Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 15
Caprioara spune:
Monica, slava Domnului ca totul e bine! Va trimitem numai ganduri bune si asteptam poze cu minunile tale
, cand o sa ai tu un pic de timp sa pui.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
moni_or spune:
MONICA, bine ai revenit acasa, multumita lui Dumnezeu s-a terminat totul cu bine, ca mult ai tras si in sarcina si dupa ce s-a nascut micutul... Abia astept sa pui poze si sa ne povestesti ce parere are Maria de fratior.
MADA
imi vine si mie sa plang numai cum povestesti, cred ca nimic nu doar mai mult un parinte decat sa vezi dezamagirea puiului si suferinta lui...
STRULU, dintre paturile de care zici tu cel mai mult imi place cel cu Thomas si cel mai putin al doilea, cred ca e tare nepractic al 2-lea, pare si cam inalt si mai mult loc ocupa caroseria masinii decat salteaua...
Lui Luca nu-i place de nicio culoare zapada. Atata mi-a miorlait azi, am vrut sa-i fac poze cu fundul in zapada, as, de unde, parca erau 2 bete picioarele lui, nicicum nu voia sa le indoaie sa se aseze. Nu vrea sa atinga zapada, nu-i placa sa mearga prin ea, ca azi era cam gros stratul si inainta mai greu, numai in brate vrea afara... Ufff, si cat am asteptat sa-i vad reactia! Abia astept sa fie sambata sa luam si noi sanie, poate atunci ii va placea mai mult. E nasol rau de tot fara masina, daca o aveam deja sigur m-as fi dus sa-i iau sanie.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Monica ma bucur mult ca sunteti bine cu totii, astept cu nerabdare poze si impresii despre viata in 4! 
La noi se pare ca s-a rezolvat capitolul haine de iarna. Ii povesteam la maica-mea cam ce vreau sa-i iau si mi-a zis ca nu-i nevoie, ca ii aduce "Mosul" de toate, asa ca nu ma mai stresez, numa cu inca o pereche de incaltari si niste jucarii.
Noi maine mergem la tara, la cealalta bunica la taiat porc, asa ca fug sa fac o baie si sa mai pregatesc una alta.
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
iriss27 spune:
Am nevoie de ajutorul vostru, vreau sa ii iau mamei de Craciun oala de fiert sub presiune. Asa ca, daca stiti ceva oale bune si preturi, va rog mult, sa-mi spuneti si mie.
Daca nu gasesc oala, poate ii iau un fier de calcat, ca tot vroia sa si-l schimbe, dar as prefera oala.
AnnaBaby spune:
In sfarsit mananca si copilul meu ca oamenii! Slava Domnului! Uitasem cum e sentimentul, ca de 3 luni incoace s-a tot strambat! Se pare ca a functionat tratamentul pt gingivita, si solutia pt tamponare locala si Ketoful, mai degraba cred eu ca Ketoful a facut minuni. In privinta somnului cel putin clar a facut minuni! Doarme si fata mea de seara pana dimineata fara sa mai planga, fara sa mai scanceasca, fara sa ma mai trezeasca de cate 3-4 ori pe noapte! Deja s-au inbunatatit 2 aspecte despre care nu credeam ca se vor schimba prea curand! Sper sa nu dispara efectul dupa ce termin tratamentul
. De marti incolo sa vad, poate incep iar sa ma dau cu capul de pereti....
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ana_a spune:
neatza!
moni_or, voua va lipseste fratele mai mare
Sa stii ca si Matei a fost cam refractar la zapada....nu ma asteptam, se vede si din poze, chiar daca calitatea este slaba(la poze zic...). Insa, dupamasa, cand a venit tati si ia tras cu sania pe amandoi deja a prins curaj....ba mai mult, ieri am iesit in curtea vecinului ca avea gramezi mari de zapada si Stefan sa bagat in gramada pana la mijloc...ei...Matei sa luat dupa el, sa transit si el pe jos
Ce facea Stefan, facea si Matei. Daca Stefan sa pus in cap in zapada, asta mic sa aplecat si el sa-si aseze sapca pe zapada....si tot asa....
Aseara pe la 7.30 si-a luat costumul de schi sub brat si sa dus la tati "ggg-ind" si aratand spre usa
A cerut papucii, sapca si manusile de pe calorifer....si sa postat in dreptul usii sa-l scoata cineva la zapada
Au stat pana pe la 9.30 si s-au "inzapezit" cum zice Stefan....
Eu zic ca dupa ce cumperi sanie....incet incet va prinde si Luca gustul ![]()
La Matei nu-i place sa atinga zapada cu mainile, daca isi cere jos manusile din diverse motive, si din gresala atinge zapada...se sperie si vine la mine in fuga sa-l scutur de ea ![]()
Stefan nu era deloc asa...el isi lingea degetele, aveam mereu de furca cu el ca manca zapada...asta mic nici nu a incercat macar sa o duca la gurita
- el oricum intodeauna a facut diferenta intre ce este de mancare si ce nu 
annababy, ma bucur ca sunteti mai bine cu mancarea! Sper sa-si pastreze obiceiul de somn si dupa ce incheiati tratamentul cu ketof.
Dia, spor la taiat porcul! Veniti spre Bistrita? Distractie maxima!
Noi duminica avem la biserica serbarea bradutului, cu cate o punga de dulciuri cadou. Sunt curioasa cum va reactiona Matei. Sunt convinsa ca va fi nebunie mare....tare ma tem ca vom merge undeva mai spre sfarsit...slujba se tine in 3 limbi asa ca pana termina preotul tot de zis baietii or sa-si piarda rabdarea...
Monica(dma) ma bucur sa aud despre voi ca sunteti bine!Asteptam poze cu micutul luptator!
Toate cele bune!
Sa auzim de bine!
proud mummy
AnnaBaby spune:
Anacu mine, si eu m-am asezat acum la calc cu cafeaua in mana.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Didi81 spune:
Monica, ce bine ca mai auzim vesti de la tin
. Felicitari si asteptam poze!
Noi am cumparat aseara saniuta gen bob si a fost un esec total. Pana la urma m-am asezat eu in saniuta cu Aidel in brate si ne-a tras tati pe niste stradute pana a inceput Aida sa tipe gata, gata! si dupa aia nici n-a mai vrut s-o vada. Deh, poate alta data, eventual la anu daca mai devreme nu prinde curaj.
Oricum, in zapada ii place mult, aseara am tot stat pe afara toti 3 mai ales ca erau niste mosi craciuni care cantau colinde la trompete si tot soiul de instrumente de suflat, pe langa blocul nostru. Cred ca tot astia au venit si anul trecut si acum 2 ani, canta f frumos. Aida a fost extrem de incantata, am dansat toti 3 in strada, cand se termina un colind Aida zicea Bavo! si aplauda apoi zice Atu, atu! (adica altul)
. Cea mai mare dezamagire a fost cand au plecat, Aida cred ca vre-o jumatate de ora a tot strigat altul altul
.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Cred ca duminica ne ducem la ski, la Azuga probabil. Sper sa functioneze telescaunul.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)

-ua????