Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Didi la Azuga? Noi suntem sambata acolo la bunicu ca taie porcu. Soriciiiiiii Cred ca merge telescaunu, park am auzit ca au pus in functiune si tunurile de zapada inainte sa ninga.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bujo, am sunat la telescaun si au zis ca functioneaza, dar ca inca nu e zapada de skiat . Poate totusi pana duminica se schimba situatia...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Multumesc pentru pareri referitor la pat. Si mie imi place cel mai mult cu Thomas, dar si cea cu masinuta (ultima) e fff faina, acum sa vedem dupa sarbatori cum stam cu banii sa achizitionam unul. Cu toate ca ma bate gandul sa fac unul la comanda din brad, la fel cum e si mobila din camera lui si eventual sa-l pictez, e o tipa care a decorat clubul pt copii al unei prietene, si cred ca picteaza si pe lemn. Ideea cu facutul la comanda e ca l-as putea face cu sertare ceea ce mi se pare a fi f util, si eventual marginile mai inaltate pt siguranta, si probabil as iesi si mult mai ieftin in conditiile in care unul fara saltea costa 700-800ron, iar masinuta ultima care am vazut-o in Budapesta era cu saltea si costa 1100ron...scump d-le, scump Vad, ma mai interesez.
Eu sunt varza la capitolul pregatiri de Craciun, nu pot sa fac nimik de copil, cu toate ca facusem curatenie mare dupa balamucul cu schimbatul geamurilor, pot sa o i-au de la inceput, cum nu avem rulouri toate geamurile sunt din nou varza, iar pe interior pana unde ajunge puiutul e plin de amprentele lui.De restul sa nici nu mai povestesc Si sotul lucreaza si maine, la mami nici gand sa-l duc ca si ea saraca e in criza de timp, mai si lucreaza.
Nu stiu cum o sa termin pana joi

Monica din suflet ma bucur ca sunteti bine acasuta! Sa pui neaparat poze sa-ti vedem minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce frumos ninge afara
Ralu a plans cand am asezat-o in bob,nu-i place deloc....
dma ma bucur ca sunteti bine.Sa pui poze cu micutul.
struluta primul patut si al 3-lea imi plac mult.
flo sa stapaneasca sanatosi baietii saniuta,e super.
Annababy ce bine ca a inceput sa manance si sa doarma Ioana.Sa o tina tot asa.
mada ce fac fetele?Sunt mai bine?
Fug sa pun de-o mamaliga si un vin fiert ca vremea de afara asta imi inspira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Strulu daca poti face mai ieftin la comanda eu as face asa, aici emai scump facut la comanda decat cumparat,, tot ce e hand made sau special order te rupe la bani. Mai ales ca vb ta poti face si sertare si mai ai storage, beton. De vopsit poti printa de pe net desene cu thomas le trasezi cu hartie de aia fina de desen si un creion si apoi cu vopsele din alea non toxice colorezi, e usor si le poti face tu cu sotul.
Bujo, Didi distractie placuta la taiat purcelu'/ski.
Didi ce scumpa Aida cu altul.
Anna ma bucur mult ca s-a rezolvat pb si papa printesa cum trebuie.
Ana da asa este fratii mai mari is de ajutor, si Ami se mai ia dupa sorasa si invata numai chestii minunate.
Monica bine ati revenit. Pupici dulci si asteptam poze in noua formula.
Gini Lasa ca recuperati in weekend la zapada.
Flo. Faina saniutza.
Gally sa folositi cu placere jucariile.
Moni speram sa ii placa mai mult in saniutza, mai na e ceva nou si e greu la varsta lor sa priceapa ce si cum cu toata chestia aia alba si rece.
Dia distractie placuta la taiatul porcului. Super ca rezolva moshul garderoba.
Tecky enjoy vinul fiert, abia astept sa facem si noi sa miroasa frumos in casa.
Noi na ca si pana acuma, Amira tot cu febra si dormit greu, nu stiu ori e chicken pox ori is dintii ori e raceala chiar nu stiu ce ii. Da na e suparata si indispusa, ziua e mai ok seara e cel mai rau. Arianna e mai ok cu gelul ala, chiar e f bun, bubitze are destule dar nici extrem de multe deci poate e o forma mai usoara.
In rest azi poate reusim sa ne apucam de curatenie macar in sufragerie sa terminam cat dorm fetele sa putem face bradul. Speram sa luam unul adevarat anul asta da am zis ca il facem tot pe ala artificial, ca nu am gasit unu asa fain cum am fi vrut noi si la anul speram sa mai aducem si cateva globuri de acasa din alea faine, ca mama si tata nu prea mai fac bradul. Va fi si Ami mai mare si poate reusim sa mergem sa il alegem impreuna la anul.
La noi a nins azi noapte putin, daca ningea incontinuu pana dim era zapada faina,acuma e soare ger si cam inghetata zapada de aseara, speram poate poate pana de craciun vine ceva zapada mai mare sa ne putem juca afara.
Na cam asta de la noi momentan, va uram un weekend cat mai placut si revin mai incolo.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetili

mada, poate febra este de la varicela, poate a luat si ea. david cand a facut varicela nu a avut febra foarte mare. pup fetele si pt mami lor ca e puternica

ieri am scos si eu gaza la zapada. am pus si poze. i-a placut tare mult. am plimbat-o cu bobul, azi nu pot sa-mi clintesc sotul sa mearga sa ia sania de la soacra-mea, nu mai e de bob ca e zapada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna!!

Anka, pantaloni de care vorbesti tu eu am gasit la C&A. Insa Din Germania.Aici la C&A nostru nu am fost ca sa iti spun daca au sau nu.

Dma ma bucur ca sunteti bine, teferi si sanatosi!!Te asteptam cu vesti despre viata in 4 si poze!

Strulu si mie tot cel cu Thomas imi place.

Annababy ma bucur pentru voi. Stiu cum e sa iti faca figuri!!Pentru ce spuneai ca este Ketof-ul?

Mada, febra asta tocmai acum poate avea dublu inteles!!Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

bujo ,Teck yami sorici si vin fiert

Anna ma bucur ca inceput Ioana sa manance si sa doarma mai bine

Anka a ajuns Er?

aseara am fost la dr cu Daria are amigdalite inflamate si otita la ureche stanga asa ca suntem pe tratament nurofen alternativ cu panadol ,otipax picaturi ptr urechiusa,tantum verde, prospan ptr tuse si daca nu trece febra pana sambata sa ii dau si augmentin si biotics

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

dma sa ne pui poze cu mogaldeata ne bucuram ca sunteti bine si ca petreceti Craciunul acasica

kamy, multa sanatate puiului! cum de s-a ajuns la otita? ce-a zis dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Estrella ketoful i l-a dat dr ca antialergic dar si pt pofta de mancare.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput