Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Superbe pozele cu pepenasii la zapada. Am fost si noi azi, sa ne zbenguim prin cei 2 cm de zapada.
Sa va spun cum e aici : cum cade un fulg totul e paralizat, autobuzele nu mai merg, autostrazile blocate, groaznic. Maya nu a apreciat cine stie ce.

Mai3, am fazut felicitarea si am incercat site-ul. Intrebarea este cum iei poza de acolo?? Ca eu in afara de print screen, nu sunt in stare sa fac altceva.

Sinon, am cea mai tare felicitare, facuta de o grafista scumpa. Merci mult . O sa o pun la pepenasi.

Vicky si Printzesone

pai faci print screen si dupa aia deschizi cu microsoft office picture manager sau orice alt picture manager si ii dai crop picture si o tai din toata pagina aia. o sa iti iasa o poza patrata. eu am scos-o patrata si nu la dimensiunile standard la carrefour. daca vrei sa o printezi sigur gasesti si tu pe acolo un studio unde sa ti-o faca la dimensiunea la care iese.

strulu ai reusit sa le dai si nr meu? adica ma suna maine cand vin?

pepenimea!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim mult pt comentariile la poze! a nins asa frumos cu pepenasi pe picasa

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Am ajuns si noi azi la amiaza din plimbareala, a fost ok, dar tare obositor, mai ales ca azi noapte Miruna s-a trezit urland din ora in ora de la 12 la 4...In seara asta a adormit instant dupa baita, sper sa nu se mai trezeasca.

pepenimea si mamicimea, ma duc sa fac o baie si sa ma bag in pat ca nu mai vad bine de oboseala.

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Mai3: nu am reusit sa dau nr tau, dar poti suna tu dimineata la voi la Iasi la fun courier sa vezi cand iti aduc coletul.

Bujo:ap de care iti spuneam, prietenii mei se muta sapt viitoare, ei plateau 150 euro/luna, e cu 2 camere, are mobila de dormitor, coltar in camera de zi, masina de spalat, mobila de bucatarie, mai putin frigider si aragaz. Apartamentul e intr-un bloc nou construit si e destul de aproape de Clinica Sf Anton daca de asta e vorba. Pot sa cer nr de tel de la proprietara daca e interesata prietena ta de varianta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai3, merci. La solutzia asta ma gandisem si eu, dar calitatea este proasta :(.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Am facut si noi bradul ieri, si cand a venit Ioana acasa l-a ignorat complet si s-a repeit la laptop care era pe pat la indemana ei. Abia dupa ce l-a butonat bine a observat si bradul...si a inceput sa traga de globuri. Trebuie sa fiu atenta sa nu- distruga...ceea ce inseamna ca nu pot s-o las nesupravegheata in sufragerie, cam nasol...O sa pun niste poze pe picasa cu bradul.

Edit: m-am gatit in haine noi de sarbatoare.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata, am pus poze.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Strulu multumesc foarte mult de informatii. Cred ca o sa caute ceva mai ieftin ca nu-si permite sa dea foarte mult pe chirie pt ca trebuie sa plateasca si tratamentele probabil si indemnizatia nu e prea mare. Merge la Clinica de recuperare Sf Iosif. A zis ca sunt multi din Ungaria care merg cu copiii acolo ca este o doamna kinetoterapeut care este foarte buna. A cunoscut o mamica cu un baietel de 3 ani cu tetrapareza care alerga, se catara, facea de toate ca un copil sanatos, nici nu zici ca ar fi bolnav. Si copilul asta s-a recuperat acolo. Sa spera ca o sa reuseasca si ea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Daria nu a mai facut febra de vineri seara dar suntem tot pe tratament insa fara antibiotic

Daca ii iau temperatura din fundulet mai scad sau nu?

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
kamelya, se scad 5 liniute daca ii iei in fundulet. bine ca nu ati ajuns la antibiotic. alte manifestari a avut?

Mergi la inceput