Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 14
struluta spune:
Ma uitam dupa pat si am gasit asta,asta sau asta care mi-ar place. Ce ziceti, care vi se pare mai practic? Ultimul l-am vazut live in Budapesta, e fff fain, ii lumineaza farurile. Totusi as prefera ceva pe albastru.Parca primul e cel mai ok, nu? Si vad ca are si sertare pt lenjerie.
kamelya spune:
Simona mie imi place primul pat adik Thomas ![]()
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
MissJJ spune:
Strulu cel mai pratic mi se pare nr 3, e destul de jos si are lateralele. Nr 2 e dragutz dar mult prea inalt parerea mea, primul este si la noi da nu imi inspira tare multa incredere, cu panza si barele alea si etc. Deci eu as alege 3. 
Kamelya sa le porti sanatoasa. Da si eu disper vanzatoarele alea is belea nu te lasa nici sa respiri. 
Estrella ms.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
Gini75 spune:
Buna!
Mada
Irina iese afara in pantaloni mai grosi si geaca.
Iriss, Moni, musafirii care au facut o jumatate de zi din Otopeni pana la noi sunt romani plecati mai demult in Italia. La un moment dat se gandeau sa se intoarca. Le-a trecut.
Struluta, Moni, bine ca n-ati patit voi nimic, imi inchipui prin ce-ati trecut.
Ma bucur ca Dma si bebe mic sunt bine.
Camy, am vazut pozele. A crescut Flavius de cand l-am vazut. A ramas botezul pe 17?
Didi, tot vreau sa-ti zic, dar uit: e mortala Aida, prin ce spune si ce face.
Nu mai stiu ce-am mai vrut sa zic ca am citit mult dintr-o data si am uitat.
Gini75 spune:
Acum am vazut pozele voastre cu pepenasii la zapada. Sunt superbi toti.
Vazandu-i m-a apucat tristetea, pentru ca eu m-am fost langa Irina la prima zapada de anul asta, ei n-a avut cine sa-i faca poze, ca a iesit doar cu bona. La 6 fara ceva cand ajung eu acasa e noapte.
Astept sfarsitul de saptamana sa ne bucuram impreuna de zapada.
flo1980 spune:
hello
noi am luat saniuta www.strollers.ro/Saniute/Plansa-derdelus-Snow-Boat_codePKON-4110660.aspx" target="_blank">asta din selgros cu 160 roni. are striatii pe sine si frane pe lateral de care se poate sustine copilul.
stau amandoi pe ea, cu picioarele indoite, nu intinse.
David nu are probleme in a-si pierde echilibrul, deci sta bine cu picioarele indoite, se tine si de volan
tecky am s aincerc si eu reteta, dupa cum ai descris imi 
mada
biata Ari, offf....
strulu varianta 3 de patut 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
dma2007 spune:
fetelor va pup si va iubesc, n-am apucat sa citesc nimic insa sun si cristina mi-au spus ca ati fost alaturi de noi.va multumesc din tot sufletul, n-o sa uit niciodata.
noi suntem acasa, suntem bine foarte ocupati cu cele doua minuni.
o sa incerc sa mai intru sa va pove ce mai facem
va pupam si va dorim numai bine!!!!!!!!!!!
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si http://lb1f.lilypie.com/uonpp2.png
gallyb spune:
Am vazut si noi pozicile cu pepenasii bucurosi de zapada.
Am pus si noi poze de la prima zapada.
La Sala Dalles sunt jucarii de lemn pentru copilasi. Azi am fost si am luat cateva.