Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
CD27 spune:
Ruxandra imi pare rau pentru pierderea ta
la aceeasi dr la universitar am facut si eu eco cu o zi inainte sa nasc si nu mi-a zis ca bb are circulara de cordon, nu am incredere in aparatura de acolo, desi poate dr stie despre ce vorbeste sau...nu
pufescu despe alina dascalu am auzit 2 pareri una foarte buna: sefa mea a nascut cu ea la euroclinic, totul a fost minunat, anul asta o alta colega a nascut cu ea la stat....nici cea mai mica atentie nu i-a acordat dr....eu am fost la ea o data, demulttt si mi s-a parut rece intelegi...in afara de asta imi daduse o lunga lista de analize...sper sa te intelegi bine cu ea
dr uzum nu este numai la eco, face consultaii la sanador si lucreaza la elias, 2 fete de la odiseea de anult trecut au nascut cu ea si au numai cuvinte bune
mie imi place dr craciun de la cmu dar...cand am fost saptamana trecuta erau femei care deja se programau pt februarie
si macar nu erau gravide
si eu voi face cezariana deci nu am nicio surpriza referitoare la felul nasterii din pacate cred ca voi fi nevoita sa nasc din nou la stat, ceea ce mi-am jurat ca n-o sa mai fac cat traiesc
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Lia73 spune:
Ruxandrada imi pare foarte rau 
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lala86 spune:
Draga Ruxandrada,imi pare foarte rau pt pierderea ta 
Sa va dea Dumnezeu multa putere sa depasiti acest moment dificil si multa, multa sanatate! sper sa fie bine si sa te alaturi cat de curand unei noi odisei! iti tin pumnii si sunt alaturi de tine..multi
si multe
pt tine
minune mica in burtica
Laura
9+
Lia73 spune:
la mine sangerarea continua...mi-a descoperit un hematom si asta e motivul ptr care sangerez (asa mi s-a zis) ....am ascultat si bataile inimioarei dar perioada critica inca nu a trecut bebelik s-a instalt prea jos....pe 29 mergem iar la dl dr speram sa ne dea vesti bune....si de 2 nopti ma doare burta
iau nospa si ma lasa
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
beluistef spune:
Burtici va invit la
Capitol nou.
Cine nu apare in lista sa spuna si sa dea datele sa le trec.
-ici
Elena,
11+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
racusor2010 spune:
Buna tuturor burticilor,
Sunt si eu o gravidutza in 12 saptamani...mi-a luat cam mult sa ma inscriu :)am 29 de ani si trebuie sa nasc in jur de 9 iulie :)
Am cam mari emotii pana saptamana viitoare cand am programat bitestul. acum vreo saptamana am avut niste dureri si doctorul mi-a recomandat repaos la pat, utrogestan si no-spa. dupa cateva zile de repaos mi-a fost mai bine..doar noaptea ma trezesc cu dureri, pentru ca am un somn foarte agitat si visez multe prostii...dar sper sa se rezolve si asta!
greturile ma mai supara putin...sper sa imi recapat in curand pofta de mancare, ,momentan imi face sila mancarea gatita :( si nu stiu cum sa fac sa mananac putina carne...
v-am spus pe scurt povestea noastra...sa speram ca saptamana viitoare bebelica este acolo bine merci si a si crescut :) si sa speram ca dublu test va iesi bine, desi stiu ca se bazeaza mai mult pe statistici...
voiam sa va intreb, voi unde faceti triplu test? v-ati programat deja? eu merg la CMU la Dr Niculescu si la dumnealui imi voi face dublu test. as incerca pentru triplu test alt doctor...ar trebui sa astept intai rezultatele la dublu test, dar cum pana in saptamana 16 mai e asa putin, nu stiu ce sa fac...
sarcina usoara la toate burticile si la cat mai putine probleme!