Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am restrictie la , dar am sarcina cu risc.
Din cate stiu eu, daca nu sangerezi si totul e ok, sexul e permis, din cate stiu eu sunt femei care savureaza contactul mai mult decat de obicei.

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta_mirela spune:

mersi de sfaturi, fetelor! am vb si cu doctorita mea, in care am mare incredere, si m-a asigurat ca e totul ok cu administrarea arefam pe cale orala. numai ca ma speriasem datorita prospectului.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sheri scuze eram prinsa cu un alt iaurt, deh, mi-e foame si nu pot manca altceva, si da scurgerea aia e cum o descrii tu, se petrece o singura data pe zi instant, si dupa aceea sunt normale, alb-transp, mi-a spus medicul ca sunt foarte normale, se formeaza dopul de protectie al colului si la unele femei e mai abundent, nu am infectii de nici un fel, stai linistita!
Cu sexul... pt cine nu are probleme gen sangerari e ok, la mine nu sunt probleme, dar ajung mult mai greu la momentul ala, cred ca e o chestie psihica,si nu e mai fun ca inainte dimpotriva, nu am nici o dorinta, sau sunt reprimate inconstient, doar ca o data pe sapt am vise si atunci trecem la actiune, si orgasmul este mult mai slab in intensitate, am auzit ca boomul este in trimestrul II, om vedea atunci!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Sheri ma bucur ca sunteti bine si este super ca sunt in placente diferite ca au loc mai mult

Io' o faceam pe proasta la Profu ca nu stiu ca-s gemeni, sa nu-i stric placerea, el mi i-a facut si io ii arat la altii, si l-am intrebat daca au placenta comuna sau mi se pare mie asa cum vad sus de pe capra si mai dintr-o parte.
Zice nu, de unde a-ti scos-o, s-o fi gandit ce tare e asta, ce le stie, sa nu ma pun cu ea ca-mi da lectii !

Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)

el oricum stie ca tu sti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Sheri felicitari pentru inimioare!
De ce trebuie sa faci cerclaj? Eu am 3 cm, colul, si am taiat de doua ori din el, mi-a spus medicul ca daca iau max 10 kg nu e nici o problema ca e inchis! Si eu tot grija asta o am!

Pt ca la Alesia mi s-a deschis la 20 sapt si am facut cerclajul pe ultima suta de metri! Iar la gemeni nu ma risc. Ideea e ca daca se deschide esti consemnata la pat pt f mult timp, cu cerclaj iti dai seama cand sari calul pt ca te doare si atunci tup la pat, si la odihna! Si e o asigurare in plus.
Nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus, scurgerea e si gelatinoasa?

si eu zic sa faci ca riscul este mare ,eu fac garantat la bb 2 ca ce m-am chinuit cu Maria....

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Sheri scuze eram prinsa cu un alt iaurt, deh, mi-e foame si nu pot manca altceva, si da scurgerea aia e cum o descrii tu, se petrece o singura data pe zi instant, si dupa aceea sunt normale, alb-transp, mi-a spus medicul ca sunt foarte normale, se formeaza dopul de protectie al colului si la unele femei e mai abundent, nu am infectii de nici un fel, stai linistita!

Merci mult m-am linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si eu am scurgerea aia

sheri felicitari !!

peta si eu mai simt dureri si dureri..si chestii..ca nu stiu exact cum sa la zic

----------------------------------------------
my somebody....

8+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna ziua, burtici!
Am venit sa dau si eu raportul...de ieri eram cam ingrijorata, ca nu ma mai dureau sanii deloc, nu mai aveam niciun simptom de gravi, asa ca azi am fost la eco in oras, sa ma linistesc. L-am vazut pe bebe, dupa marime, 28 mm, are 10 saptamani, asa cum ziceam si eu si ii bate inimioara si...cea mai mare supriza a fost ca a inceput sa se miste atunci cand ni l-a aratat, exact ca in filmutelul de la site-ul asta http://www.i-am-pregnant.com/pregnancy/calendar/week/10 (sper sa nu fie considerat reclama).
Eu si tati lui bebe suntem foarte incantati, am plans amandoi de fericire. Se pare ca organismul s-a obisnuit cu sarcina si de asta nu mai am niciun simptom.

Si ca sa vedeti cat de sunt, aseara ma durea stomacul foarte rau, de mi se ducea durerea si la cap. Asa ca m-am hotarat sa iau un No-spa, dar in loc sa iau No-spa, am luat Nizoral! Si nu stiam de ce nu imi mai trece stomacul...Azi de dimineata am vazut cat de zapacita am fost si acum am hotarat sa scot din geanta toate medicamentele in plus. Doctora a zis ca nu se intampla nimic, daca am luat o singura tableta, asa ca acum m-am linistit de tot.

Va pe toate!

Alina, 10+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

eu am luat Nizoral cat am fost insarcinata si nu este contraindicat,oricum o pastila nu face nimic.
Ma bucur ca totul este bine

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Sheri ma bucur ca sunteti bine si este super ca sunt in placente diferite ca au loc mai mult

Io' o faceam pe proasta la Profu ca nu stiu ca-s gemeni, sa nu-i stric placerea, el mi i-a facut si io ii arat la altii, si l-am intrebat daca au placenta comuna sau mi se pare mie asa cum vad sus de pe capra si mai dintr-o parte.
Zice nu, de unde a-ti scos-o, s-o fi gandit ce tare e asta, ce le stie, sa nu ma pun cu ea ca-mi da lectii !

el oricum stie ca tu sti

Pai da! Se pune cu mandea ? Io le stiu pe toate. Sa stii ca imi doresc din tot sufletul cerclaj preventiv, las sa-i tin eu sub fundita. Singura contra-indicatie este sexu, dar oricum e interzis la noi pe motiv de paranoia!
Tu ce faci? Clocesti ceva ?

Mergi la inceput