am intrebat doctorul (acum vreo doua luni imi zicea ca e normal) dar acum o face destul de des. Voi ce credeti? Sughite chiar si noaptea si tati nici nu mai pune mana pe burta cand sughite caci ii este mila de el. Crede ca sigur il doare ceva
Stiti ceva despre asta? Merci mult 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Nikole, da Capricorn e socrul. Ar fi fost bine sa fie si Varsator (ca eu si sotul suntem balante si cica se impaca bine Varsatorii cu Balantele - si chiar am cunoscut o gramada de Varsatori cu care m-am inteles super bine), dar si Capricorn ca socrul meu e extraordinar. Si unde e la matale gandirea pozitiva? Bineinteles ca micuta gaza se va naste Varsator, cum sa nu stea pana la 37 de saptamani? Daca o roaga mami... Of, Danyelana ce sa mai zic... Sunt nebuni astia. Macar la voi, de bine de rau se gandesc ca salariul e peste 1000 de euro... La noi cred ca se gandesc ca fac oamenii credit la banca sa cumpere un patut si o sa-l achite cand bebe o sa trebuiasca sa se mute in alt patut. ![]() 35+![]() AMR 5 saptamani! |
Si eu si sotul tot balante suntem.
eu pe 28 iar el pe 30 septembrie.
Bebe se pare ca va fi varsator(daca ajungem la 40 saptamani)
33+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
danasor spune:

Bine ai venit bebe Luca!!
Felicitari
Lillyka! Sa ai o familie frumoasa si sanatoasa!
33+ 
catalutza81 spune:
Asa deci sa scriu: am fost la dr. o sa nasc la Municipal cu dr. Liviu Popovici - e super haios, dragutz si mi-a ascultat toate bazaconiile si intrebarile. Asta a fost vineri, cand am fost sa vb cu el.
Azi am fost la ecografie pt ca vroia sa vada si el anume cum e bb: ei bine "suprize suprize", e in prezentatie pelvina, deci ma paste vreo cezariana daca nu se intoarce... dar e maricica are 30+2 eco fata de 30+6 clinic si are 1,5 kg. lichid in cantitate normala, placenta ok, deci stau linistita. Oricum mai am o eco programata sapt viitoare la care sa mearga si sotul ca tare dezamagit a fost ca, fiind in spital, nu a putut sa mearga si el
. Asa ca o sa o mai vad o data si poate sta locului sa ii faca si o poza ca nu am nici una in 3 D ca voi...
Catalutza
30+
Irina