Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Sheri eu zic sa faci cerclaj ca oricum sex ioca ,paranoia mare exact cum spui 
El stie ca tu sti ca e obisnuit cu dastea documentate![]()
Nu clocesc inca nimic ca sunt Z9 si tot mai sper ca raman fara nicio interventie gen lamparo sau HSG,dar nu cred
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
La mine la 28 de saptamani 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
CarmenAlbu spune:
Fetele nu stiu daca am mai scris si unde dar ma doare sanul in lateral cand ridic mana sau cand dorm e ca un zgarci care ma tine, s-au dublat volumul am tot pipait de noduli la granita nu sunt, dar in interior parca parca, voi experimentati asa ceva?
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+
ancadragoman spune:
Carmen de acum incolo or sa tot fie schimbari hormonale,probabil si asta este una dintre ele.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
CarmenAlbu spune:
Mersi Anca e destul de ciudata durerea ca ma tine nici nu stiu cum sa explic, am urmatoarea vizita la medic pe 25 ianuarie ma gandeam sa merg inainte de revelion totusi daca persista ca pe urma plec in USA pana pe 16 ianuarie si la sistemul sanitar de acolo sigur nu am la cine sa apelez!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+
bumblebee spune:
Carmen, din cate stiu eu, sanii se intaresc f tare pe timp de sarcina, nu mai mentionam durerea
. Ca sa te linistesti, poti intreba un medic, dar eu cred ca e doar din cauza schimbarilor din organism, totusi, se pregatesc sa hraneasca un puiut![]()
Alina
7+
gargarita
larissa_79 spune:
Am venit si eu acum de la eco. Mi-am vazut din nou inimioara...are acum cam 2 cm si ceva. Vestea buna e ca hematomul s-a restrans f tare si a ajuns de la 10mm/8 mm la 5mm/3mm semn ca bate in retragere. Dr a spus ca...cam in 2 saptamani va disparea complet. In rest toate bune si frumoase...col de 4 cm.
( n-am avut asa ceva in toata sarcina cu Ale). Mi-a aratat mugurasii de la maini de la picioare, a masurat bataile inimii. Toate bune si frumoase. Si eu de 2 zile ma simt foarte bine si am avut o stare de ingrijorare ca au disparut simptomele de bebe dar acum m-am linistit.
Intreba cineva de col deschis. La mine s-a deschis in sarcina cu Ale la 28 de saptamani si dupa 5 saptamani de stat doar in pat s-a inchis la loc. Oricum eu am o obsesie cu colul si de asta intreb prima data cand intru la usa pe medic. Colu' cum e colu'?
Dr mea a decis ca deocamdata sa nu imi faca cerclaj...vedem in timp ce si cum.
Va imbratisez...sunt super happy! 
Larisa
8+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
pufescu spune:
vad ca azi e ziua cu vesti bune asa ca ma bag si eu la raport.Vin de la eco si am una bucata zarzarica de 5mm, 128 de batai de inima pe minut si col de 3.75cm(asta cu colul nu imi spune nimic, nu-mi dau seama daca e mare sau mic).
deci e bine. 2 zile in plus fata de ce calculasem eu, 6 sapt si o zi.
yupiii...
in rest incerc sa ma obisnuiesc cu greturile de seara...dimineata totul e ok, pe la 14 incepe sa imi fie rau si pe seara e naspa...dar sa fie zarzarica sanatos
6+
larissa_79 spune:
pufescu, colul e ok. Bine la varsta asta de sarcina nu prea sunt probleme...in timp se poate slabi si scurta. Uite eu de ex azi am 9 saptamani si declar oficial ca de doua zile am cam scapat de starea aceea de rau profund. La mine raul si greata a inceput cand am intrat in saptamana 7. Sunt cam 3 saptamani de atunci.
Larisa
9+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/