Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
tanti spune:
Buna fetelor
Dau si eu raportul am fost ieri si am facut ecografia pentru DT, iar astazi am fost sa imi ia sange , mi-a iesit translucenta nucala 1.4 si este foarte bine
Bebitu este bine a recuperat nu mai este mai mic decat varsta UM , este mai mare cu 3 zile, era si de asteptat la cat am inceput sa mananc
Bun venit noilor mamici
Andrei 11.02.2006 si
11+
bumblebee spune:
Eu am slabit 1 kg... Dar bag numai salate si fructe.. nu e ok pt bebe? nu ma bagati in boale
Alina
7+
gargarita
bumblebee spune:
Sa clarificam, nu am slabit ca am vrut, dar nu pot manca... mancare gatita daca vad, m-am ratat... mai incerc un castronel de supita, ciorbita, un cartof fiert, o maslina, dar oricum mananc putin, dar nu ca vreau, nu pot papa mai mult.
dr mea nu ma pune la dieta, ba dimpotriva, ma vitaminizeaza.
Alina
7+
gargarita
Alina2005 spune:
Buna dimineata si de la mine, desi acum numai dimineata nu mai e.
La noi ninge asa frumos, e ca-n basme, stau cu Toto (catelul) si ne uitam pe geam amandoi, peisajul e foarte frumos, mai ales ca in fata avem o mica padure.
Noi suntem bine, tati imi tot povesteste despre bebe, cum l-a vazut el ieri, a fost prima data cand a intrat cu mine si, ca rasplata, a miscat pentru noi, ca sa-l vedem mai bine. Adevarul e ca nici mie nu imi ies din cap clipele cand l-am vazut acolo, e ceva minunat.
Pupicei la toata lumea 
Alina,
10+
Cum creste bebe
peta spune:
buna fetele, am fost si eu azi la eco la filantropia la dr pana, bebe are 1.25 cm, un puls de 168 batai pe minut si are o mica intarziere, eu sunt azi in 7 sapt si 6 zile si el are 7 sapt si 3 zile, deci oricum pe acolo..
mi-a recomandat cateva analize, dar nu prea inteleg ce scrie pe foaie
, mi-a zis sa nu ma ingras mai mult de 1 kg/luna..si ca in rest e totul bine...
beluistef spune:
BUna 
Vin si eu la semnat condica pe ziua de azi. Am o carutza de treaba si deocamdata cat am spor si imi este mai bine sa bag la greu ca dupa-aia iar trec la orizontala
.
De luni incep scarbiciul 

nu vreau...era asa de bine acasa, oricum cred ca dupa Rev. o sa-mi bag un medical de vreo 2-3 sapt. pentru ca am un coleg de birou care-si face sarbatorile in Botosani si are muuullltttteee rude si prieteni acolo, iar din pacate acolo este un focar mare de AH1N1...si am o fricaaaaa....
Sa aveti o zi usoara.
burticile.
Elena,
11+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
eladea2005 spune:
Helau si de la noi!![]()
sunt f happy, am fost de dimi la eco, puiutul e bine, mai marisor cu 2 zile...era f jucaus...l-am vazut cum dadea din manute...
eu voi merge doar la TT, dr mea a zis ca n-are sens sa fac DT (adica sa mai dau bani aiurea), daca tot merg la TT...sunt de acord cu ea...![]()
tanti, felicitari pt eco...cred ca noi vom naste deodata...teoretic avem acelasi DPN..
practic, sigur o sa ne rezerve ceva surprize bebeii..[D]
ALina, nu te ingrijora, o sa pui la loc in curand...
daca papi salate si fructe e f bine...
si eu mananc mai putin ca inainte...nu m-am ingrasat inca deloc...ba chiar am ceva 'minusuri' pe cantar...dar nu-mi fac griji...![]()
elena, mie mi-a zis azi, la 12 sapt, ca are 5.53 cm si 55 gr. deci sigur erau cm si la tine...![]()
Adriana, tinem pumnii pt marti...sa ne zici care a fost reactia lui tati...![]()
pufescu, la Bucuresti nu se poate naste in apa??? parca ziceau ca se va face o astfel de sala pt nasteri...la maternitatea unde a nascut Monica COlumbeanu...![]()
larissa, si eu eram ingrijorata si am avut mari emotii pt azi, pt ca nu mai am nici un simptom de sarcina...doar foamea care imi da tarcoale si oaresce senzatii tari la sani...
cateodata...
Ancuto, iti tin pumnii luna asta...
hai ca iasa el, doar ca e mai rusinos bebelu asta al tau...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
11+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea oricum daca raman luna asta nu mai prind odiseea voastra
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
adrianaBuc spune:
peta, cica cea mai importanta eco e cea de 11-12 sapt; cand e bb foarte mic e greu sa il masoare exact, si 1 mm conteaza cand e asa de minuscul. Si la mine la eco de 9 sapt a iesit cu 1 zi mai mic decat inainte. Nu te ingrijora, in plus fiecare creste in ritmul lui.
bumblebee, e bine ca mananci salate si fructe. Eu nu pot sa mananc din cauza aciditatii. Lasa ca recuperezi tu kg pierdut.
10+
Vine bebe! 
tanti spune:
Andreea eu deja stiu cam care va fi ziua de nastere, la prima sarcina am ajuns la cezariana deci tot cezariana va fi si acum , si probabil in jurul datei de 20 iunie o sa nasc
Nu ma lasa dr sa ajung la termen, trebuie sa fac mai devreme cezariana
Andrei 11.02.2006 si
12+