Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

MONIS IUBITA...SPOR LA TREABA! ESTI O HARNICUTZA!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Am vazut poze cu Sabinutaa..ce mumos era ea imbracata ca o printesica!! Da mi s-a rupt inima sa o vad in pielicica goala in cazanoiu cu apa..pe geru asta..
Si am mai vazut ca nana ei i-a taiat unghiutele..Cand i le-a taiat? dupa botez, cand i-ati facut baita cu petale de trandafiri? ca nu stiu cum sunt traditiilesi vreau sa o vad scapata de gherutele pe care le are cat mai repede

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Laurica nici eu nu stiu prea bine traditiile...baita (scaldusca) se face a doua zi dupa botez, dupa baita i-a taiat nana unghiile (doar asa de forma...i le-am taiat eu mai bine apoi)...in biserica era cald, apa era calduta...nu a plans decat la imbracat (era un costumas la care nu se mai terminau hainutele si s-a enervat )

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Referitor la molifta mie mi-a zis preotul ca se face o singura data. Eu am avut noroc ca am facut-o in maternitate. E un preot super acolo. Iar botezul lui Danut e joi, adik peste 3 zile.
Partea proasta e ca s-a invatat micul terorist sa doarma ziua iar noaptea e buna pt joaca si asta de vreo 10 zile . Asa ca acum ma chinui sa il tin treaz ziua poate merge.
Iar de unghii ce sa zic... eu am vrut sa i le tadin maternitate dar a zis neonatologa sa las sa treaca 10 zile de la nastere. La manute le-am taiat deja de 3 ori.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ancutza Tare tare frumoase sunteti, felicitari inca o data! Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ancutza Tare tare frumoase sunteti, felicitari inca o data!

Chiara Ada, vita mia

multumesc dragutza...pot sa spun acelasi lucru si despre voi, acum ca v-am "cunoscut" pe toti 3

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Felicitari DianeAli!Bine ai venit Lorin! Multa sanatate,noroc si fericire.Mami curajoasa ,sa ai o recuperare rapida!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ancutza sunteti tare frumoase amandoua ,papusica e superba in rochita ei de printesa.Ati facut chef mare sau doar in familie?

Monis mult spor la treburi

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Acum m-am intors de la spital cu dilatatie de 1,5 cm si contractii la 5-6 minute. Mai stau un pic acasa si ma intorc cand se ingroasa gluma!!! Cred ca cel trz la noapte vine bb!!!!!
Va pup./...

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

suntem bine..dar nu stam bine la cap timp..

am pus poze noi...plus ca au venit nasii si i-au adus cadou un costumas om de zapada...vedeti poze!..la semnatura!

Felicitari fetelorcare au mai nascut!

Simonette..bafta!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

sa scoatem fufeleeeeeeeeeee la dantz!!!!

HAI SIMONETTE!!!!! NASTERE USOARA!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput