Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Scuze pentru greseli dar eu tastez si stau cu comoara in brate asteptand un ragait sincer ca sa na linistim.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lapticul meu s=a dus cam de tot , cred ca din cauza ca ma laudam eu pe aici ca-mi deschid srl la cat lapte am, de ma spalam si pe picioare cu el, involuntar desigur. Daca beau 1,5 - 2 l de ceai de lactatie pe zi, reusesc sa mulg si eu 90ml pt o masa, daca nu...doar asa sa aiba si el de gust. Parca nici nu ma simt mama lui cand ii dau lapte praf cu bibe . Este minunat sa alaptezi, desi am avut mult pisoad durroase, regret enorm ca nu mai e laptic.
Si noi avem episoade de plans noaptea pana la 2, dar si cand imi baga un zambet cu gangurit ma topesc toata . In patut nu l-am mai pus deloc. Dorm cu el langa mine, in brate mai mult si nu cred ca m-as mai putea dezlipi de el.

De ce se albeste limbuta de la laptele praf???

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cu soacra..nu stiu ce sa spun, am hotarat ca nu il mai lasam cu ea..desi ne va fi foarte greu, pt ca nu avem pe nimeni altcineva..si bona..sa fim seriosi, eu am nevoie poate odata pe saptamana sa stea cineva cu el
Soacra....nu stiu ce sa spun, am vb frumos cu ea, am intrebat-o ce a avut in cap...mi-a zis ca stie ca nu trebuie sa-i dea suc...dar a facut o incercare...nu o sa-i mai dea ...dar cum as mai putea avea eu incredere in ea??????
Si am ajuns cu el la spital, s-a umplut de bubite, dar medicul a zis ca nu e de la suc...bubitele astea sunt normale...

Stephy ...eu dorm cu el..asa cum spuneti toate...dar daca la un moment dat vreauu sa merg macar si pana la buda...s-a rupt vraja...si urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Simonette felicitari...am pus ceva comentarii la poze, sunteti amandoi superbi!

crlp sper din inima ca sotul tau sa-si revina repede

RamonaC of...eu ii dau Humana...desi ma termina, pt ca se dizolva f greu ...si ii dau 90 ml + saN CA ASA SCRIE PE CUTIE...desi clar nu-i ajung 90ml

acum merg sa stau cu el...s-a terminat baita...care i-o face taica-so

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Coquelicot - am uitat sa zic

Am citit ca vaccinul contra hepatitei B ofera protectie impotriva virusului abia dupa ultima doza si este eficient doar 5-7 ani...

intru sa fac capitol nou

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Coquelicot - am uitat sa zic

Am citit ca vaccinul contra hepatitei B ofera protectie impotriva virusului abia dupa ultima doza si este eficient doar 5-7 ani...

intru sa fac capitol nou

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

eu stiu ca se repeta o injectie la 5 ani. si eu mi-am facut.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Buna seara fetele !
Eu inca nu am ajuns la infacol, dar cam cand incep colicii??? ata mea are azi 20 de zile. E cam devreme pentru colici, poate mai tarziu, nu?
Ancutza Bro nu stiu ce sa iti spun, fata mea nu s-a constipat pana acum. Alaptezi sau ii dai formula?
DianaR multumesc mult . Parca ma simt mai bine sa stiu ca o mama asa experimentata ca tine ma sustine. Si eu stau cu tampoane pe sani. Eu am luat niste tampoane de la Johnson si ud un tampon intre un alaptat si urmatorul. Nu le tin mai mult, ca am observat ca miroase cam nasol
camy pus cred ca deja s-a transformat in micul tiran lavius al tau. Nu e bine ca te consuma asa de tare, mai ai vreo 18-20 de trait in starea asta...crezi ca o sa rezisti? Trebuie neaparat ajutor calificat in cazul tau...
Tinonino stiu ca scria in cartea lui Capraru despre problema cu vomatul. Cel mai bine sa suni un pediatru bun. In orice caz, daca ia in greutate "no stess honey"
laurairina ma rog sa nu fie adevarat ce spui, eu stiam ca nu ar fi probleme asa de grave, adica constipatie atat de severa, cand alaptezi exclusiv la san?!?!?!?!
Shtephy multumesc de sustinere. Nici nu stiti cat de important este pentru mine . Si da, cand vine masa, sanul este atat de plin ca nici nu poate sa apuce sfarcul ( acum ma mulg putin inainte sa-i dau ) iar dupa ce termina de mancat imi saimt si eu sanii moi. D'aia spuneam ca nu imi trebuie muls...uite si tu spui ca ai renuntat dupa un timp....
crlp asa cum spune si andre, AICI este locul cel mai bun sa te descarci. Cand doresti te asteptam
ionelamaria sa stapaniti si sa folositi sanatosi cadourile!
monis multumesc mult pentru sustinere...Daca ma mai mulg eu il pastrez special pentru tati... ca a vrut si el sa suga putin la un moment dat
RamonaCopot ai incercat sa-i schimbi laptele? Eu stiu ca trebuie sa incerci mai multe tipuri daca incep sa faca cum face broscoiul tau. Tin pumnii sa deveniti papaciosi cat mai repede. Cred ca si tati sufera ca pleaca de langa voi. oi ramaneti doi acasa, dar eul singurel printre straini... Cu limba am inteles ca este un fel de ciuperca, si ca trebuie sa ii dai cu glicerina boraxata. Si fata mea are asa, si noi dam cu glicerina, asa mi-a recomandat pediatra.
miany75 si eu ca tine mama draga SAPTAMANA VIITOARE E CRACIUNUL ??????
arcadia eu stiu ca pe la 4 luni se schimba culoarea ochilor. Si noi asteptam cu nerabdare, pentru ca am onorat doar jumatate din comanda " Sa fie fata cu ochi albastri - sau verzi!" fata a iesit - asteptam culoarea la ochisoooori
Eu abia astept sa-mi impodobesc bradul si sa-i fac poze lui asta mica.... ma gandesc peste ani ce amintiri vor fi... Plus ca pentru rudele apropiate voi trimite prin posta un mic cadou : rama foto cu o poza cu noi trei, sa ne aiba de sarbatori la ei in casa. Abia astept....
toate fetele. Am facut o placinta si cred ca vor deveni specialitatea mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Stephy ...eu dorm cu el..asa cum spuneti toate...dar daca la un moment dat vreauu sa merg macar si pana la buda...s-a rupt vraja...si urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Camy, eu nu am dormit nici macar o secunda cu fiica-mea de cand am adus-o - si nici nu voi dormi cu ea in pat.
Dar tu, dormi singurica cu Flavius, sau e si pustache cu voi? Daca nu e cu voi incearca o diversificare - sa doarma si tati cu voi cateva nopti, dupa care lasa-l cu tati din ce in ce mai mult si apoi poate incerci si cu alte persoane - ca am inteles ca socrella ta "is no good..."
Nu stiu ce sa-ti zic, s-a invatat asa,dar nu uita : Orice invat are si dezvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramona te inteleg perfect prin ce treci cu alaptatul. Eu una de la inceput am avut probleme dar tot insist. macar de dragul de al pune la san pt ca se linisteste asa bine si imi e asa drag cand ii e foame si il iau in brate si cauta sanul cu gurita.
Voi cu ce fel de apa ii faceti lapticul? Eu la inceput foloseam apa de la robinet fiarta si racita dar am "descoperit" intr-un supermarket apa de la Humana speciala pt sugari care chiar dc e cam scumpa imi da un sentiment de siguranta pt rinichii lui.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani Dana_n!!!!Multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie!!!Toate visele frumoase sa ti se implineasca si Davidut sa iti umple inima de bucurii zi de zi!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Andre, Laura va multumesc pt raspunsuri...o sa incerc asa...cu debridat de 3 ori pe zi...poate o sa fie bine

Stephy ne incuscrim? ... iti promit ca o sa ai cea mai frumoasa nora pt Iustin

broscutza o alaptez si ii dau si o masa de lapte praf/zi seara (NAN1 HA)

noi am iesit la zapada ... s-a mai linistit si Sabina, si tare ne-a priit iesirea...ninge asa frumos
va pup

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput