Kat alte manifestari nu au fost doar ca vrea numai in brate si ma rupt de spate ca nu ma lasa sa stau jos cu ea oricum cred ca dau o fuga pana la orelist, bine are si amigdalitele inflamate si tuseste dar tuse este cam de 3 ori pe zi dar nu-mi place ca e si ragusita
ma duc sa sun sa vad ce medici sunt la pediatrie si la orl
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
Cata liniste, mai ceva ca-n weekenduri, toata lumea e ocupata cu pregatirile de Craciun? Eu mai am de luat cadouri pt vreo 3 persoane si pungile de cadouri, si cam atat. Ca la bucatarie se baga mai mult sotul la sarbatori, a facut deja carnatii saptamana trecuta, i-a afumat, o sa mai faca niste sarmalute si o gata. prajituri si cozonac am cumparat, curatenia am facut-o sambata, asa ca am cam terminat.
Anna si
Ioana (11.07.2008) 
asa creste Ioana
povestea nasterii
Annababy chiar ca e liniste mare pe forum.E frumos bradul Ioanei seamana cu al Ralucai.
Ralu trage globurile din el,trebuie sa fiu numai cu ochii si cu gura pe ea cand se apropie de brad...![]()
Dragi mamici si pepenasi,
desi din lipsa de timp nu am mai aparut deloc pe forum am venit sa va spunem ca nu v-am uitat. Va uram din tot sufletul Craciun fericit si un An Nou cu sanatate, bucurii, voie buna. Fie ca inimile voastre sa fie pline in fiecare clipa de lumina si caldura.
Va pupicim cu drag,
LA multi si foarte fericiti ani!
Monica si baietii ei.
PS: promit ca dupa sarbatori sa revin cu vesti depre Luca si ceva poze proapete de la Craciun si Anul Nou.