Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
beluistef spune:
Felicitari Larisa si pufescu pentru vestile bune de la eco.
Larisa foarte bine ca hematomul ala se retrage si o sa fie totul bine.
Eu cred ca o sa merg la un alt medic sa vedem daca intr-adevar acolo va fi vreun fibrom sau avea doar pareri doctorasul ala.
Nu inteleg niste chestii ??? 

La unele fete bebicu are 5 mm si poate este in sapt 6, sau 23 mm si este in sapt si la mine de 4.97 mm este in sapt.11. Nu mai inteleg cum este treaba asta. Ma poate lamuri careva ??? Sau am inteles gresit si era 49.7mm sau 4.97 cm ???

si o seara placuta.
Elena,
11+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
lalala13 spune:
Elena
cred ca erau cm ai tai![]()
----------------------------------------------
my somebody.... 
8+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 Elena cred ca erau cm ai tai---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 8+ Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |

cred ca da erau cm.Neuronul, bata-l vina...*******************************************************************
Elena,
11+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
CD27 spune:
buna seara, intru si eu la raport
dupa o saptamana de incercari in zadar, astazi am reusit sa ajung la dr mea sa imi dea reteta cu antibiotic
, moaaaa ocupata rau tanti asta a mea, deja ma ingrijoreaza, dar pe langa exemplarul de la sanador....nici nu am ce comenta![]()
pufescu cred ca tu ma intrebai de sanador, tipa cu dieta e Ionescu Ligia, daca mergi la ea, iesi fotomodel
, acolo am auzit ca e ok dr Uzum Raluca (am incercat sa ajung la ea dar mi-ai anulat programarea
)
discutati despre col, la mine l-au gasit deschis la 20s cand m-au internat cu iminenta de avort, urma sa imi face a 2 a zi cerclaj, dar nu mi-a mers perfuzia peste noapte
, m-au tinut inca o zi, iar eu dis de dimineata, la ora 5 am inceput sa bag in mine copane, aveam o foame nebuna
....probabil din refuzul inconstient de a face cerclaj si n-am facut, am stat acasa pana la finalul sarcinii si totul a fost bine, ma bucur ca am luat decizia de a nu face o interventie invaziva care nu s-a dovedit musai necesara
mie dr azi mi-a dat "vestea" ca trebuie sa repet toxoplasmoza si citomegalovirus la 6-8 saptamani cel tarziu pana la finalul sarcinii pt ca nu am anticorpi
Carmen e normal ce povesteti tu cu sexul, in trimestrul 2 o sa fie mai bine in sensul ca se mai duce din oboseala, greturi, se adapteaza organismul sarcinii
profitati cat puteti
noi am avut o pauza foarteeee lunga la sarcina trecuta
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

bumblebee spune:
Neata burtici! M-am trezit, desi stau acasa,de la ora 6 dim sunt cu ochii pe pereti
. Mi-am luat vitaminele, pastilele, ritualul meu de dimineata, nu prea i-a convenit stomacului, dar m-am bagat iar in patut si astept sa ma mai ia o tura de nani
. Ieri am avut 2 reprize de somn cam de o ora, ce sa mai, parca-s closca
.
O zi fara neplaceri va doresc
.
Alina
7+
gargarita
AdrianaSM spune:
Buna dimineata si de la noi...dupa o pauza cam lunga...dar am scuza:am zugravit bacataria, sufrageria, holul si baile...deci va dati seama ce deranj, mizerie, obseala si nervi...dar asta e, trebuia facuta si treaba asta!
felicitari fetelor care ati fost la eco!
nu prea am citit in urma, asa pe sarite doar, dar promit ca recuperez...
si noi am fost la primul control, totul este ok, bebe confrom graficului, inca nu avea cord,colul inchis.
o zi frumoasa sa aveti, fara greturi...
**************************************************************************************
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008) si
5+
bumblebee spune:
Buuuuurtiiiici! Pe unde umblati? in mod normal erau vreo 2 mesaje pana acuma? Sper ca leneviti sau aveti activitati placute, oricum, bine sa va simtiti
.
Alina
7+
gargarita
adrianaBuc spune:
neatza si de la mine.
Am cedat nervos si am comandat tot ce aveam nevoie de la hypermarket-ul on-line. Ca doar daca calculam benzina si timpul pierdut pana la magazin si nervii din trafic, tot acolo ieseam. Din pacate o sa vina abia spre seara, dar nu-i problema; gasesc eu ceva de papica azi. ![]()
In rest toate bune. Astept ziua de marti sa merg la eco, de data asta cu tati; pun pariu ca o sa ii dea lacrimile cand o sa il vada pe bebe. ![]()
![]()
![]()
10+
Vine bebe! 
pufescu spune:
CD27
La dna Uzum am fost eu ieri la eco-dar din cate am inteles e doar la eco nu si la alte chestii de fetite. Eu am mers la Dascalu Alina(prin vara cand am pierdut sarcina am fost la dna Damian). Amandoua mi s-au parut ok, adica la obiect,fara batut campii dar raspuns la intrebari si mi-au dat amandoua mobilul in caz ca se intampla ceva gen raceala sa sun sa intreb lucruri. O sa continui cu Dascalu, in afara de faptul ca intarzaie la programari nu i-am gasit alt defect. Oricum desi e cam devreme, ma bate gandul sa nasc in apa daca oi putea...adica sa ma duc la Brasov. Mai vad, o sa ma gandesc in detalii la primavara :)
A, si amandoua mi-au zis ca sa incerc sa nu ma ingras excesiv, dar sa tin cont de faptul ca sarcina e o stare normala a organismului nu o boala deci sa nu tin regim :)
6+
adrianaBuc spune:
pufescu, si mie mi-a spus doctora sa nu iau intre 9-12 kg, mai ales daca intentionez sa lucrez pana tarziu in sarcina; din pacate e greu cu mentinerea greutatii, cel putin acum in primul trimestru, cand mi se face rau daca nu servesc ceva la fiecare 3 ore. In plus nu prea pot sa bag salate, fructe si legume, pentru ca imi creste aciditatea in stomacel, de ma cocoseaza. Sper mai tarziu sa reusesc sa iau mai putin in greutate, Eu am deja 3 kg luate.
10+
Vine bebe!