Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Andreea eu deja stiu cam care va fi ziua de nastere, la prima sarcina am ajuns la cezariana deci tot cezariana va fi si acum , si probabil in jurul datei de 20 iunie o sa nasc

Nu ma lasa dr sa ajung la termen, trebuie sa fac mai devreme cezariana

Andrei 11.02.2006 si 12+

aaaa.... am inteles...deci 'no surprinsing element'.... stii totul de dinainte...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele!
ma scuzati ca dau buzna dar sper sa ma ajutati si pe mine cu un rasp...
azi stand la manechiura pe scaun am simtit in partea stg 2 pulsatii ca 2 batai de inima....sa fii fost oare bebe?

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Buna seara la toata lumea... Nu am intrat de cateva zile, si aproape ati terminat un capitol Nu cred ca am timp sa citesc din urma, decat poate pe sarite...
O sa-mi dau aici datele, poate ma treceti si pe mine pe listuta. Deci : UM:28.10.2009;DPN:05.08.2010 . E primul copil, si data mea de nastere e 09.03.1978.
Sarcina usoara la toate fetele

Dana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna, fetelor!
Am intrat si eu sa-mi iau ramas-bun si sa va urez sarbatori minunate!
Azi am facut o noua eco endovaginala la Spitalul Universitar, la dr.Adriana Klein, care a confirmat suspiciunea de sarcina oprita din evolutie. Verdictul a fost: "sac gestational aplatizat , fara ecou embrionar". Dr. Mihai Dumitrascu mi-a spus ca sunt sanse extrem de mici sa mai apara ceva si ca, din punctul lui de vedere, sarcina e compromisa.Asa incat am trecut, din nou, printr-un chiuretaj...
Va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta!
Bineinteles ca o sa stau cu ochii pe voi!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

FELICITARI FETELOR PT VESTILE BUNE DE AZI DE LA ECO!!!!!!!
RUxandra imi pare rau!!!!!!!!!!!!
eu ma duc in 28 la urmatoarea si abia astept sa-mi va inimioarele!!
Fetele mie mi-e rau toata ziua fara sa vomit dar mi-e si fomita din 3 in 3 ore ca bebeii!!!!!! insa nu pot manca decat f putin.
voi cum sunteti?pt mine e socant.

7+

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrada

Buna, fetelor!
Am intrat si eu sa-mi iau ramas-bun si sa va urez sarbatori minunate!
Azi am facut o noua eco endovaginala la Spitalul Universitar, la dr.Adriana Klein, care a confirmat suspiciunea de sarcina oprita din evolutie. Verdictul a fost: "sac gestational aplatizat , fara ecou embrionar". Dr. Mihai Dumitrascu mi-a spus ca sunt sanse extrem de mici sa mai apara ceva si ca, din punctul lui de vedere, sarcina e compromisa.Asa incat am trecut, din nou, printr-un chiuretaj...
Va doresc tot ce e mai bun pe lumea asta!
Bineinteles ca o sa stau cu ochii pe voi!

R

draga ruxandra,
sa te ajute dumnezeu sa treci cu bine peste asta si sa ai puterea sa incerci din nou cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ruxandrada, imi pare extrem de rau...desi e foarte greu incearca sa nu disperi, 37 de ani nu e o varsta imposibila pt o sarcina.Am o prietena care a devenit mamica la 41 jumate. Iti tin pumnii, sper sa fie bine si sa te alaturi cat mai curand unei alte odisei.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ruxandra imi pare foarte rau.Multa sanatate si putere sa o iei de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ruxandra imi pare foarte rau pentru pierdere, si sper sa-ti revii repede !!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ruxandra, imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Si eu am trecut prin asa ceva, numai ca am avut avort spontan, dupa care la biopsie s-a descoperit ca sacul era practic gol, important ar fi sa afli motivele. Eu mi-am facut toate dozarile hormonale posibile, testele de careotip genetic pt cuplu, cat si altele (m-am cautat pt sindrom antifosfolipidic, tot ce ar fi putut avea legatura cu reumatismul meu, dar si alte boli autoimune). Eu ultima sarcina pierduta am avut-o anul asta, in martie, si acuma uite-ma intr-o noua odisee. Imi doresc din tot sufletul sa fie bine.
DD o sa aiba grija si de sufletelul tau, fruntea sus si sa vii sa ne mai tii la curent, sa vedem ce-ar fi putut cauza tragedia asta.
Iti doresc tot binele si multa forta si curaj!!!

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput