Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Buna, fetelor!

Haideti sa va incurajez si eu. Dupa prima nastere (luasem 25 kg in timpul sarcinii),am plecat din spital cu 12 si in scurt timp am dat 7 jos si apoi 5. In cateva luni eram la fel ca inainte. Cat priveste burta, fara abdomene nu o poti face plata. Dupa 6 luni ale fetitei am inceput cu abdomene pt tonifierea musculaturii si s-a rezolvat.
Acum am luat mult mai putin, practic nu am decat burta, nu sunt umflata, nu am facut retentie de apa ca la prima, dar am impresia ca e pozitionata mai jos ca da cu capul si ma doare vechea cezariana. Chiar din sarcina mi se pare ca difera caracterul copiilor: cea mare se misca foarte, foarte mult, imi misca burta dintr-o parte in alta, aceasta a doua mi se pare ca e mult mai finuta, ma loveste mai putin dureros, dar nu prea doarme, mereu simt cate un freamat discret.
Am si eu emotii foarte mari, caci mi-a fost foarte rau dupa. Am avut dureri infernale de burta, cand se retragea uterul imi venea sa urlu, erau niste contractii ca la nasterea naturala. Si, dupa ce am nascut, am fost constipata o luna, m-am rezolvat cu prune uscate. N-am stiut sa o pun pe cea mica la san si mi-a rupt sfarcurile, mi-a facut ragade. Eram toata o durere. Revin in curand, ca veni un mester.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La Multi Ani fulgusorilor Matei (Roxylay), Mihnea (Ionelamaria), Daniel (Andrutza) sa cresteti mari sanatosi norocosi

lylykacrisacamelia
lylykacrisacamelia
lylykacrisacamelia
lylykacrisacamelia
lylykacrisacamelia

fetele eu m-as apuca de facut sport, dar nu stiu daca e bine, incep sapaturile, e cineva care face deja

eu nu am facut nici o molifta, desi mama este , 40 zile le fac acusi pe 17, sa ma duc a

sapt asta mergem si la controlul de 6 sapt sa primim liber la

legat de diaree sau constipatie, cica apar foarte rar la copii alimentati la san. de ex al meu acum se strange ca toate visele si nu iese, l-am ajutat cu un supozitor, dar a iesit moale

acum suntem pe bonisan, asa cum mai spuneam, si nu se mai partaie asa cum o facea cand era pe infacol, asadar am sa-i dau si infacol, mai da cineva 2 in acelasi timp?

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

am scris ditamai mesajul si l-am pierdut din cauza ca nu eram logata ...offfffff...tre' sa o iau de la capat

felicitari noilor mamici Romanitza, mariaandreeai, Floricik, Monica...sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si frumosi

Stephy, Laurica ca va ganditi si la noi...

am vazut poze cu doua mamici frumoase Stephy si Andre si doi copilasi superbi Iustin si Chiara

Lidia dau de baut...cum sa nu ...tot ce va pofteste inima...fiecare ce pofte are...imaginati-va ca le gasiti la mine

Laura, Lidia, Dienutze, Andre multumim pt urari...o sa pun si niste pozici de la botez

am citit din urma si nu mai tin minte nik ...ma iertati

oare ce fac Lumi si Annabelle?

va pup pe toate

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

na ca mi-a mai revenit din memorie

Laura nici eu nu mi-am depus inca dosarul

legat de cercelusi...eu as vrea sa ii pun dar mi se par marisori cei pe care ii am pt urechiusele ei mici

si se mai discuta despre copilasi care nu pot face kk...ieri m-am confruntat si eu prima data cu lucrul asta...i-am pus un varf de supozitor cu glicerina pt copii si s-a rezolvat...am citit undeva ca nu-i igienic sa folosim termometrul

fug ca scanceste puiul

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Raluci, eu ii dadeam ziua espumisan, noaptea infacol, cica sa il alternez.

Fetelor din bucuresti, ati inceput sa alerati dupa dosarul pt cic?
Unde trebuie mers? Tot pe sectoare oare?
Caci pana pe 29 dec trebuie sa depun dosarul, iar eu sunt incredibil de lenesa, nu stiu ce am! Nu eram in halul asta.

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ancutzule Asteptam pozici. Avand in vedere ca infulec medicamente, nu o sa pompez lapte, asa ca daca ai niste coniac ma prezint la petrecere. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Andre, nu renunta sa pompezi si sa dai laptic.
Eu beam piafen si tot alaptam :)

Mica mea minune: Natalia Oana (16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatza la pranz
Felicitari Ancutza, sa traiasca micul fulgusor crestin!
Haideti ca ma apuc sa crosetez la viteza despre dosarul de indemnizatia crestere copil.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

fetele mele dragi.

Andreuta multa multa sanatate,Doamne ajuta sa fie ceva trecator si sa reusesti sa o feresti pe printesica.
Stefita e tare dulce cand ii spune fratiorului Ianis sau Denis ,dar rau e ca am inceput si noi sa -i mai zicem asa.

Ancutza din partea mea ai scutire pentru fiecare weekend ,dar acum ca ati crestinat fetita cu atat mai mult.Sa fie intr-un ceas bun!
Cu bautura testez piata sa vad ce ai tu pe acolo si se impaca cu alaptatul ca acum categoric nu mai pot cere breezer sau cola.

La multe lunite Matei ,Mihnea si Daniel.Sa cresteti mari si sanatosi!Pupici voua si mamicilor voastre

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neatza la pranz
Felicitari Ancutza, sa traiasca micul fulgusor crestin!
Haideti ca ma apuc sa crosetez la viteza despre dosarul de indemnizatia crestere copil.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

multu

ce bineee...ne-ai fi de ajutor la toate...cine nu vrea "mura'n gura"?!

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput