Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 6
chatonel spune:
neata!Dau o cafea si-un ceai :)
astept si io, cu sufletul la gura, povestile!!!
Cit de incotosmanat tre sa fie un BB la minus noua grade, ca sa nu ii fie frig?
Zapada a fost? Cum a fost drumul?
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gianina34 spune:
buna dimineata mamici,
in primul rand multumim mult millie, provista, dyana
si mamicii care ne-a trecut si pe noi in listuta de-acum suntem si noi in rand cu lumea, nuuu?
La multi ani! ghioceilor:
Calin Cristian,bebe de mababei
Maria Teodora,bebe de Mititica82
Anastasia ,bebe de Andiaroro
Sarah Ioana,bebe de Timi07
bebe de Gessy si mamicii sarbatorite
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
am admirat ochisorii Anastasiei si mutzu jucaus, de bestioc -
ilinca - vezi ce fata mare ai? ca doar nu credeai ca n-o sa se ridice in fundulet, nu?
dyana - nu mi-a venit sa cred ca ai slabit atat de mult. Ne tot spuneai tu de x kg cu minus insa nu am crezut ca e atat de vizibil. Ma mucur tare mult pt tine si iti tin pumnii incontinuare sa ajungi la cat doresti repede-repede.
avem 7 luni
Gianina34 spune:
aris - tare dor ne-a mai fost de voi
cand mai vedem ceva poze cu vitamina? te rugaaaaam
suntem alaturi de surioara ta si de tine incontinuare, ne gandim mult la voi
nu stiu daca intri prea curand insa am si eu o MARE problema (ca tot le rezolvasem pe toate): am vazut ca aveti cada cu bulbuci (asa le zic eu) - cum reusesti sa cureti instalata respectiva? La mine mucegaieste ff repede si din cauza asta mi-e f frica sa spal bebele in cada iar in cadita de-abia mai incapem, ca sa nu mai spun de apa care sare peste tot. Ma gandesc ca poate este vre-o solutie ceva? Diuzele le frec eu dar ce ma fac cu mucegaiul ce sigur se formeaza pe conducte?
avem 7 luni
dyana27 spune:
Calin Cristian,bebe de mababei
Maria Teodora,bebe de Mititica82
Anastasia ,bebe de Andiaroro
Sarah Ioana,bebe de Timi07
bebe de Gessy
Gessy
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Cit de incotosmanat tre sa fie un BB la minus noua grade, ca sa nu ii fie frig? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
ce problema aveai si tu la ora 6 si ceva dimineata
chiar asa, ce cautai la calculator la ora aia?
avem 8 luni
Gianina34 spune:
dyana - nu ne mai dai nimic in dimineata asta? ceva cafea, ceai cola.... ca eu vreau de toate
poate-poate se trezesc si excursionistele noastre si nu ne mai fierb in suc propriu
avem 8 luni
provista spune:
`neata
dau eu azi cafea cu sau fara cofeina,pepsi,coca cola,fanta,santal, prigat,ceai,nesscafe....
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 dyana - nu ne mai dai nimic in dimineata asta? ceva cafea, ceai cola.... ca eu vreau de toate poate-poate se trezesc si excursionistele noastre si nu ne mai fierb in suc propriu Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni |
a, cum sa nuuuuu!!! pai a dat chatonel cafea si ceai, dau eu ness/cacao/ cola/pepsi/laptic
le dadeam eu mai devreme, dar a fost mutzu meu suuper marait si plangacios si abia acuma am reusit sa-l culc putin; nu stiu ce are, ca si aseara a supt de vreo 3-4 ori pana a adormit... pentru 2-3 ore; si de cand s-a trezit azi maraie rau de tot, plange, se vaita...de dintisori nu da semne.... ce o fi oare???
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume