Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, am reusit si noi sa ne intalnim! Desii suntem practic vecine, nu ne prea sincronizam . Vad ca a pus Gally si poze cu fetele

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Ia uitati in pozele astea cine imi face mie curat in casa de sarbatori

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Superbe pozele cu pepenasii la zapada. Am fost si noi azi, sa ne zbenguim prin cei 2 cm de zapada.
Sa va spun cum e aici : cum cade un fulg totul e paralizat, autobuzele nu mai merg, autostrazile blocate, groaznic. Maya nu a apreciat cine stie ce.

Mai3, am fazut felicitarea si am incercat site-ul. Intrebarea este cum iei poza de acolo?? Ca eu in afara de print screen, nu sunt in stare sa fac altceva.

Sinon, am cea mai tare felicitare, facuta de o grafista scumpa. Merci mult . O sa o pun la pepenasi.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!

???

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Flo: multumax de . Da unde e toata lumea?
La noi viscoleste rau de tot, am vrut sa iesim cu sania(avem sanie), dar prea tare bate vantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Ieri nu am reusit sa intru deloc am facut de dim curatenie si tot nu am reusit sa termin chiar tot.
Am ridicat bradul, am decorat sufrageria am calcat toate si am decorat masa, mai avem de decorat geamurile jos si sus si bucataria si holul.
Amira i-a placut bradul s-a jucat cu globurile, dar nu le-a tras jos sau ceva, inca. Ari ne-a ajutat sa decoram, a fost super happy si s-a descurcat f bine.
Zapada aici a nins putin si a si inghetat ca e f f frig e ger din ala si soare, deci nu prea te poti juca in zapada cai congelata. In alte parti a nins mai mult, speram poate totusi va ninge si la noi sa fie mai multa zapada sa ne putem juca si sa facem oameni de zapada.
Moni super pozele. Ce scumpel e el cum face curatenie si shopping online.
Vicky asa si aici is speriati de zapada de numa.
Bujo moama ce distractie, pupam gagiu' scumpel.
Katalyna, Estrella ms.
Kamelya uff saracutza, insantosire grabnica , ce urat e cu otitele.
Anka well ce sa le faci, aici astia is in parc si cand ploua, n-au nici o treaba si is si dezbracati daca se poate.
Strulu fetele is mai bine, ms de intrebare. Ami inca e cu mucisori si nu au aparut inca bubitzele da asteptam sa vedem, la Ari incep sa se usuce bubitzele deci suntem pe drumul cel bun.
Merg sa vad si pozele noi.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Strulu tu parca esti din Satu Mare nu? Ai idee cam cat costa o chirie acolo si cat de greu e sa gasesti ceva prin centru? Prietena mea cu fetita cu tetrapareza merge acolo la recuperare la o clinica unde cik sunt rezultate extraordinare. Dar va trebui sa stea aproximativ un an si trebuie sa caute gazda sau chirie, poate ma poti ajuta cu o informatie, sau ai vreo cunostinta care inchiriaza vreo garsoniera.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Mada: ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu vindecareafetele!

Bujo: da, eu sunt din Satu Mare, doar ne-am mutat la 25 km...peste granita
Din cate stiu eu nu e greu sa gasesti o chirie, acuma depinde si ce vrei. Pe moment stiu doar un ap cu 2 camere semimobilat, de unde se muta acum niste prieteni ca si-au terminat casa, si ei erau in chirie acolo, nu stiu exact cat plateau, dar pot sa-i intreb ca sunt in drum spre noi. Banuiesc ca si prietenei tale i-ar trebui un ap mobilat.
Dar la ce clinica vine in SM la recuperare??? Chiar sunt surprinsa ca fff multi satmareni pleaca pe unde vad cu ochii numai la medici satmareni sa nu ajunga de incompetenti ce sunt.
Uite aici niste agentii imob din SM sa-si faca o idee prietena ta cu preturile:

www.comcas.ro/imobiliare_all/inchirieri_garsoniere_all.html" target="_blank">ag1 ;
www.imobiliaremaria.ro/imobiliare_all/inchirieri_garsoniere_all.html" target="_blank">ag2 ;
www.imobiliarelup.ro/afisare-oferte.aspx?cat=2&tip=1" target="_blank">ag3

Daca pot sa o ajut cu ceva sa imi spui, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Strulu ms.
Am iesit si noi afara e soare da tare rece si e ghetus peste tot, totu' e inghetat.
Da Ari s-a bucurat si de putina zapada inghetata, alerga prin parc de numa.
Revin mai acusi cu filmuletze, ca poze nu merge picasa.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce e cu linistea asta?
Vreau

Mergi la inceput