Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
peta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina97
aveam deja niste analize facute la inceputul lunii octombrie la CMU(cam vechiute, recunosc) pentru ca m-am dus si i-am zis dr de acolo ca vreau bebe din nou (am mai avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut) si vreau sa fac niste analize dinainte ca sa nu descopar oaresce dupa. asa ca am facut hemoleucograma, glicemie, sumar de urina si urocultura, toxoplasma, AgHBS, anticorpi pentru rubeola, PAP si secretie si chlamydia din sange (apropos, la chlamydia dr. pana nu a vrut sa se uite, a zis ca e irelevanta din sange). atentie, lista nu e deloc completa dar doctorita a zis ca astea sunt mai importante pana sa raman insarcinata (dupa ce s-a uitat si pe rezultatele analizelor pe care le facusem dupa curetajul de anul trecut). de ex, nu m-am mai cautat de citomegalovirus pentru ca aveam deja anticorpi cu carul iar de rubeola nu o sa ma mai caut de acum in colo pentru ca am facut vaccin anul trecut. asa. cam astea sunt analizele pe care trebuie sa le facem si acum, dupa ce am ramas insarcinate. o sa merg vineri la CMU pentru recoltare, nu am intrat in detalii cu dr. pana despre analize pentru ca a vazut ca le fac la CMU... dr. pana mi-a zis in mod expres de urocultura, VDRL, HIV si AcHCV (a vazut ca anul acesta nu facusem ambele analize de hepatita, si B si C si de astea zicea ca va intreba neonatologul...he, he, pai mai e pana atunci) si i-am zis ca o sa le fac si pe astea. Daca ai abonament la CMU, fa-ti programare la un ginecolog si cere-i direct recomandare pt analize, eu am fost la dr. ursea si le avea deja scrise pe o lista, ca sa nu uite vreuna da, as vrea sa nasc cu el, vreau sa vad ce zice si la eco, mai ales despre uterul meu naravas. la filantropia ti-ai facut programare, ceva, sau mergi asa direct? ![]() ![]() cristina 8+ |
Pai sunt si eu programata luni la CMU ca am abonament la dr craciun, ma gandeam sa merg la CMU pentru analize, eu mi-am mai facut analizele acum 1 an si jumatate cand am inceput sa fac invetigatii ca nu ramaneam insarcinata, dar deja sunt foarte vechi...
la filantropia ma duc fara programare, am o cunostinta care il cunoaste si a vorbit deja cu el, si el mi-a zis sa trec maine intre 8 si 11 dimineata...vreau sa arunc un ochi si prin spital sa vad cum e, ce conditii sunt, ca am auzit ca e proaspat renovat si ca arata tare bine...
eu mai am o problema foarte ciudata, nici nu prea stiu cum sa o descriu...am uneori niste dureri, pe care nu le pot localiza exact, dar as zice ca sunt in vagin, asa ca niste intepaturi...voi aveti asa ceva?
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Alina eu am doar vreo cateva minute pe zi o scurgere galben portocalie mi-a spus medicul ca este de la dopul care se formeaza sa protejeze bebelu, in restul zilei e normala ! |
Carmen, scurgerea (galben inchis o am eu) este gelatinoasa, ca un fir lung si gros
Din ce citesc pe net scurgerile galbui sunt date de infectii, dar mie mi-au iesit bine si cele de urina si de col, dau in dambla, ma gandesc ca din cauza utrogest din col n-a iesit infectia? Sau chiar nu am? Sunt dusa, va spun eu!
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
CarmenAlbu spune:
Sheri felicitari pentru inimioare!
De ce trebuie sa faci cerclaj? Eu am 3 cm, colul, si am taiat de doua ori din el, mi-a spus medicul ca daca iau max 10 kg nu e nici o problema ca e inchis! Si eu tot grija asta o am!
Anca frumos!
Fetele pe mine ma dor sanii lateral cand ridic putin mainile sau cand dorm cu mana sub perna, o fi normal, simt o gramada de galme si s-au dublat!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Bravo Sheri!! Numai de bine sa auzim ![]() .Cu cine zici ca seamana bebeii? Alina 7+ gargarita |
Tot cu barbat-mi-o ca si pitica asta mare, of ca
n-am noroc
! Poate putosul va semana macar un pic cu ma-saShery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Sheri ma bucur ca sunteti bine si este super ca sunt in placente diferite ca au loc mai mult |
Io' o faceam pe proasta la Profu ca nu stiu ca-s gemeni, sa nu-i stric placerea, el mi i-a facut si io ii arat la altii, si l-am intrebat daca au placenta comuna sau mi se pare mie asa cum vad sus de pe capra si mai dintr-o parte.
Zice nu, de unde a-ti scos-o, s-o fi gandit ce tare e asta, ce le stie, sa nu ma pun cu ea ca-mi da lectii
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Sheri felicitari pentru inimioare! De ce trebuie sa faci cerclaj? Eu am 3 cm, colul, si am taiat de doua ori din el, mi-a spus medicul ca daca iau max 10 kg nu e nici o problema ca e inchis! Si eu tot grija asta o am! |
Pt ca la Alesia mi s-a deschis la 20 sapt si am facut cerclajul pe ultima suta de metri! Iar la gemeni nu ma risc. Ideea e ca daca se deschide esti consemnata la pat pt f mult timp, cu cerclaj iti dai seama cand sari calul pt ca te doare si atunci tup la pat, si la odihna! Si e o asigurare in plus.
Nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus, scurgerea e si gelatinoasa?
Shery
+8 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
adrianaBuc spune:
peta, am mai avut si eu dureri d-astea. Cica sunt normale.
Scurgeri galbui am avut si eu. Acum s-au mai calmat.
10+
Vine bebe! 
Victo spune:
hello
in sfarsit mi/a venit si mie rez. la toxoplasma si listeria. totul e ok, pot sa dorm linistita..ma rog..cu greturile, vomitaturile si insomniile aferente.
Paula
10+ si Stefan (30 oct. 2007)
peta spune:
adrianaBuc - multumesc mult de raspuns, chiar intrasem la idei ca nu intelegeam de ce doare, ma gandeam ca poate e de la utrogestan, ca poate o fi iritat ceva pe acolo...
si inca o intrebare mai delicata...voua ce v-a recomandat doc in legatura cu contactul sexual? se poate sau mai bine nu? eu n-am intrebat inca, dar de teama sa nu patesc ceva ne-am abtinut de cand am aflat de sarcina...
adrianaBuc spune:
Eu nu am nici un fel de restrictii.
E adevarat ca nici nu am avut probleme pana acum.
10+
Vine bebe!