Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Asa deci sa scriu: am fost la dr. o sa nasc la Municipal cu dr. Liviu Popovici - e super haios, dragutz si mi-a ascultat toate bazaconiile si intrebarile. Asta a fost vineri, cand am fost sa vb cu el.

Azi am fost la ecografie pt ca vroia sa vada si el anume cum e bb: ei bine "suprize suprize", e in prezentatie pelvina, deci ma paste vreo cezariana daca nu se intoarce... dar e maricica are 30+2 eco fata de 30+6 clinic si are 1,5 kg. lichid in cantitate normala, placenta ok, deci stau linistita. Oricum mai am o eco programata sapt viitoare la care sa mearga si sotul ca tare dezamagit a fost ca, fiind in spital, nu a putut sa mearga si el . Asa ca o sa o mai vad o data si poate sta locului sa ii faca si o poza ca nu am nici una in 3 D ca voi...

Catalutza 30+ Irina

felicitariii!!!! ma bucur enorm k ti-ai gasit in sf pe cnv,si mai ales ca esti multumita... multi ptr irina sa stea la poza

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Eu am tot avut probleme cu calculatorul, mi se tot blocheaza fi-r-ar sa fie, cred ca am cules un virus din peregrinarile mele pe net in cautare de posturi tv online si colac peste pupaza mi se blocheaza si laptopul, cum deschid o pagina cum mi se blocheaza, asta e din cauza ca nu are memorie suficienta..

Bravo Lillyka!!!! Felicitari pentru minunea mica pe nume Luca! Sa va creasca mare, sanatos si fericit micul pufulete si sa ai lapte perfect cat ai nevoie!

HAI SIMONETTE

Alicredo multumesc multumesc

Lorex si eu am fost super mirata cand am vazut ca mi-au dat 69 de foto, ce numar 69 auzi si tu

Cris.mario da din fericire a acceptat faptul ca cel mai bine este asa cu numele meu de familie.

Al3csa dupa ce nasc am sa fac cu siguranta amandine Din pacate acum si eu cam sunt la regim, pentru ca se pare ca am diabet de sarcina in urma unui test de toleranta la glucoza mi-a iesit glicemia inainte 75 si dupa 177

Larisel bun venit acasa cu bebelinele, asteptam pozice

29+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ma bucur pt tine, catalutza...ai acum un dr pe placul tau! doamne -ajuta sa fie bine pana la final...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ma apuc eu de capitol nou.

Mirela 32+

Mergi la inceput

nu face nimeni capitol nou??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ma apuc eu de capitol nou.

Mirela 32+

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

catalutza ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr
carmita Oof imi pare rau .. Si noi pacatoase iti facem pofta
Si bineinteles ca fac parte din clanul "neuron de gravi" a trebuit sa deschid capitolul in alta pag .. pt ca de .. ma cam lasa si neuronu ala .. singur saracu
alexutza f frumos "bradutzul" tau (am pus in ghilimele ca numai bradut nu e .. e bradoi iar tu intradevar nu se vede niciun kg pe tine .. Ooof o fi bn?? .. si app cartofi prajiti e cea mai buna reteta pe ziua de azi ms ms

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

cristies pai de moscaiala vb si eu cand m-am referit la "gateala"sotului. Ca eu acum le vreau repede .. si nu suport sa stau dupa cineva ..
miremia saru'mana pt capitol

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Curaj SIMONETTE

Suntem alaturi de tine si tinem pumii stansssiii!!!

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la capitol nou aici

Imi pare rau ca a durat asa mult dar merge f prost forumul.

Mergi la inceput