Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 19
cristies spune:
Alexutzzza, spor la treaba! Ce mai gatesti azi?
N-am dormit dar am mesterit pe aici treaba fara terminare: am aspirat, am intins rufele pe sarma, am terminat salata...
Acum astept sotul sa mancam. Ii tin pumnii ca a mers la un interviu.
35+
AMR 5 saptamani!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza BEA!!!! ce palat mare! da te tine tencuiala nene! NU vad zbarcituri , vergeturi nimic, phu phuu phuu sa nu deochiem! bravo! ai grija de voi, imi place! ![]() 33+ Yannis |
ma intreb oare cat mai tine tencuiala la palat............ca la cat se joaca box in el.............trebuia sa crepe de mult..................
ptiu ptiu sa nu ne deochem:)))))))

Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

danyelana spune:
Tocmai ce am primit un sms de la Simonette
"contractii la 3 min, dureroaseeee! Dilatatie 3. Inca suport..."
Asa ca mai scot niste fetite pt ea.

HAI SIMONETTE, HAI SIMONETTE

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
De maine incepe viscolul, zapezile, poleiul. Aveti grija cele care mai mergeti inca la serviciu si pentru cele cu copii... spor la tras saniutele
! (Dar sa nu va obositi ca ne certam!).
35+
AMR 5 saptamani!
Beatrice1982 spune:

HAI simionette!!!!!!!!!!!nastere usoara SI BEBE SANATOS!

Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Geo76 spune:
Buna, fetelor! Haideti ca, din greseala, acest mesaj l-am scris la "fulgusori". Nu stiu ce e in capul meu...de multe ori citesc la fulgusori in loc de pufuleti.
In primul rand, FELICITARI fetelor care sunt deja cu puiul in brate! Sa le dea Dumnezeu sanatate si noroc! Parca nu imi vine sa cred ca dintre noi au inceput deja sa nasca. Ce repede trece timpul!!
Haideti sa va incurajez si eu. Dupa prima nastere (luasem 25 kg in timpul sarcinii),am plecat din spital cu 12 kg si, in scurt timp, am dat 7 jos si apoi 5. In cateva luni eram la fel ca inainte. Cat priveste burta, fara abdomene nu o poti face plata. Dupa 6 luni ale fetitei am inceput cu abdomene pt tonifierea musculaturii si s-a rezolvat.
Acum am luat mult mai putin, practic nu am decat burta, nu sunt umflata, nu am facut retentie de apa ca la prima, dar am impresia ca e pozitionata mai jos ca da cu capul si ma doare vechea cezariana. Chiar din sarcina mi se pare ca difera caracterul copiilor: cea mare se misca foarte, foarte mult, imi misca burta dintr-o parte in alta, aceasta a doua mi se pare ca e mult mai finuta, ma loveste mai putin dureros, dar nu prea doarme, mereu simt cate un freamat discret.
Am si eu emotii foarte mari, caci mi-a fost foarte rau dupa cezariana. Am avut dureri infernale de burta, cand se retragea uterul imi venea sa urlu, erau niste contractii ca la nasterea naturala. Si, dupa ce am nascut, am fost constipata o luna, m-am rezolvat cu prune uscate. N-am stiut sa o pun pe fetita la san si mi-a rupt sfarcurile, mi-a facut ragade. Eram toata o durere. Plus oboseala: alaptatul asta din 3 in 3 ore sau chiar mai devreme, la doua ore sau o ora jumatate...te seaca de nervi. Dar de la 2 luni jumatate nu s-a mai trezit noaptea, adica si-a scos masa de noapte si mi-am revenit din oboseala. Trebuia totusi sa ma mulg pt ca aveam lapte in exces si sanii se umflau, deveneau durerosi, puneam mereu pe ei comprese reci, ii inveleam in prosoape reci.
Am citit undeva ca una dintre fete spunea ca bebelusul face scaun rar. E normal! Copiii alimentati la san nu se constipa, daca nu fac inseamna ca nu au reziduri, asimileaza tot, de aceea cresc si foarte mult. Fetita noastra a luat in prima luna un kg.
Desi am experienta, tot am emotii...parca vazand poze cu nou-nascuti ma gandesc daca voi mai avea aceeasi rabdare, acelasi tact. Stiu ca daca mai plangea dadeam drumul la muzica tare, o dansam de cateva ori si cand o puneam in patut dormea bustean. A fost un bebelus ff cuminte. Parca nici nu imi vine sa cred ca au trecut 4 ani! Si cat de mult s-a schimbat viata noastra de atunci! Copilul chiar da un sens vietii.
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Tocmai ce am primit un sms de la Simonette "contractii la 3 min, dureroaseeee! Dilatatie 3. Inca suport..." Asa ca mai scot niste fetite pt ea. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI SIMONETTE, HAI SIMONETTE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acum 34+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |

HAI SIMONETTE, HAI BEBE NICHOLAS

E deja la spital? Sau e vreo metoda prin care poti sa stii ce dilatatie ai? (Scuze daca intrebarea e tampa...)
cristies spune:
Geo76, multumim ca ai mai trecut si pe la noi. Si te mai asteptam cat poti tu de des. Multumim de incurajari.
Unde ai nascut. Si unde ai de gand sa nasti? Nu te-au invatat la spital cum tre sa manance bebe?
35+
AMR 5 saptamani!
Eleysa spune:
Felicitari Lillyca !!! 

Bine ai venit bebe Luca !!! 

HAI SIMONETTE!!!!

Elena,
33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
cris.dogarel spune:

HAI, NICHOLAS, IMPINGE LA MAMI SA SE DILATE!!
VREM DOI PUFULETI AZI!

Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!