Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
arati f bine, ptr ca esti o luptatoare cu kg Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Long live Monti! By the way, am facut niste clatite Monti yummy, te astept
Dau la toata lumea, dar Dyanei numai cu gem de gutui cu fructoza. Pentru restul avem gem de gutui ne-dietetic si gem de visine.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
ARIS bine ai revenit! dintzosul si surioara! Si si mamica de vitamina.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Dodo-pui spune:
nu dati dar asa m-a lovit o lene azi v-am citit...admirat dar nu am cuvintele la mine...
doar si multe
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
nu se poateeeeeeee!!! nu a aparut nici o excursionistaaaaaaaa????? hai fetele, hai, ca nu mai am rabdare; vreau sa stiu tot, cu amanunteeeeeeeee!!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
cativ13 spune:
Am venit!!!A fost super!a fost caaaald in pensiune, mancare buuuna, ne-am intalnit si cu Mos Craciun in diferite ipostaze Raportez pe scurt ca tb sa fac baie la bb ca dushul nu prea i-a fost pe plac. asadar, in ordine dezordonata: David-bossul-balerinul e zambaret si mancacios, bb3 super-cuminte si prietenos, s-a indragostit sotul de el, Ianis-linistit si cu un zambet, Adelake curioasa si cu multa personalitate-daca nu vrea, nu vrea si gata!, Alexandra-zambarici chiuitor, mergatoare si niste ochi de, Gaza mica are falcute taman bune de pupacit si jucarii numa` bune de polfait, Pisilinca-Ilincutza-febletea feminina a sotului meu, vorbitoare si dragalasha foc-povesteste si arata cu degetul in acelasi timp. sunt mortaliva las k ne maraim de baie si somn...revinmami de Silvia Ioana
novus spune:
Hellou !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am aparut si noi in sfarsit !!!
Detaliile cu lux de amanunte + dovezi maine ca astazi despachetam
Pe scurt: a fost SUPERB !!!
Cazarea de nota 10, camere mari si calduroase , drept dovada aseara bebeii pozau la bulanasele goale si afara erau cam - 9 grade , mancarea buna si la pret ok, servirea buna si prompta avand in vedere ca eram majoritari in pensiune
Gasca de nota 20, vi le-am descrid dupa Moeciu nu ma repet , acum am avut new entry Pisigri care este o draguta de mamica su Ilinca e mai frumoasa decat in poze si in prima noapte nu s-a acomodat prea bine asa ca Pisigri nu a putut participa la petrecerea de Craciun ( pai ce, credeati ca la noi nu a venit mosu' ?? adica mosii mai bine zis !!! au venit si au fost darnici si plini de surprize placute )
Ghioceii s-au maturizat de la Moeciu, discuta acum despre mancare (cum sa ne fenteze ), cand sa inceapa sa mearga, cum si cat sa doarma, deci discutii de discutii ; au avut parte si de zapada la temperaturi negative (nu prea intelegeau ei de ce i-am incotosmanat pe toti si ne mai si pozam pe deasupra )
Deci, concluzia este ca a fost o intalnire de succes !!!!!!!
Revin cu poze + detalii dar cred ca maine
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Hai, culcati mai repede copiii ca asteptam povesti!
Si pozeeeeeeeee!!!!!
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Ilinca_M. spune:
Iupiiiiiiiiii...bine-ati revenit, excursionistelor!
Va dati seama, si week-end si excursie, a batut vantul dublu pe-aici pe la scutece!
Abia astept "dovezi" din excursie; din cate stiu eu Olishca e cea mai harnica la postat poze. Ia sa vad, si de data asta?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista sa mai zic ca sunt nopti cand doarme de la ora 22-22.30 pana dimi la ora 6.30-7? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
cand va aud...........noi avem multe treziri noaptea ,aseara chiar a stat treaza 2 ore de la 4-6....
_
rasfat pentru tine
pisigri spune:
am ajuns si noi...la brasov. dam raport cind ajungem acasa, miine...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)