Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!
Raspunsuri - Pagina 4
Ancutza_Bro spune:
Stephy eu m-am riscat la o gura de cola si o jumatate de pahar cu vin ... spune-mi ce-ti doresti si te servesc cu placere
Andre este si cognac...te asteptam cu drag
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
monis5 spune:
ACTE NECESARE
1. Cererea si declaratia pe propria raspundere pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului (tipizatul se gaseste la Serviciul Alocatii si Indemnizatii)
2. CI al solicitantului (copie si original)
3. CI al celuilalt parinte(copie si original)
4. Certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul (copie si original)
5. Certificatele de nastere ale copiilor nascuti dupa 2005 (copie si original)
6. Livretul de familie (doar in original)
7. In cazul in care se doreste primirea indemnizatiei prin transfer bancar -> extras de cont, pe numele persoanei solicitante (cu stampila bancii). Contul poate fi doar la Procredit Bank, BCR, Banca Transilvania, BRD, Raiffeisen, Alphabank, Piraeus Bank, Firenze, Volksbank, Unicredit Tiriac, Romextera, Carpatica, CEC Bank.
8. Dosar cu sina
9. Actele doveditoare privind realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit conform Codului Fiscal:
- ANEXA 2 completata de angajator in cazul in care solicitantul realizeaza venituri cu caracter salarial
- dovada privind veniturile realizate timp de 12 luni in ultimul an anterior nasterii etc in cazul in care solicitantul realizeaza venituri din activitati independente sau agricole si care nu lucreaza in baza unui contract de munca
10. Actele doveditoare privind atestarea situatiilor considerate perioade asimilate stagiului de cotizare
TERMENE DE DEPUNERE
Cererea pentru acordarea indemnizatiei crestere copil, insotita de actele doveditoare, se depune in cel mult 60 de zile lucratoare de la incetarea cf legii a concediului de maternitate
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
DianeAli spune:
Nascut bebeloi-Lorin Edward, in data de 12.12.2009, la 18.44, dupa 13 ore de travaliu.. cu cezariana, 3970 grame, 58 cm, Apgar 10.
mi-a adus barbatelu laptopul sa va scriu.
inca sunt obosita si nu va pot da mai multe detalii,dar pot sa va spun ca cele care au nascut natural sunt super norocoase, eu asta mi-am dorit dar nu a fost sa fie..
felicit noile mamici, Floricik se pare ca suntem in aceeasi zi,felicitari.
pup toate burticile si mamicile! o sa revin cu mesaj cand o sa ajungem acasa.
39+ Lorin Edward
laurairina13 spune:
Monis, sa intreb ca proasta..ca doar ai bolduit acolo..Daca mie mi se termina cele 126 de zile de concediu pre=postnatal pe 27 decem, teoretic eu pot depunde dosarul in termen de 60 zile lucratoare dupa data de 27 decem, nu?adica pana undeva pe la inc de martie..
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
gata... am pus pozici noi la semnatura
MI-AM DESCOPERIT
POZE
laurairina13 spune:
Felicitari Dianeali!! Bine ai venit pe lume bebeloi lungan ! Sa va traiasca si sa fiti o familie fericita!
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Dienutze Zici ca nu e periculos? Nu stiu daca sa ma risc pentru alea 20 de picaturi pe care le pot scoate. Stephy Multumim frumos, asaemenea Monisule Iar m-ai salvat. Eu, care nu am avut concediu de maternitate si nu am nici buletinul in original al dumnealui, si nici livret de familie nu are sens sa cer alocatie si trusou, nu? Diane Ali , felicitari, refacere ultrarapida! Chiara Ada, vita mia
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianeAli Nascut bebeloi-Lorin Edward, in data de 12.12.2009, la 18.44, dupa 13 ore de travaliu.. cu cezariana, 3970 grame, 58 cm, Apgar 10. mi-a adus barbatelu laptopul sa va scriu. inca sunt obosita si nu va pot da mai multe detalii,dar pot sa va spun ca cele care au nascut natural sunt super norocoase, eu asta mi-am dorit dar nu a fost sa fie.. felicit noile mamici, Floricik se pare ca suntem in aceeasi zi,felicitari. pup toate burticile si mamicile! o sa revin cu mesaj cand o sa ajungem acasa. 39+ Lorin Edward |
FELICITARI! SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA CREASCA MARE SI FRUMOS...SI TIE RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC
MI-AM DESCOPERIT
POZE
laurairina13 spune:
Am vazut poze cu Sabinutaa..ce mumos era ea imbracata ca o printesica!! Da mi s-a rupt inima sa o vad in pielicica goala in cazanoiu cu apa..pe geru asta..
Si am mai vazut ca nana ei i-a taiat unghiutele..Cand i le-a taiat? dupa botez, cand i-ati facut baita cu petale de trandafiri? ca nu stiu cum sunt traditiilesi vreau sa o vad scapata de gherutele pe care le are cat mai repede
rechinas in pozici
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Monisule Iar m-ai salvat. Eu, care nu am avut concediu de maternitate si nu am nici buletinul in original al dumnealui, si nici livret de familie nu are sens sa cer alocatie si trusou, nu? |
Nici eu nu am livret de familie si merge si fara, doar cu restul de acte. Acuma daca nu ai actul lui tati, nu cred ca merge... trusoul e un rahat de bani, insa alocatia e pacat sa n-o ceri.
fetele vb diseara ca am treaba ca la balamuc azi, tb sa-i ajut pe cei de la munca cu finalizarea bugetului 2010 etc
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri