Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 19
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Superbe pozele cu pepenasii la zapada. Am fost si noi azi, sa ne zbenguim prin cei 2 cm de zapada. Sa va spun cum e aici : cum cade un fulg totul e paralizat, autobuzele nu mai merg, autostrazile blocate, groaznic. Maya nu a apreciat cine stie ce. Mai3, am fazut felicitarea si am incercat site-ul. Intrebarea este cum iei poza de acolo?? Ca eu in afara de print screen, nu sunt in stare sa fac altceva. Sinon, am cea mai tare felicitare, facuta de o grafista scumpa. Merci mult ![]() . O sa o pun la pepenasi.Vicky si Printzesone |
pai faci print screen si dupa aia deschizi cu microsoft office picture manager sau orice alt picture manager si ii dai crop picture si o tai din toata pagina aia. o sa iti iasa o poza patrata. eu am scos-o patrata si nu la dimensiunile standard la carrefour. daca vrei sa o printezi sigur gasesti si tu pe acolo un studio unde sa ti-o faca la dimensiunea la care iese.
strulu

ai reusit sa le dai si nr meu? adica ma suna maine cand vin?
pepenimea!-------
mamica fericita de
Alexandra -------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
multumim mult pt comentariile la poze! a nins asa frumos cu pepenasi pe picasa 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Am ajuns si noi azi la amiaza din plimbareala, a fost ok, dar tare obositor, mai ales ca azi noapte Miruna s-a trezit urland din ora in ora de la 12 la 4...In seara asta a adormit instant dupa baita, sper sa nu se mai trezeasca.
pepenimea si mamicimea, ma duc sa fac o baie si sa ma bag in pat ca nu mai vad bine de oboseala.
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
struluta spune:
Mai3: nu am reusit sa dau nr tau, dar poti suna tu dimineata la voi la Iasi la fun courier sa vezi cand iti aduc coletul.
Bujo:ap de care iti spuneam, prietenii mei se muta sapt viitoare, ei plateau 150 euro/luna, e cu 2 camere, are mobila de dormitor, coltar in camera de zi, masina de spalat, mobila de bucatarie, mai putin frigider si aragaz. Apartamentul e intr-un bloc nou construit si e destul de aproape de Clinica Sf Anton daca de asta e vorba. Pot sa cer nr de tel de la proprietara daca e interesata prietena ta de varianta asta
mcoca spune:
Mai3, merci. La solutzia asta ma gandisem si eu, dar calitatea este proasta :(.
Vicky si Printzesone
AnnaBaby spune:
Neata fetele.
Am facut si noi bradul ieri, si cand a venit Ioana acasa l-a ignorat complet si s-a repeit la laptop care era pe pat la indemana ei
. Abia dupa ce l-a butonat bine a observat si bradul...si a inceput sa traga de globuri. Trebuie sa fiu atenta sa nu- distruga...ceea ce inseamna ca nu pot s-o las nesupravegheata in sufragerie
, cam nasol...O sa pun niste poze pe picasa cu bradul.
Edit: m-am gatit in haine noi de sarbatoare.![]()
Anna si
Ioana (11.07.2008) 
asa creste Ioana
povestea nasterii
bujo spune:
Strulu multumesc foarte mult de informatii. Cred ca o sa caute ceva mai ieftin ca nu-si permite sa dea foarte mult pe chirie pt ca trebuie sa plateasca si tratamentele probabil si indemnizatia nu e prea mare. Merge la Clinica de recuperare Sf Iosif. A zis ca sunt multi din Ungaria care merg cu copiii acolo ca este o doamna kinetoterapeut care este foarte buna. A cunoscut o mamica cu un baietel de 3 ani cu tetrapareza care alerga, se catara, facea de toate ca un copil sanatos, nici nu zici ca ar fi bolnav. Si copilul asta s-a recuperat acolo. Sa spera ca o sa reuseasca si ea.
bujo mami de Filip
kamelya spune:
salut
Daria nu a mai facut febra de vineri seara dar suntem tot pe tratament insa fara antibiotic
Daca ii iau temperatura din fundulet mai scad sau nu?
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
katalyna spune:
buna fetele!
kamelya, se scad 5 liniute daca ii iei in fundulet. bine ca nu ati ajuns la antibiotic. alte manifestari a avut?