Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

lala si mie a inceput sa mi se vada burta..si eu sunt pufoasa de fel.si eu cred ca ma fac maaaare, dar nu imi pasa atata timp cat bebelul e bine

bum Doamne Ajuta sa fie bine.

Carmen cum iti mai e?

la mine in ultimele zile au fost greturile mai blande..nu am mai vizitat wc-ul...am un feeling ca imi e foarte rau cand are puseul de crestere..cum spuneati voi..

dar seara tot ma doare burtica, desi iau nospa...nu tare, dar ma ingrijoreaza

----------------------------------------------
my somebody....

8+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta_mirela spune:

neatza, fetelor! ia careva dintre voi arefam (progesteron 200 mg)? mie dr mi-a descoperit un hematom decidual la polul inferior, mi-a interzis plimbarile lungi si sexul si mi-a prescris tratamentul asta. nelamurirea mea este ca pe prospect scrie ca in timpul sarcinii se administreaza numai intravaginal, iar dr mi-a spus sa iau o capsula dimineata, pe cale orala, si una seara,intravaginal. oricum, o sa vb astazi cu ea, sa ma asigur ca nu este nicio probl, ca nu vreau sa pateasca nimic puiul meu.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Onuta, eu i-au arefam de doua saptamani. Le i-au pe cale orala, unul dimineata si unul seara. Tot din cauza de hematom. Eu am incredere mare in doctorita mea pentru ca mi-a urmarit si sarcina trecuta, o sarcina cu probleme. Asa ca nu mai sta pe ganduri si ia tratamentul.
In alta ordine de idei de doua zile ma simt destul de bine. Nu mai vomit si nici asa greturi mari nu mai am. Of sper sa fi trecut perioada nasola tare.

Larisa 8+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
O urare de la noi http://www.dancingsantacard.com/en/?santa=1456403

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici!
Lala eu in continuare cu greturile, ieri au fost foarte rele ca nu am putut sa vomit, desi cred ca mi-ar fi facut bine, am mancat doar iaurt, sper sa pot manca si altceva azi!
Durerile sunt normale,si daca nu sunt masive nu trebuie sa iei nospa, vor fi destule pe perioada sarcinii pe masura ce creste uterul sa nu te sperii, ai trecut de perioada critica si de acumriscurile sunt foarte mici, in general cauzate de alimentatie si alte nimicuri ce depind de noi, sa ai grija sa nu mananci maioneza facuta cu ou crud, aia e periculoasa si se gaseste in asa multe alimente!
Anunta familia sa faca salata beuf cu maioneza cu oua fierte tare!
Va doresc o zi fara greturi!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata fetele!!
Onuta, ia trat fara griji! Sanatate multa!!
Anca, ce frumoasa e felicitarea, super
Sa aveti o zi buna fetelor, poate incetul cu incetul o sa vorbim numai de mancare si nu de greturi.
Aaa, era sa uit, va invit la un pahar de lapte!!

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, am fost la spital si am re-vazut inimioarele, totul este f bine, unul are exact varsta gestationala, celalalt e mai mare. Si au placente separate nu comune, sunt mai linistita. Colul de 41mm. L-am intrebat de cerclaj, dar mi-a spus ca "mai vedem" pe 14 ian la urmatoarea sedinta.
Piticii au 23.6mm si 19mm, si sunt frumosi foc!
Pana pe 8 ian la DT am liber! Nici o programare! O sa-mi fie dor tare de ei.

Fetelor, mare grija si faceti-va analizele, a venit in spital o urgenta cu membrane rupte in 15 sapt din cauza de Toxoplazmoza

Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bravo Sheri!!
Numai de bine sa auzim.
Cu cine zici ca seamana bebeii?

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri ma bucur ca sunteti bine si este super ca sunt in placente diferite ca au loc mai mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Semnez si eu condicuta. Nu am nimic nou de raportat. Mergem inainte. Nici pe mine nu ma mai incap blugii, dar am noroc ca am 2 perechi de raiat care se largesc repede si merg cu aia. Totusi eu am senzatia ca a crescut burta din cauza de sunculita crescuta pe ea. AM luat deja 3 kg, sunt disperata.

Shery, ma bucur ca le merge bine la grasuni. De ce trebuie sa faci cerclaj?

10+
Vine bebe!

Mergi la inceput