Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu folosesc apa plata Dorna, dar si pe asta o fierb inainte si o pun in termos. Insa de azi noapte am lasat termosul deschis, ca statea prea fierbinte si dureaza prea mult pana se raceste si urla prea mult piciul meu. Asa ca mai bine o las rece si bag biberonul la imcalzitor si in max 2 min e calda papica.
Si eu stiam ca trebuie sa le gasesti formula de lapte cea mai apropiata de laptele matern, dar in acelasi timp si ca nu e bine sa le prea schimbi. Voi cum ati ales formula de lapte, v-a sugerat-o pediatrul sau dupa capul vostru = alte considerente? eu nu am sprijin nici in aceasta problema din partea pediatrei. O sunai azi sa-i zic de un ganglion din spatele urechii, vroiam sa-i zic si de lapte si de vaccin si m-o repezit "lasa ca trec eu pe la voi". Cand - la anu'????? Bucurii peste bucurii.

Si eu il mai pun la san, dar se necajeste tare ca nu iese nimic, asa ca seara pe la 11-12-1, depinde cand e ultima masa incerc sa-i dau mai mult lapte praf fara san, beau juma de l de ceai de lactatie si asa reusesc sa-i dau la urmatoarea masa de la 3-4-5, depinde, numai san. Fiind in pat langa mine, cand cere papa, imediat tzitzi in gura, papa si adoarme cu sfarcul in gura, fara sa-l mai ridic sa eructeze si asa am si eu o noapte mai linistita, cat de cat. Oare cand nu mai e laptic nici la masa aia de noapte, ce ma fac???
Am incercat si sa ma mulg si sa-l bag in frigider si sa-l dau la urmatoarele mese, dar nu il mai vrea incalzit. Oare asa tare i se schimba gustul??? Ca daca il tin la temp camerei si i-l dau peste 1-2 -3 ore il papa, dar scos din frigi, nicidecum.

Referitor la gurita alba, stiam si eu de ciuperca, insa doar dupa ce papa lapte praf e asa. Daca reusesc sa ii dau o masa completa de san revine la rozul ei normal. Oare mai e ciuperca sau nu??

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

mercic

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Coquelicot - am uitat sa zic

Am citit ca vaccinul contra hepatitei B ofera protectie impotriva virusului abia dupa ultima doza si este eficient doar 5-7 ani...

intru sa fac capitol nou

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

eu stiu ca se repeta o injectie la 5 ani. si eu mi-am facut.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

39, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Si eu dorm cu Danut in pat. In primele nopti cand am venit din maternitate Danut dormea in patul lui iar eu cu Tati intr-un pat ce a fost al meu in studentie( la Danut in camera) dar nici eu nici sotul nu ne odihneam patul fiind prea mic si trezirile noastre prea dese. Intai a plecat tati in dormitorul conjugal, apoi intr-o zi a venit al meu tata in vizita si mi-a tinut o teorie cum ca eu nu am fost crescuta in patut si ca gogoasa are nevoie sa ma simta noaptea alaturi de el si am cedat. Si imi place sa dorm cu el. Oricum el nu prea doarme noaptea asa ca stam toti trei in sufragerie pana pe la 1.30 cand tati pleaca la nani si raman eu sa il adorm iar dc am nevoie indiferent de ora imi trezesc sotul. De cele mai multe ori el pregateste biberonul noaptea mai putin atunci cand nu il trezesc(sau nu il aude) si a doua zi are o zi incarcata la scarbici.
Cand va mai creste vedem noi oricum eu am crescut in pat cu parintii mei si am avut si am o relatie deosebita cu tatal meu pt care ma invidiaza toata lumea. Mama mea a murit cand aveam 17 ani dar ma bucur ca am fost asa apropiata de ea. Iar tatal meu este cel mai bun prieten pe care il am ma sfatuieste, ma sprijina si ma ajuta. Imi gateste si face curatenie de cand am ramas insarcinata si chiar si acum(tocmai pap pui cu legume facut de el azi) si pot vorbi cu el despre orice chiar si despre sex si sper sa am cu fiul meu aceeasi relatie.
Hai ca m-am intins...

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOL 183

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

neataa..am avut o noapte maraita rau..asa ca nu's in apele mele

Din capitolu reminescente din gravidenie..eu am ramas cu sforaialaAm inceput sa sforai cand eram gravida..si acum spune al meu ca mai sforai inca..eu care eram o finutaa..Am ramas si cu 10kg in plus..am ramas si cu burta lasata si plina de vergeturi..sa continui??e clar..azi sunt neprietenoasa rau..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

partea cu sforaiala o sa iti treaca cam dupa 1 luna si ceva, aproape 2...deci saracu' sot mai are putin de asteptat

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput