Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ha haaa!!! mi-a luat-o provista inainte si a dat de toate

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

`neata
dau eu azi cafea cu sau fara cofeina,pepsi,coca cola,fanta,santal, prigat,ceai,nesscafe....

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

esteee!!!!
vreau de toate
nu siu ce-i cu mine astazi
eu care inainte doar miroseam cafeaua, astazi sunt la a treia deja - secretara mea nici nu ma mai intreaba daca vreau, se uita la mine cum arat si in secunda 2 o si vad ca vine cu ceasca

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

gianina stii ce ma gandeam zilele trecute? eu nu imi aduc aminte sa fi vazut poze cu micsunica ta andreea...

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

dyana - nu-i nimic, ma "sacrific" si beau si de la tine

poate totusi sunt dintisorii de vina
i-ai verificat si pe cei de sus?

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am sosit si noi cu bine acasa [aseara, nu acu [:]] si inainte de povesti zic asa:

1. Aris bine ai mai aparut, sa inteleg ca e bine cu surioara? . Ziceai ca ti-e greu fara noi? dar noua fara tine?
2. Dyanna, mooooaaaammmaaa dar ce te-ai subtiat la taliuta.... Bravo, acu sincer, CHIAR tre sa ma apuc si eu de slabit, la mine e mai usor, doar apa dupa 6 seara, doar cuminte trebuie sa fiu... Dar daca pana acum am "golanit", acum o am non-stop in creier pe dyana, si ma fac "cuminte" musai!!!
3. Floric, pt nepotel, cum zicea Sasha, NU cadouri serioase, ci jucause, dar potrivite, eu ti-as sugera ceva gen Monopoly, Domino, Marocco...
4. Dodo-pui, in ianuarie cand vii la medic, dc vrei sa stati si cateva zile pe aici, tinem legatura, da?
5. Simina_kin pupam mamica noastra de bebelusa-frunzulita aurie-ruginie, au explicat si fetele mai inainte f bine [mai ales novus], noi am ironizat DOAR in general despre medici mai limitati si not open-mind. Si legat de crescut copii, ca de altfel despre ORICE feature mai complex din lumea asta, ORICAND poti afla lucrui noi si utile, uite, eu am mai zis si repet, la bb3 am aplicat multe chestii stiute de la voi, DESI puteam sa gandesc ca am crescut 2 bebelaci, si deci deja stiu totul si nimic nu voi schimba, dar uite ca nu este asa! De exemplu, prin 1997 [stiu 1900 toamna ], cand era vero mica mica, si eu aveam contact doar cu medica, toate prietenele mele nu aveau copii, iar mama si alte rude murisera, net si forum nici vorba, am dat pe la 3 luni suc de porto si picaturi de lamaie pt constipatie si sughitat excesiv. Si totusi de atunci am simtit ca poate nu e chiar bine, dar fara alte info, am aplicat ce a zis medica, dar nu cred ca a fost foarte bine, vero mereu are sensibilotate la stomac gen gastrita. Acum la bb3, cand sunt aici cu voi, am vazut ca de fapt a fost gresit, si deci NU am repetetat greseala, oricat mi-a sughitat si bb3... ba l-am pus la san, ba l-am mai zmotocit, ba am asteptat pur si simplu sa treaca, dar lamaie NU i-am mai dat, si am inceput diversificarea pe la 4 luni si ceva.. Nu ma invinovatesc pt faza cu vero, dar ma auto-laud pt acum, si imi dau seama ca acele vorbe filozofice gen "viata ne ofera lectii, de noi depinde ce invatam din ele" multi dintre oameni le scriu doar asa, in context general si teoretic, dar de aplicat in viata de zi cu zi mai rarut. Pana la urma, unul din scopurile forumului este si acesta: sa ne ajute sa descoperim ce inseamna open-mind + "din ce in ce mai bine".
Siminel .

Stiuuuuuu, voi de fapt asteptati povesti, dar eu rea cum sunt, v-am mai chinuit un pic . Vin ele si povestile.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

anca nicolae - maaama , daca divagarea a fost asa ampla, inseamna ca ne asteapta un roman-foileton cu povestea intalnirii2
astemptam-asteptam cumintele

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

anca nicolae - maaama , daca divagarea a fost asa ampla, inseamna ca ne asteapta un roman-foileton cu povestea intalnirii2
astemptam-asteptam cumintele

da da!!!! numai cumintica nu astept eu acuma!!!! vreau mai repedeeeeeeeeeee!!!!! hai cu pozele alea ca mor de nerabdare pe aici

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

of, of, of - trebuie sa avem maaare rabdare,ca excusionistele noastre dragi si-au pus in cap sa ne-o testeze

pana atunci sa va spun ce am facut noi in wk - am "facut" bradul ca de... a fost ziua micsunelei, nuuuu? Este fff incantata de globulete si beculete; le-ar smotoci incontinuu.
Si miroase toata casa asa de bine... (de, brad din norvegia, la cat costa ar trebui sa miroase asa o luna intreaga)
am facut poze, am facut cont pe picasa, sper ca zilele astea sa reusesc sa pun si pozele sa ne cunoasteti ca v-am mai zis eu ca mi-e tare rusine ca nu am reusit asta pana acum
cat despre bebe - medicamentele sa traiasca (stiu, e rasu-plansu) ieri a mancat 1 kg de mancare

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salut tufete,
da ce ati mai scris!
nici nu am cum sa recuperez!
excursionistele vesele vrem poze si povesti!!!
multumim de cafea chatonel , proista si dyana- si eu ma bucur de o cafea, abia la ora asta am timp sa o savurez

noi suntem bine,Julia nu prea vrea sa manance de 2 zile, sper ca nu se apropie vreo raceala
il astept acum pe dani sa ajunga acasa, sa imi pove cum a fost in viena cu bunicii- am avut wk end mai lejer ca era in mini vacanta cu ai mei, deh e baiat mare si deja pleaca fara mami
asa de goala a fost casa fara el

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Anca,da tinem legatura

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput